Smalsute, nubyrėjo tikrai. Nes, matyt, paskui jau tingisi. Nes veiklos yra, dalyvaut reikia, drausmė griežta gan. Ne visiems tinka/patinka, ypač, kai paauglystėj maištaut norisi ![]()
Apie auto šnekat, naujos norėčiau, važinėju su sena
Pasisekė su abiem
Pirmą pirkau su daužtu sparnu, netvarkyta, antrą Italijoj.
Į patarimų temą
https://lapinoskryni...&utm_medium=cpc
Skautų sekta
Aš dar apie maistą. Kartais beieškodama naujų skonių atrandu ir kažką įdomaus. Nors ne visoms patiks, bet mano šeimai įtiko
tokios daugiau žieminės sriubos, šildančios. Bet tuo pačiu sočios.
Avinžirnių-makaronų, makaronus dėjau kažkokius kitokius, kokius radau spintelėj
https://midwestfoodi...ea-noodle-soup/
Laukinių ryžių-grybų.
Vietoj grietinėlės pyliau kokosų pieno, kitą kartą pilčiau mažiau vyno ir sojos padažo, nes tikrai gana macniai gaunas. Ai, ir ryžiai buvo rudieji
nes laukiniai kažkur pasislėpė. Tai juos atskirai mažiau viriau ir kai paruošiau likusią dalį, suverčiau virti kartu. Ir nedariau to pagardo atskirai, tiesiog petruškų į sriubą įmečiau.
Na, savo noru gal visos pasirinktume naują auto, jeigu tik galėtume rinktis. Nemanau, kad man nepatiktų nauja važinėt
. Vilniuje tikrai nebūtų didelių problemų, palyginus su kitais miestais. Iš darbo man labai atsiprašinėti irgi nereikia, galiu laisvai tvarkytis reikalus, o darbus nudirbti, kada galiu. Gal net stabdis viduj pas mane kažkoks yra - sunku sau tai leisti, nes iš tiesų man ne tiek svarbu naujumas/senumas, išvaizda, firma ir pan., svarbu patogumas, kokybė ir priežiūros paprastumas
. Ir sakykim, skuduryne tikrai geriau nusipirkti geros kokybės nenaują rūbą, negu kokiam Pepco ir pan. vienkartinį naują
. Panašiai, tikėtina, ir su mašinom gali būti. Nu tos pačios Dacios, tarkim... Nors nesu jos vairavus ir net sėdėjus. Yra, matyt, skirtumas tarp mašinų saugumo, patogumo, kai bazinė kaina 10 k ir daugiau skiriasi. ir neina kalba apie super duper, į kurių pusę net nežiūrim...
Ale su mūsų nuvažiuojamais km mums gal išvis Citybee labiausiai apsimokėtų naudotis. Ar taksi... Jo, niekas neatsakys, kas geriausiai apsimoka MUMS... Nepamirškim dar būsto paskolos, draudimų, viskas kas mėnesį ir šiaip sukainuoja ~ 300 eur be kitų privalomų paslaugų.
Ingriga, labai taiklus straipsnis nuorodoje. Gaila, kad nėra taiklaus patarimo
, kaip elgtis tokiu atveju. Ale būtent va taip ir jaučiuosi, kai gaunu patarimą pas psichologą eiti ir tt ir pan.: "Patarimų davinėtojas duoda suprasti, kad jūs nesate protingas, suaugęs, gražus ir susitvarkantis su savo gyvenimu žmogus. Jūs – toks truputėlį nelaimingas nevykėlis, kurį derėtų išgelbėti;"
Ingriga, labai taiklus straipsnis nuorodoje. Gaila, kad nėra taiklaus patarimo
, kaip elgtis tokiu atveju. Ale būtent va taip ir jaučiuosi, kai gaunu patarimą pas psichologą eiti ir tt ir pan.: "Patarimų davinėtojas duoda suprasti, kad jūs nesate protingas, suaugęs, gražus ir susitvarkantis su savo gyvenimu žmogus. Jūs – toks truputėlį nelaimingas nevykėlis, kurį derėtų išgelbėti;"
Bet žinok, Restar, tu save taip ir pateiki, kaip ir jautiesi. Mažiau neštum į eterį savęs nuvertinimą, sumenkinimą, tai ir negautum jokių patarimų.
Na, kas mane geriau pažįsta, tai žino, kad yra šiek tiek kitaip. Ar dabar aš vėl kalta, kad kažkam norisi man patarinėti, nors net neprašau
. Ir kad rašyti man dažniau norisi tada, kai yra blogiau? Turbūt dėl skirtingų priežasčių čia esam. Skirtingai mąstom ir skirtingai elgiamės. Ne, nesijaučiu dėl to kvailesnė ar nelaimingesnė. Ir šįkart nepabėgsiu
.
Bet žinok, Restar, tu save taip ir pateiki, kaip ir jautiesi. Mažiau neštum į eterį savęs nuvertinimą, sumenkinimą, tai ir negautum jokių patarimų.
Čia kiekviebas vėl suprantame pagal save, per savo patirties prizmę.
Straipsnis neblogas, bet lygiai taip pat neabsoliutus.
Aš patarimus dalinu ne sumenkinimui, o kaip man atrodo, padedu surasti kelią pasiklydusiam. Lygiai taip pat kartais pati noriu kažkokių minčių man svarbiu klausimu, kai negaliu atrasti atsakymo. Bet kai kalbu apie tai, o ne lygioj vietoj ateina ir aiškina. Bet tam nebūtina ištarti-patark man. Kartais tiesiog iš konteksto galima suprasti, kad žmogui reikia kažkokios mintes. Tik gal tą mintį reikėtų į kitokį rūbą įvilkti, o ne "daryk va taip".
Restar, o tave kas nors, kuo nors kaltina? Kodėl tu pati sau kaltę pripaišei?
Ne, nesijaučiu
. Bet ar tu pati jauti, kad man vėl sakai, ką turėčiau, ko neturėčiau daryti? Ir atrodo, kad yra viena tiesa. Nė velnio.
na, tokiomis nuostatomis, tai kiekvieną, absoliučiai kiekvieną, ištartą (parašytą) frazę galima traktuoti kaip patarimą.
Konkrečiai pacituok kur parašiau, kad daryt ar nedaryt? Moterys turi tokią savybę, kad geba išgalvoti dalykus, kurie net negali įvykti.
Oj tikrai ne tik moterys.
Arba sš du moterim gyvenu tada ![]()