Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ant naujos labiau matosi ir labiau širdį skauda. Nes ką jau tas įbrėžimas senai, jeigu ir taip surūdijus :). O kasko turbūt gi nedengs, jeigu koks durnius eis ir raktu perbrėš šoną - pasitaiko mieste tokių dalykų.... Mes esam pasiryžę ~ 10 k sumokėti iš karto. Bet tai dar ~ 2 kartus tiek reikėtų išsimokinėti...

Restar, nu ką jau tas įbrėžimas naujai? :D Reikia tau programos “Mažiau pergyvenk”.

Žinok, bus taip, dabar nusipirksi naudotą automobilį, metus laiko į jį kiši pinigus, nes reikės tai tą, tai aną paremontuot. Po metų užknis tas pinigų kišimas ir auto neturėjimas ir pirksi naują. Tai gal geriau iš karto naujas?

Atsakyti
važinėjau darbinėm auto, keičia kas 3 metai. Buvo Kia, iš 10- ar ne 7 keistos sankabos..tai neįeina į garantinį. Ir nereikia sakyti, kad dėl važiavimo technikos blogos.
Atsakyti

važinėjau darbinėm auto, keičia kas 3 metai. Buvo Kia, iš 10- ar ne 7 keistos sankabos..tai neįeina į garantinį. Ir nereikia sakyti, kad dėl važiavimo technikos blogos.

Nu aš įminės vietoj tiesiog nebeimčiau tada vėl tokių :D 

Jeigu tikrai ne dėl važinėjimo

Atsakyti

Dabar ypač geras laikas derėtis, kai prekyba apstojus, o sandėliai pilni :) 

Dėl įbrėžimų gali išvis nesirūpinti, kasko leidžia ramiai dėl to miegot :D 

Naujos mašinos aptarnavimas firminiuose salonuose vis tiek kainuos mažiau negu senos mašinos einami remontai. 

O dėl septynvietės... Gi mašiną ne porai metų perkat, o kiek dar bus aktualios tos 6 vietos? Gal geriau penkiavietę, bet su atlenkiamos sėdynės galimybe? Turbūt iškart pasirinkimas padidėja. 

Atsakyti

Restar, nu ką jau tas įbrėžimas naujai? :D Reikia tau programos “Mažiau pergyvenk”.

Žinok, bus taip, dabar nusipirksi naudotą automobilį, metus laiko į jį kiši pinigus, nes reikės tai tą, tai aną paremontuot. Po metų užknis tas pinigų kišimas ir auto neturėjimas ir pirksi naują. Tai gal geriau iš karto naujas?

nereikia suabsoliutinti

kaip sakiau, naujom praktiškai išeidinėjo visom sankabos garantiniam nepasibaigus,ir jos ne garantinis remontas.

o pirkom nenaują auto, 2 metus važinėjam -servise tik tų pačių tepalų ir filtrų pakeisti. Tech- iš karto. nieko nekišom ir kitos pirkt nesiruošiam..( bar bar bar į medį 3 kartus  :) )

Taip, kad visaip būna 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 09 liepos 2020 - 12:36

Nu aš įminės vietoj tiesiog nebeimčiau tada vėl tokių :D

Jeigu tikrai ne dėl važinėjimo

ir nebeėmė :)

Atsakyti

Nu, Vilmak, arba vairuotojai nemoka vairuot, arba realiai sankabos buvo brokuotos ir jūsų auto parko prižiūrėtojas nemoka su servisu bendraut. Recall’ai tam ir būna, kai gamintojas apsižiūri, kad grybo pripjovė.

Taip, aš žinau ir Volvo antrą dieną visas kompas parėjo, ir Audi įpurškimo sistema po mėnesio parėjo. Visko būna, bet su naujom žymiai rečiau, nei su naudotom.

Atsakyti

Man rodos nenaujom didesnė loterija nei naujom.

Bet visada yra išimčių.

Dar ir nuo pačios automobilių markės priklauso. Visos turi silpnų vietų.

O senesnių kėbulai patvaresni

Restar vistiek teks pačiai apsispręst :D nu su vyru pasitarus

Atsakyti

Na, mes paskutinius porą metų beveik nieko į savo senuką nekišam :D. Bet užtat baigia sustoti :). Ir surūdyti :).

Jurgitak, vieni, matyt gimė su programa "Mažiau pergyvenk", kiti su "Daugiau pergyvenk". Ir nei pirmas negali suprasti antro, nei antras pirmo. Nes programa taip lengvai nepasikeičia, kad ir kaip norėtum. Aš, pvz., sugebu pora dienų nerast sau vietos dėl to, kad visas (6) klasiokes iš stovyklos pakvietė į gimtadienį, o mano dukros vienintelės - kažkodėl ne. Ir paaiškint galiu, ir nusispjaut galiu, o širdį skauda, nors tu šauk. Tai kas vienam atsieina natūraliai man kainuoja daug daug vidinių monologų, nemigų ir pan. Esi kada nors pabudus su besidaužainčia iš nerimo širdim tiesiog be jokios priežasties? Pati negaliu suprast, kas darosi, bet va atsikeli jau nerami dūšia. O per dieną prisigraibau ir priežasčių :).

Atsakyti

nebesiginčysiu. 

bet prieš tai buvusiom tos sankabos nelūžo..Tik Kia. :)

Atsakyti

Vilmak, tavo nenaujas, tai kiek metų senumo?

Atsakyti

Vilmak, loterija yra padėvėtos mašinos. Tau pasisekė. Aš savo pirkau iš mollerio 3 metų. Tai kasmet po kelis šimtus eurų ant visokių remontų kišau. Gal ir ne karvę kainuoja, bet vis tiek nervina, nepatogumai visokie. Ir tai čia mašina su nedidele rida ir istorija. O ką kalbėt apie parvarytas :B​  O vyras pirko naują ir per 4 metus tik priežiūra. Gražiam servise su kava :D 

Atsakyti