Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pilnatis susivėlino  :huh2:​ 

Atsakyti

prisipirkau šmutkių šiandien. Kažkaip vasarom man šmutkinimosi nuotaika užeina

Vakar dvejus batys batų kalne nugriebiau, bet po vakaro Akropoly supratau kad vueni tai spaudžia :D ai bet oda, prasinešios.

Dar iš aleksiuko suknią gavau šian. Gsl turiu ką apsirengt ir net apsiaut :)

Neriu skryblių toliau. Nežinau kas gausis nu bet nesvarbu, čia kaip su tais ledais kai smagiau gamint nei naudot ( o mašinikė gamina citrinų-jogurto- grietinėlės kažką)

Atsakyti

Qqte, gi būna ten visokių hormonų mutacijų. :D Man vienas draugas pastoviai kartoja, kad moterys ypatingai tuom gabios. :)

Čia kaip ir pletkinimas. Gi labiausiai priskiriamas moteriškam kolektyvui, bet papuolus į vyrišką, tai irgi “oi, brolyti!”.

Atsakyti

Nite aš jau priėjau išvados, kad kiekvienas turi savo mėnulio fazę: vienus pilnatis o kitus ovz jaunatis labiau veikia :D

Atsakyti

Vyrai tiesiog kitom temom pletkina :) 

O tarp kitko neseniai teta O. Per tiesioginį eterį pareiškė kad pas ją " vyriška mąstysena” ir todėl jai moterų kolektyvuose geriau sekasi dirbt :) 

Atsakyti

Nite aš jau priėjau išvados, kad kiekvienas turi savo mėnulio fazę: vienus pilnatis o kitus ovz jaunatis labiau veikia :D

Tada Mėnulis čia niekuo dėtas  :D čia bangų fazės poslinkis arba priešfazis (kas yr dar blogiau  :lol:

Atsakyti

Bet o kas yra moteriška mąstysena, o kas vyriška nepaaiškino? Reik paklausyti. Čia praeito penktadienio? Dabar kai saugomi įrašai IG TV, tai pusė lieka nepaklausyta, nes net nežinai ar plepėjo.

Atsakyti

Vyrai tiesiog kitom temom pletkina :)

O tarp kitko neseniai teta O. Per tiesioginį eterį pareiškė kad pas ją " vyriška mąstysena” ir todėl jai moterų kolektyvuose geriau sekasi dirbt :)

O man geriau vyrų :D  tai tipo grynai moteriška :D  :hmm:  

Nite, kokiais čia terminais keikies :D 

Dar yra visokie saulės užtemimai ir magnetinės audros :D​ 

Atsakyti

Qqte kokia suknia iš aleksiuko?

Atsakyti

Nite, kokiais čia terminais keikies :D

Vyriškais  :D​ 

Atsakyti

Qqte, gal tokį panašų skryblių mezgi?

https://www.instagra...id=hxcnv0v2jm6z

Atsakyti