Ojj, Vilmak, prajuokinai
"vynuogę į obelį"
Vynobelis ar obelynuogė🤣 nu bet niekur dar negirdejau tokio finto🤭🤭🤭
Vynobelis ar obelynuogė🤣 nu bet niekur dar negirdejau tokio finto🤭🤭🤭
nu, o ką... ![]()
kaimynė yr paleidus į mūsų tujų gyvatvorę...Nekarpoma vynuogė ohoho kokio ilgumo ūglius per vasarą išleidžia, susuka, sutraukia tas tujas belenkaip..
Iš savo pusės nulaužau pralindusias šakas, ir nemažą krūva..
Pyktis nesinori, o ta vis džiaugias, oj, kaip šiais metais gerai auga... ![]()
Vynuogių, aišku, šnipštas ten, bet raizgalyno belekiek..
dar buvo pasodinus apynį
, bet tam tai padėjau numiriot..
Nes pradėjo po visą mūsų sklypą lįst apyniai...
Sausmedžiai visai nupiepę, šiemet nei uogelės, apdžiūvę, slyvos didelės senos, o jokios naudos nei vienais metais nebuvo, išskyrus tai, kad hamaką prie jų pririšam
.
Šiemet turbūt niekur nebuvo sausmedžio uogų🤔 kiek kalbėjau tai sakė gegužės sniegas savo padarė🤔
Va ir nauda😉 o naujakuriai ant pliko lauko nei pavėsio turi, nei kur hamaką pririšt😁😉
nu, o ką...
kaimynė yr paleidus į mūsų tujų gyvatvorę...Nekarpoma vynuogė ohoho kokio ilgumo ūglius per vasarą išleidžia, susuka, sutraukia tas tujas belenkaip..
Iš savo pusės nulaužau pralindusias šakas, ir nemažą krūva..
Pyktis nesinori, o ta vis džiaugias, oj, kaip šiais metais gerai auga...
Vynuogių, aišku, šnipštas ten, bet raizgalyno belekiek..
dar buvo pasodinus apynį
, bet tam tai padėjau numiriot..
Nes pradėjo po visą mūsų sklypą lįst apyniai...
Rundapu patrest nenori😁😊
o naujakuriai ant pliko lauko nei pavėsio turi, nei kur hamaką pririšt😁😉
kaimynė, nu ta, kur vynuogę į tujas paleidus, mėgsta hamake pagulėt, tokiam užkampyje..Nuoga.. Šiaip tai ten niekas tikrai nieko nemato..
Bet kažkodėl pradėjo dronas savaitgaliais sukt ratus apie mūsų sklypus.
Rundapu patrest nenori😁😊
aqpynį tręšiau, ir keliskart teko..Vynuogės kol kas nedrįstu..Vi tikiuos, kad po žiemos neatgis..Bet atgyja..
Vilmak😂🤣😂 👍🏻👍🏻👍🏻
Va
numezgiau mažytį pavyzduką, numezgiau greičiau nei užtruko nufotkint - nesugaunami blizgiukai
Siūlas su blizgiukais iš Lace kolekcijos, pilkoji medvilnė mano (tokia pati kurią Lace labai gyrė), mezgiau kubikais 2,5 - laaabai sliduuuuu - storis geras, bet reiks kitais kokiais megzt
gražu
megsi?
gražu
megsi?
![]()
Gražu
nežinau
dar galvosiu, nes staiga joks modelis "negimė"
Šyrįt eidama į darbą radau nulaužtą rožės galvutę, su kokių 2 cm koteliu. Tokia graži, tai parsinešiau į darbą. Pamerkiau į arbatžolių gaubtelį nuo tokio stiklainiuko su galvute,
nes kitur visur skendo, net ir čia teko krapštuku paremt.
Man tokia graži kompozicija. Tikiuosi rytoj dar bus gyva.
Tereza, Vytauto mineralinį reikia mėgt, kad jį gert. Man per sūrus.
Tai kad tas: nu tavo vietoj, tai aš tai taip daryčiau.... labai jau daugumai įlindęs.... remonte, statybose, vaikų auginime, daržuose gėlynuose visur...
Šiaip pagalvojus, tai kad ir pas mus temoj tas pas - 'o aš būčiau mezgus taip.....' Gal tiesiog žmogus toks sutvėrimas, kad dažnai patarinėja ir neklausiamas.
Intensyvi diena.
Pakruojis-klientai; Pakruojo dvaras, papietavau (beveik su žvaigžde- prie pat Jazzu su kadru pietavo); Panevėžio klientai. Kėdainiai. Vienur +27, kitur +18 ir liūtis- vos valytuvai spėjo dirbt.
TRX funkcinių diržų treniruotė. Buvau pirmą kartą, bet supratau, kad lankysiu. Atradau kas dar man artima be baseino (gaila, kad šalia esantį uždarė).