Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Neįžeidinėk, ką :beee:

Какие мы нежные :D 

Paklaust negalima

Atsakyti

Pilkas labai dera su Nitės galva :). Siūlų trūkumas visai neblogai apžaistas, ir cinkelis fainas. O nepanešiojai, nes yra koks gramelis vilnos ir tinkamas tik labai šaltai žiemai? :D

Nu kaip pavydzžiu žmonėms, kurie dažniausiai, o gal visada žino, ko nori, kas jiems tinka - megztinio ilgiai, rankovių ilgiai ir pločiai, žino tiksliai, kaip padaryt, kad būtų gerai ir dažniausiai padaro.  Lace tie krepšeliai - kaip pamaušalą , užtrautuką įsiūt, kaip tą vilnoniuką pritvirtint, žod-iu, mano gyvenime visada daugiau klausimų, negu atsakymų...

Jau kaip nebenoriu dirbt, tas ir matosi iš šnekumo :D.

Žinot teoriškai neužtenka :D 

O dėl tikimo tai... nu ir kas kad žinau, kas tinka, bet taip nuobodu tas pats per tą patį :D 

Atsakyti

Nitės fotosesija :wub:

Tas juodas, tai jei nebūtum parodžius užpakalio, atrodo, kaip mašininis mezginys.

Rankovių margumas man patinka.

Atsakyti

Pilkas labai dera su Nitės galva :). Siūlų trūkumas visai neblogai apžaistas, ir cinkelis fainas. O nepanešiojai, nes yra koks gramelis vilnos ir tinkamas tik labai šaltai žiemai? :D

Žinok, toks storokas ir šiltas gavosi, nors ir be vilnos :rolleyes: pagrindinis siūlas medvilė, tvidas plonas, šiek tiek margas, man rodos Ristina jo turi dar :hmm: ir jis tokio purumo, lyg vatiškumo turi :rolleyes: nu ir žiemos gi nebuvo - gi lapkritis keturis mėnesius :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 01 liepos 2020 - 13:03

O dėl tikimo tai... nu ir kas kad žinau, kas tinka, bet taip nuobodu tas pats per tą patį :D

vat jau mane šiek tiek ir erzina, kad mano megztiniai tam tikra prasme visi vienodi  :D žinau, kad tinka ir kaip padaryt, bet jau pradeda norėtis įvairovės  :rolleyes: 

Atsakyti

Какие мы нежные :D

Paklaust negalima

tas pats kaip tavęs klaust ar daugybos lentelę moki :D

Atsakyti

Nu jeigu tau net medvilnė per šilta būna, tai apie ką su tavim šnekėt  :lol:​ . Ot vargas man būtų megzt, jeigu vilnos nemėgčiau :)

Atsakyti

tas pats kaip tavęs klaust ar daugybos lentelę moki :D

A vdrug nemoki :D  pamiršai pvz

bet man pečių nuydis su tokiais elementariais dalykais nesiasocijuoja.

Prieš kokius 20 metų jokio suopračio apie nuolydį neturėjau.

Pvz eiliniuose rusiškuose aprašuose ne visur rasi nuolydį ir dabar.

O paklausiau dėl to, kad nelabai įžiūrėjau, man pasirodė lyg ir lygios akys toj vietoj. Bet guli gražiai. Tai ir suabejojau, a vdrug galima ir be nuolydžio to pasiekt. Dabar tiek visokių naujų technologijų, kad negali visko žinot.

Atsakyti

Dėl covid testo prieš operacijas. Nebeprivalomas. Bet jei ligoninė nori, gali skirti, bet turi daryti pati, o ne tuo oficialiu keliu. Man penktadienį tokią nedidelę operaciją darys, liepė pasidaryti testą. Užsiregistravau pas šeimos gydytoją, gavau siuntimą ir gal po 5 min. klinika atsiunčia žinutę, kad testo prieš operacijas nebereikia :D Nors gal reikėjo vis tiek pasidaryti, o mažu turiu :)​ 

Atsakyti

Tai mes su gydytoja šnekėjom, sakė, kad jų ortopedijos skyriuj dar reikia, bet jeigu nereiks, tai ji man perskambins.

Atsakyti

Nu kaip pavydzžiu žmonėms, kurie dažniausiai, o gal visada žino, ko nori, kas jiems tinka - megztinio ilgiai, rankovių ilgiai ir pločiai, žino tiksliai, kaip padaryt, kad būtų gerai ir dažniausiai padaro.  Lace tie krepšeliai - kaip pamaušalą , užtrautuką įsiūt, kaip tą vilnoniuką pritvirtint, žod-iu, mano gyvenime visada daugiau klausimų, negu atsakymų...

Jau kaip nebenoriu dirbt, tas ir matosi iš šnekumo :D.

negi tikrai manai, kad tokie žmonės su tuo visu žinojimu ir gimė?  :mirksiukas: ir pas mane daug klausimų, ir, manau, pas tobulai mezgančia Nitę.  :rolleyes: turbūt skirtumas labiau tame, ką žmonės renkasi - vieni taipnir lieka su savo klausimais, o kiti ieško į juos atsakymų.  :P Ir dažniausiai randa - nebūtinai iš pirmo karto, nebūtinai iš antro ar trečio, bet iš kažkelinto tikrai.  :D Aš renkuosi surasti atsakymus darymo (dažnai ir perdarymo) būdu :D pasižiūriu savo pirmųjų krepšiukų foto, veje vaje, dabar gėda būtų su tokiu rodytis, o tada atrodė gražūs. Viskas ateina su praktika  :rolleyes: 

Atsakyti

ir pas mane daug klausimų :D

Atsakyti