Niuma, bet čia, šioje temoje, tas aš tavo vietoj taip daryčiau, tai lyg patarimai iš kolegių. O ne tai kad visą gyvenimą gyvena 1k bute perka viska kas pigiausia ir aiskina pirk pigiausia virtuvini uz 250€. Nes nu kaip cia be virtuves gyvent. O as noriu to ko noriu. Ir galiu dar pagyvent be tos virtuves😊 bet š nemetysiu euru. Per sunkiai jie uzdirbami😊 o aš tavo vietoj kaip mesčiau viską lauk, nors kiek pamenu visą laiką daiktų turėjo iš serijos gal prireiks. Tik iš pagarbos patyliu nepasiulius pirmiau pas save spintas išssikuopt🤭😊 o aš tavo vietoj tai bulvių prisodinčiau daugiau. Gi tiek žemės. Tai sodink kas trukdo? Kastuvą duosiu, šlangą laistyt atitempsiu. Ir t.t. ir pnš
Taigi žmonės tiesiog bando pokalbį palaikyt
kaip jie įsivaizduoja, jums aktualia tema. Ir tiek.
Aš paklausau, gal net padiskutuoju ir padarau vistiek savaip. Nors kartais išgirstu ir kažką verto dėmesio.
Man pikčiau kai kokia nors anyta ne tai kad pasiūlo, bet ima ir padaro. Kartais net nepasakius
na, baldų nestumdo ir neperka, bet gėles apkarpo, smulkius daiktus perdėlioja ir pan.
Keista jus skaityti, kažkodėl man niekas nieko nepatarinėja, nebent pati paprašau patarimo.
o ir kai patarimo prašau, dažniausiai jau turiu savo apmąstytus sprendimus, tas patarimų išklausymas tik padeda galutinai atmesti arba pastiprinti abejones.
Tai tu seniai gyveni vienoj vietoj ![]()
O aš kiek prisiklausiau per pirmus porą metų, kai persikrausčiau
ateina žmogus į svečius, pasižiūri ir opaaaa: tau reikia čia pasidaryt gėlyną... ar dar ten ką. Ir ne tai kad sakytų: jei aš gyvenčiau name, tai daryčiau tą ar aną. Tada suprantu, nu pasvajojo žmogus, arba jo supratimu namas neatsiejamas nuo gėlyno ar kažko kito. Bet "tau reikia" – nu plę
man nereikia
NEREIKIA
Sveikos
Sunki diena 700km. NUO 6.40 IKI 21
Kelione Didžioji įvyko su mama ir teta į pajūrį
NIDA- KELME
KELME - PALANGA
PALANGA- KLAIPEDA
KLAIPEDA - KELME
KELME- NIDA
Zoliapjove vyras nupirko Seniuose😂😂😂
Makita su ratais dideliais, su benzu, savaeige, su tuo varikliu geresniu brigs&stratton, su deze zolei.
Ryt vel sveciai
Nieko nesakykit......
Nes as ko gero nesuprantu kazko zmonese ir ju mastyme
Ačiū už patarimus, kad dalinotes info.
Tai tu seniai gyveni vienoj vietoj
O aš kiek prisiklausiau per pirmus porą metų, kai persikrausčiau :oh:nu plę
man nereikia
NEREIKIA
![]()
beje, SM gyvena pagal Verygos programą- neberadau ikonėlių, kur bokalais susidaužia
Mums taip su pirtim buvo...
Ne pirtininkai mes, aš dėl žemo kraujospūdžio leipstu, išneša mane...Vyras irgi ne mėgėjas.
Tai pirties pas mus nėra.. Kokius 3 metus visiems po kelis kartus privalėjom aiškintis, kodėl pirties nedarom.. Reikia juk... KAM reikia? Mums nereikia....Nu, jums nereikia... Bet pirties vis tiek reikia...
Tada, kieme yra vietos, kaskit kūdrą.Kam? Nu gražu, vanduo... Bet mes nenorim...Nu, bet kūdra gerai...Gal ir gerai, bet mums nesinori...Ale iškaskit...
apie anytos pareguliavimus nė nekalbu
Oj vilmak
pas mus pirčiai vietos nėra, bet mes židinio nedarėm
Oj patarinėtojų tai ne tik prie namo pilna. Jų apskritai gyvenime pilna..nors pastaruoju metu sumažėjo kiek aplink mane. Gal ragai jau matosi tai bijo ![]()
Aha-ir pirties reikia, ir židinio (neturim nei vieno) o dar vienas įdomus dalykas, ko mums reikia-rūsio. Kadangi po namu nėr, tai po žeme iškast. Jau tokio dalyko, kad neturiu ką ten laikyt, tai net neverta sakyt, bet ir rimtas argumentas, jog vanduo aukštai, negelbsti. Gi drenažą galima padaryt
Oi, neliūdna jums su patarinėtojais, kurie geriau už jus žino, ko jums reikia
. O kai nieko netuir - tai ir nereikia nieko. Dabar galvoju - niekas man tikrai nebepatarinėja jokiais klausimais. Gal anyta kartais. Bet ne tiek pataria, kiek klausia apie dičkį - "ką jis sau galvoja?"
.
O kai dar geriau pagalvoju - tai visgi kaip gera, kad yra žmonių, kuriems rūpit, kurie aplanko...
Šiandien jaučiuosi liūdna ir vieniša. Staigiai susiradau 3 mylimiausias paauglystės peozijos knygas, kur eilėraščius mintinai mokydavausi -dažniausiai aie savo vidine būsenas. Prisiminiau, nuleidau ašarėlę vieną kitą. Rytas protingesnis už vakarą...
Sveikos,
Visi patarinėja ir gal net jūs pačios, juk dažnai ne nepastebim, kad esam kaip visi.
Turiu viena persona,kuri visada zino kaip reik, bet dabar igijau drasos ir sakau. Soriuks, bet stop, neprasau patarimo, leisk mums savo klaidas daryti, taisyti ir is ju mokytis, nes tik taip ismokstame.
O apie valgyma patylesiu kiek zinovu ir mokytoju.
Bet ismokau auksine fraze, net dvi
Kodel tau tai idomu? Ir galvok ka nori.
Jos tikrai stebuklingos.
Tik prasideda debatai as mandagiai klausii, o kodel tau tai idomu?
Arba pradeda mokyti, tu to ano kito nedaryk, daryk taip as sakau galvokit ka tik sau norit ir baigiasi,,nes o ka atsakyt.
Aa gi sakau galvok ka tu tuk nori😂😂😂😂