Įspūdis klaidingas dėl storio, matyt. Nes foto iš arti, atrodo, kad storokas, bet gi 2,5 virbalai.
Man šią savaitę kiekviena diena penktadienis... O abiturientams 3 egzai šią savaitę.
Dovana tai liuks, o vat kodėl tau blizgiukai atiteko-nesupratau
Man asmeniškai blizgučiai gal gražiau ant plonesnio siūlo atrodo. Bet gal gyvai ir kitaip tas storumas
Man blizgiukai atiteks, jei aš jų norėsiu
Davė man Lace babinikę, kad galėčiau pavyzdėlių pamegzt ir pagalvot
Tai kad tas vienas siūlas su blizgiais yra žiauriai plonas, aš nepasirašau megzt 0,75 virbalais
Tai kad tas: nu tavo vietoj, tai aš tai taip daryčiau.... labai jau daugumai įlindęs.... remonte, statybose, vaikų auginime, daržuose gėlynuose visur...
aha, ir tas"aš tavo vietoje' dažnai nė vaikų, nei daržo neturi
..
Turim tokį giminaitį. Gyvena 5 aukšte ir sode buvęs gal vidurinės laikais, kai tėvai vertė.. Tai kasmet atvažiavęs duoda krūva patarimų ir būtinai mokina:" Paleiskit vynuogę į obelį"
ir ant namo ..
Kaskart atsakau, kad vynuoges reikia rišt prie špalerio, genėt ir t.t. O ant namo iš viso nesąmonė- sieną stogą gadina..
Kasmet natūraliai nustemba:" Kaip tai nesąmonė -į obelį?? Ir kam jas genėt"
Ateina kiti metai, ir vėl, apeina sklypą , apžiūri, pasako, kur ką sodinti, ir ..."paleisk vynuogę į obelį"
Aš gal dar pridurčiau, kad visas komunalinis ūkis tau vienam, remontai brangūs (užsikimšo kanalizacija tavo bėdos, prakiuro stogas tavo bėdos)
Svariausias argumentas. Šiaip aišku dar nelygu į kokį namą kraustaisi – ar į tiek iščiustytą, kad bent dešimtmetį rūpesčių jis nekels daugiau, nei butas, ar į tokį, kuriame tą dešimtmetį vien visokiomis nebaigtomis statybomis, renovavimais ir teužsiimsi.
Oi , Nite- AUKSO žodžiai... Patarėjų - krūvom, ir primygtinai patariančių
O man patarėjų kaip tik trūksta
, arba tie patarėjai tokie: "nieko tu čia gal nedaryk, ir taip visai gerai". Be kita ko, tušti sklypai "veja+tvora" man nekliūva – kaip kas nori, taip tegu gyvena, tik giliai įstrigusi vienos dizainerės mintis, kad tokiu būdu erdvė ne padidinama (kaip neretai žmonės įsivaizduoja), o kaip tik vizualiai sumažinama – va šitą aspektą kažkaip pradėjau visur labai pastebėti. Kol kas tik kaupiu augalų veisles, sodinu kur yra vietos, nes norint kažką gražesnio be didelių išlaidavimų išspausti ir kol kas neturint konkrečios vizijos, reikia prisiauginti "masės", atsirinkti kas tikrai miela širdžiai ir verta darbo prižiūrint.
Svariausias argumentas. Šiaip aišku dar nelygu į kokį namą kraustaisi – ar į tiek iščiustytą, kad bent dešimtmetį rūpesčių jis nekels daugiau, nei butas, ar į tokį, kuriame tą dešimtmetį vien visokiomis nebaigtomis statybomis, renovavimais ir teužsiimsi.
Mes dar iki galo neužbaigėm, o vidus jau remonto prašosi😂😂😂 trys vaikai iššūkis sienoms 🤣kanalizacija užsikimšusi buvo. Pasirodo negalima kokosinių vamzdžių naudot. O ką aš žinojau🤔 atvažiavo firma ir padarė. Susimokėjau išvažiavo. O kad tie kokosai tik 5metams🤔 ir pasenę technologijos sužinojau tik pernai.
Gerai Liniuka ir rašė. Neįperki tai ir nereik😁