Jei tureciau galimybe pirkciau nauja. 😊O vyras gali ir su sena vazinet jei jam gerai. 😁 kol kas su sena vazineju.
Kaip gražiai mano kanos pražydo
Niekada jų neauginau, bet taip gražu ir vazone labai gražiai atrodo. Nauja meilė ![]()
IMG_20200709_161851_resized_20200709_042128858.jpg 134KB
0 Parsiųsta kartų
Vilmak, ne viskas taip tiesiogiai skaičiukais matuojama.
O pvz tam kad nuvaryt mašiną į servisą, reik atsiprašyt iš darbo. Jeigu palieki ilgesniam laikui, reikia pakaitinės mašinos. Arba autobuso bilietų visai šeimai. Mašina negenda pagal tavo grafiką-o jeigu tuo metu nuplanuota kokia nors kelionė, įskaičiuokim ir tuos nuostolius.
Dar gerai, jeigu sutaisė iš pirmo karto, o kiek kartų būna, kai išvažiuoji po remonto ir plę vėl ta pati bėda.
Nors žinau ne vieną, nusipirkusį labai neblogas 5-6 metų senumo. Bet aš nesu tokia sėkminga
Pirmos mašinos užkalė variklis. Gal ir pati kalta, bet per jauna buvau suvokti. Ir ėdė be proto daug degalų.
Antros.mašinos bėda išlindo gal po poros mėnesių-EGR vožtuvas. Sukišau tikrai nemažai, reabilitavau ir važiavau dar tikrai ilgai, kol numiro vidury Laisvės prospekto. Neremontuojamai.
Trečia mašina išvis kažkoks nesusipratimas, nes niekaip bėdos neįmanoma buvo rast, kol gavo užpakalin. Irgi neremontuojamai
Nežinau, gal ir vairuotoja kalta, nes nei vienos mašinos bėdos pirkimo metu nematė net patyrę meistrai.
Ai gi turiu dar vieną auto
dukrų. Tą tai pirkau praktiškai nemačiom, t.y. iš paveiksliuko. Seniena visiška. Bet tfu tfu, jau beveik metai, kol kas bėdos smulkios. Ir nors daug kas sako, jog permokėjau, mano argumentas-užtat važiuoja be problemų.
Aš kaip Frekė. Naujos norėčiau, bet važinėju su sena ![]()
Nu, Katuk, nežinai kada ir lizinginei kada kas išlįs, rečiau, bet visda gali būti. Galbūt gausi pakaitinę. gal ne..
Dar ,jums Vilniuje be problemų, kai visi centrai yra šalia. O man kai Iš Šiaulių reikėdavo į Vilnių į autorizuotą centra varyt, tai ką aš žinau...
Dabar, tarkim, yra Šiauliuose Opel centras ,kažkoks frančizinis gal, labai išsidirbinėja, nes neva ne jų parduotas Opelis ..Tvarko, bet visada su pazyzimais..
O Panevėžy iš vis Opel centro nėra..Tai vėl turi kažkur važiuot, kad ir tų tepalų keist..
Bet nauja ,žinoma, yra nauja..
Vilmak-mano kasko duoda pakaitinę
ir tai dar vienas pliusas naujos mašinos
Bet tame ir esmė, kad viską perliedžiam per savo patirtį. Dėl.to sunku numatyti, kokia būtų Restar patirtis
ai, o po tojotos avarijos, tai privalomas civilinis draudimas kompensavo pakaitinę mašiną. Gal net savaitę. Svarbu buvo surašyti prašyme visas aplinkybes, kaip tau svarbu ta pakaitinė ir ką praradau dėl avarijos.
nu, čia kasko privalumas ![]()
ir niekas iki galo nepatars, galiausiai Restar teks apsispręsti
Beje, Katuk, į atostogų temą- dar pamarys visas- Rusnė, Mingė, Ventės ragas.
O mes nebuvę Vilko guolyje, žadam ten. Bernams įdomu.Ką dar pakeliui? tiek tų atostogų vyrui šiemet kažkaip.. ![]()
Va va-apie šitą kryptį aplankant panemunės pilis ir galvojau iš pradžių.
Tik kažkaip keistai, grįžus iš tos pusės vėl važiuot į ten pat.
Mes keliautume turbūt dviese. Kažkokių aktyvių pramogų nemokam
ir nenorim. Tik vaizdų ir malonumų
Ignalinos apylinkės jau apžiūrėtos.
Merkinės pusė irgi.
Anykščiai būta
Platelių apylinkėse buvom-labai puikios atostogos gavos. Nors dar liko ir daug nežiūrėta.
Tai vat gal kokie Biržai
O šiaip ir senokai buvę tose minėtose vietose, turbūt daug naujo rastume
Biržuose yra ką paveikti, prie to pačio dar Pakruojo dvaras. O jei jau prie sienos, tai ir Rundalės pilis nelabai toli.
prie Biržų
Rokiškio dvaras. ilzenbergo dvaras
Rusnė Europos skautuose. Skautauja jau gal kokius 5 metus. Ten atskirai pas juos mergaitės ir berniukai.
O perėjimas iš vilkiukų labai didelis ir iškilmingas įvykis
Ane?
Vadinasi padariau skubotą išvadą, kad tikrai nebūsit iš Europos skautų, nes mergaitė, o išvažiavo su skautAIS.
Tai mes dabar kaip tik tam dideliam ir iškilmingam dalykui ir ruošiamės.
Esu girdėjusi, kad po jo dalis deja nubyra, ypač iš mergaičių, tai jūsiškė šaunuolė, kad nepabūgo naujų iššūkių.
Nors po teisybei, tai nelabai ir įsivaizduoju, kuo tie vyresnieji užsiima – slapukai jie tokie, palyginus su visur besimalančiais vilkiukais.
Pagyvensim – pamatysim. ![]()