Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nute, tai ar bent skaniai suvalgei?

Normaliai :D aš kažkaip nejaučiu to tokio braškių išskirtinio žavesio, matyt kažkokiu skonio receptorių trūksta  :lol: 

Atsakyti

Normaliai :D aš kažkaip nejaučiu to tokio braškių išskirtinio žavesio, matyt kažkokiu skonio receptorių trūksta  :lol: 

Arba ne tą rūšį valgai.

Aš iš vaikystės pamenu tokias nedideles pailgas, tokiu lygesniu paviršium. Kokio saldumo būdavo. Vis ieškau tokių papirkt. Kartais pavyksta rasti.

O mano darže tos masinės :D  didelės ir be skonio. Bet dukros sakė, daug yra. Liepiau šaldyt.

Atsakyti

Arba ne tą rūšį valgai.

.

tai kad aš nuo vaikystės braškėm abejinga :D valgydavau, nes kalnai buvo. O mano vaikai išvis jokių uogų nevalgo  :rolleyes: 

Atsakyti

Tu, Nite, vis ne kaip visas svietas :D. Na, bet šiaip paėmus, gi vienas to nevalgo, kitas ano. Nesistebim, kad kažkas krevečių ar šparagų nevalgo. Tai ko stebėtis, kad braškių nevalgo? Aš, aišku, raji, tai viską mėgstu. Iki dievinimo tai toli gražu, bet kas tuo metu auga, man ir patinka :). Pas mane braškių iš kelių krūmelių šiltnamyje buvo daugiau negu darže. Vienas maža lysvelė - nusibaigiančių, kita - tik pavasarį pasodintų bile kokių, kokias tik radau turguj ir tai beveik per vėlai pasodintų...

Reikia užsisiūt šiandien. Eit gal, pamegzt :D.

Atsakyti

Reikia užsisiūt šiandien. Eit gal, pamegzt :D.

Ir mane pavaryk  pamegzt :D reik gal pavyzdėlį pamegzt  :hmm: Lace davė siūlą pasibandymui  :rolleyes: 

Atsakyti

Tu, Nite, vis ne kaip visas svietas :D. Na, bet šiaip paėmus, gi vienas to nevalgo, kitas ano. Nesistebim, kad kažkas krevečių ar šparagų nevalgo. Tai ko stebėtis, kad braškių nevalgo?

Aha  :D aš stebiuosi kodėl žmonės nevalgo krevečių ir kitų jūros bjaurybių :D šparagai su avokadais dar kitam sąraše : galiu valgyt galiu nevalgyt - iš lėkštės nemesiu, bet ir neieškosiu-nepirksiu-negaminsiu :D

Atsakyti

Gerai pagalvojus tai tikrai ne stebuklas tos braškės :D 

bet uogas aš mėgstu. Ir net labau ne itin saldžias. Vat trešnės kai kurios jau man per saldu. Braškių uogienė irgi per saldu. O mažiau cukraus jau kyla pavojus vynelio pasigamint :D​ 

Atsakyti

Oj kaip sujuokino :lol: 

9Gijų reklama iššoko, užėjau, o ten siūlo spalva-FUKCIJŲ :lol:​ 

Atsakyti

Prieš 2-3 metus sudaužiau 3 litrus savo šviežiai darytos granolos...

Kokį gerą dalyką priminei :bigsmile: T.y., kad granola vadinasi, net nežinojau :geda: , bet kažką panašaus labai seniai tikrai esu dariusi – vieną kartą, buvo skanu, tik gaminimas kažkaip užtruko, o neliko labai greitai, gal dėl to nebekartojau. :mastau: O jūs gal ir granolos kokių ypatingų receptų čia, "sektoje", prilaikote? :ax: Jei taip kokį trilitrinį pasislėpus :rolleyes: , būtų kažkas naujo, kuo greituoju būdu savo nuolat alkanus paaugliukus užkišti.

Atsakyti

Ai, aš pasidarau kartais, bet jau dabar pagal nei jokį receptą. Bazė - avižų dribsniai, ten turi būti bent kiek riebalo - aliejaus ar kokosų aliejaus ir saldumo šiek tiek, kokį toleruojį - ar sirupo kokio ar medaus, o tada, ką turi - riešutai, sėklos, kokoso drožlės, aguonos, net chia. Viską pamakaluoji ir kepi, svarbiausia, kad nesudegtų :). O iškepus įmaišai džiovintų vaisių - spanguolių, razinų, jeigu mėgsta kas nors, datulių ar abrikosų džiovintų smulkintų. Va, mano džiovintos braškės labai tiktų. Tai ir viskas.  Stengiuosi pasislėpti sau kokiems ypatigiems pusryčiams su graikišku jogurtu ir uogom, jeigu yra  :B . Nes jeigu kokie ėdrūnėliai pamato, tai gali tiesiog šaukštu be nieko iškabinti... Man patinka viskas, ką galima pakramtyt - nuo jų bent kiek ilgiau sotumas užsilaiko :).

Atsakyti

Kas čia šiandien daros su spalvom :D 

Atsidarau black rabbit, ten spalva irgi tokia įdomi ЖДИНС :D​ 

Atsakyti

Spalvų vadintojams galvelės perkaito  :D​ 

Atsakyti