Pilnatis susivėlino
prisipirkau šmutkių šiandien. Kažkaip vasarom man šmutkinimosi nuotaika užeina
Vakar dvejus batys batų kalne nugriebiau, bet po vakaro Akropoly supratau kad vueni tai spaudžia
ai bet oda, prasinešios.
Dar iš aleksiuko suknią gavau šian. Gsl turiu ką apsirengt ir net apsiaut ![]()
Neriu skryblių toliau. Nežinau kas gausis nu bet nesvarbu, čia kaip su tais ledais kai smagiau gamint nei naudot ( o mašinikė gamina citrinų-jogurto- grietinėlės kažką)
Qqte, gi būna ten visokių hormonų mutacijų.
Man vienas draugas pastoviai kartoja, kad moterys ypatingai tuom gabios. ![]()
Čia kaip ir pletkinimas. Gi labiausiai priskiriamas moteriškam kolektyvui, bet papuolus į vyrišką, tai irgi “oi, brolyti!”.
Nite aš jau priėjau išvados, kad kiekvienas turi savo mėnulio fazę: vienus pilnatis o kitus ovz jaunatis labiau veikia ![]()
Vyrai tiesiog kitom temom pletkina
O tarp kitko neseniai teta O. Per tiesioginį eterį pareiškė kad pas ją " vyriška mąstysena” ir todėl jai moterų kolektyvuose geriau sekasi dirbt
Nite aš jau priėjau išvados, kad kiekvienas turi savo mėnulio fazę: vienus pilnatis o kitus ovz jaunatis labiau veikia
Tada Mėnulis čia niekuo dėtas
čia bangų fazės poslinkis arba priešfazis (kas yr dar blogiau
)
Bet o kas yra moteriška mąstysena, o kas vyriška nepaaiškino? Reik paklausyti. Čia praeito penktadienio? Dabar kai saugomi įrašai IG TV, tai pusė lieka nepaklausyta, nes net nežinai ar plepėjo.
Vyrai tiesiog kitom temom pletkina
O tarp kitko neseniai teta O. Per tiesioginį eterį pareiškė kad pas ją " vyriška mąstysena” ir todėl jai moterų kolektyvuose geriau sekasi dirbt
O man geriau vyrų
tai tipo grynai moteriška
Nite, kokiais čia terminais keikies
Dar yra visokie saulės užtemimai ir magnetinės audros
Qqte kokia suknia iš aleksiuko?
Nite, kokiais čia terminais keikies
Vyriškais
Qqte, gal tokį panašų skryblių mezgi?
Pakalbėsiu vaizdais ![]()
tiesiog smagus vakaras buvo:
received_315920463133435.jpeg 56,12KB
0 Parsiųsta kartų