Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kiekvienas atvejis individualus ir nepakartojamas :D 

Atsakyti

Niekas gi neverčia.

bet tai kiek patarėjų atsiranda :oh: vis periodiškai išgirstu - tau čia reikia gėlyno, galėtum ridikėlių pasisėt, o kodėl šiltnamis toks mažas ir pan.

Atsakyti

Ne į temą- vakar anytai pripirkau visokių pastiprinimų širdžiai, o sau magnio pamiršau- blauzdas traukia. 

Mineralinis Vytautas turi labai nemažai magnio ir kitų mikroelementų.

Atsakyti

Mes ir sodyboje nieko nesodiname. Žolę su traktoriuku kas savaitgalį nusipjauname ir tiek. Aš mėgaujuosi natūralia gamtos aplinka, mūsų namelis ant kalniuko, į visas puses atsiveria vaizdai. :wub:

tik taip. Nes kitaip- atvažiuosi, reiks ravėt, laistyti, pjauti, kol pabaigsi- reikia namo važiuoti:) nei pasėdėta, nei pažvejota, nei po pievas pavaikščiota  :wub: 

Atsakyti

bet tai kiek patarėjų atsiranda :oh: vis periodiškai išgirstu - tau čia reikia gėlyno, galėtum ridikėlių pasisėt, o kodėl šiltnamis toks mažas ir pan.

Oi , Nite- AUKSO žodžiai... Patarėjų - krūvom, ir primygtinai patariančių

Atsakyti

Mineralinis Vytautas turi labai nemažai magnio ir kitų mikroelementų.

Laabai daug Mg turi toks DONAT, būna Maximose.net skonis labai savotiškas..Bet paveikus..:)

Atsakyti

Jaučiu nesu mačiusi pirkt to donat tik girdėjusi. Reiks paieškot nes vytautas atsibodo

Atsakyti

Dėl patarėjų - įsivaizduoju, daugybė žmonių mėgsta aiškinti, kaip kitiems gyventi :D. Matyt, ir man kiltų klausimas, kodėl ko nors kas nors neaugina :). Nors patarti aš nemėgėja. Pati mielai priimčiau protingus patarimus ką kaip geriau ūkyje daryti, bet neastidranda man tų patarėjų, svečių ne tiek daug apsilanko, o ypač - išmanančių :). Nuomojamam sode ilsėjomės tikrai daugiau, bet nelabai ir čia persidirbam.

Atsakyti

Va :bigsmile: numezgiau mažytį pavyzduką, numezgiau greičiau nei užtruko nufotkint - nesugaunami blizgiukai :lol:

Siūlas su blizgiukais iš Lace kolekcijos, pilkoji medvilnė mano (tokia pati kurią Lace labai gyrė), mezgiau kubikais 2,5 - laaabai sliduuuuu - storis geras, bet reiks kitais kokiais megzt :ax:

6bb2092228f5.jpg

Atsakyti

Ir puikioji Lace dovana :wub: Ačiū tau, miela drauge  :oro_buckis: 

e9828272e40d.jpg

Atsakyti

Dovana tai liuks, o vat kodėl tau blizgiukai atiteko-nesupratau :D 

Man asmeniškai blizgučiai gal gražiau ant plonesnio siūlo atrodo. Bet gal gyvai ir kitaip tas storumas

Atsakyti

Na ką-panašu, kad važiuoju savaitgalį į LT :rolleyes:  be nusikaltimo :D​ 

Atsakyti