Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ojj, Vilmak, prajuokinai :D "vynuogę į obelį" :D

Atsakyti

Vynobelis ar obelynuogė🤣 nu bet niekur dar negirdejau tokio finto🤭🤭🤭 

Atsakyti

Vynobelis ar obelynuogė🤣 nu bet niekur dar negirdejau tokio finto🤭🤭🤭 

nu, o ką... :unsure:

kaimynė yr paleidus į mūsų tujų gyvatvorę...Nekarpoma vynuogė ohoho kokio ilgumo ūglius per vasarą išleidžia, susuka, sutraukia tas tujas belenkaip..

Iš savo pusės nulaužau pralindusias šakas, ir nemažą krūva..

Pyktis nesinori, o ta vis džiaugias, oj, kaip šiais metais gerai auga... :oh:

Vynuogių, aišku, šnipštas ten, bet raizgalyno belekiek..

dar buvo pasodinus apynį :bijau2: , bet tam tai padėjau numiriot.. :blush-anim-cl:  Nes pradėjo po visą mūsų sklypą  lįst apyniai...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 02 liepos 2020 - 18:32

Sausmedžiai visai nupiepę, šiemet nei uogelės, apdžiūvę, slyvos didelės senos, o jokios naudos nei vienais metais nebuvo, išskyrus tai, kad hamaką prie jų pririšam :).

Šiemet turbūt niekur nebuvo sausmedžio uogų🤔 kiek kalbėjau tai sakė gegužės sniegas savo padarė🤔

Va ir nauda😉 o naujakuriai ant pliko lauko nei pavėsio turi, nei kur hamaką pririšt😁😉

Atsakyti

nu, o ką... :unsure:

kaimynė yr paleidus į mūsų tujų gyvatvorę...Nekarpoma vynuogė ohoho kokio ilgumo ūglius per vasarą išleidžia, susuka, sutraukia tas tujas belenkaip..

Iš savo pusės nulaužau pralindusias šakas, ir nemažą krūva..

Pyktis nesinori, o ta vis džiaugias, oj, kaip šiais metais gerai auga... :oh:

Vynuogių, aišku, šnipštas ten, bet raizgalyno belekiek..

dar buvo pasodinus apynį :bijau2: , bet tam tai padėjau numiriot.. :blush-anim-cl:  Nes pradėjo po visą mūsų sklypą  lįst apyniai...

Rundapu patrest nenori😁😊 

Atsakyti

o naujakuriai ant pliko lauko nei pavėsio turi, nei kur hamaką pririšt😁😉

kaimynė, nu ta, kur vynuogę į tujas paleidus, mėgsta hamake pagulėt, tokiam užkampyje..Nuoga.. Šiaip tai ten niekas tikrai nieko nemato.. 

Bet kažkodėl pradėjo dronas savaitgaliais sukt ratus apie mūsų sklypus. :D​ 

Atsakyti

Rundapu patrest nenori😁😊 

aqpynį tręšiau, ir keliskart teko..Vynuogės kol kas nedrįstu..Vi tikiuos, kad po žiemos neatgis..Bet atgyja..

Atsakyti

Vilmak😂🤣😂 👍🏻👍🏻👍🏻

Atsakyti

Va :bigsmile: numezgiau mažytį pavyzduką, numezgiau greičiau nei užtruko nufotkint - nesugaunami blizgiukai :lol:

Siūlas su blizgiukais iš Lace kolekcijos, pilkoji medvilnė mano (tokia pati kurią Lace labai gyrė), mezgiau kubikais 2,5 - laaabai sliduuuuu - storis geras, bet reiks kitais kokiais megzt :ax:

6bb2092228f5.jpg

gražu  :wub: megsi?  :D 

Atsakyti

gražu  :wub: megsi?  :D 

Gražu :D nežinau  :unsure: dar galvosiu, nes staiga joks modelis "negimė" :D 

Atsakyti

Šyrįt eidama  į darbą radau nulaužtą rožės galvutę, su kokių 2 cm koteliu. Tokia graži, tai parsinešiau į darbą. Pamerkiau į arbatžolių gaubtelį  nuo tokio stiklainiuko su galvute,

nes kitur visur skendo, net ir čia teko krapštuku paremt.
 Man tokia graži kompozicija. Tikiuosi rytoj dar bus gyva.
106988328_1051153268613164_7960177723912

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 02 liepos 2020 - 19:30

Tereza, Vytauto mineralinį reikia mėgt, kad jį gert. Man per sūrus.

Tai kad tas: nu tavo vietoj, tai aš tai taip daryčiau.... labai jau daugumai įlindęs.... remonte, statybose, vaikų auginime, daržuose gėlynuose visur...

:) Šiaip pagalvojus, tai kad ir pas mus temoj tas pas - 'o aš būčiau mezgus taip.....' Gal tiesiog žmogus toks sutvėrimas, kad dažnai patarinėja ir neklausiamas. 

Intensyvi diena.

Pakruojis-klientai; Pakruojo dvaras, papietavau (beveik su žvaigžde- prie pat Jazzu su kadru pietavo); Panevėžio klientai. Kėdainiai. Vienur +27, kitur +18 ir liūtis- vos valytuvai spėjo dirbt.

TRX funkcinių diržų treniruotė. Buvau pirmą kartą, bet supratau, kad lankysiu. Atradau kas dar man artima be baseino (gaila, kad šalia esantį uždarė). 

Atsakyti