Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Qqte, Batų kalbe yra paslauga nemokama- batų pratempimas. Pasiteirauk. Naudojausi kažkada. 

Atsakyti

Qqte, Batų kalbe yra paslauga nemokama- batų pratempimas. Pasiteirauk. Naudojausi kažkada. 

A tai nelabai reikalinha manau, tiesiog kojos pavargo patino ir eme spaust. Prasitampys bo odiniai

Atsakyti

Katukai tokia suknia

Priedas  Screenshot_20200709-222148_AliExpress.jpg   150,16KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  Screenshot_20200709-222148_AliExpress.jpg   150,16KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 09 liepos 2020 - 21:24

Pilnatis, tai pilnatis, lengviausia nurašyt, tegu taip ir būna.  Retas atvejis, kai teisi jaučiuosi aš :D. Bet neturiu poreikio niekam nieko įrodinėt. Mir, družba, festival :). Pasiprašiau pas kaimynę ir pasišnekėjom apie gyvenimą. Ryt važiuosim mašinų pasimatuot kokių nors. Vokietijoje ten, kur žmogus ieško, sakė, kad nieko gero nesimato ir vasarą dažnai taip :(, tai vilčių, kad greitu laiku atsiras - nerasta...

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20200709-222732_Instagram.jpg   108,9KB   0 Parsiųsta kartųSkryblius toks kažkoks gerai būt kad gautųs

Atsakyti

Qqte, graži.

Nors visai ne mano.

O ir nereik man nieko.

Dar jei sugrįžčiau į ankstesnes formas, tai tiek gerų šmutkių rasčiau savo spintoj...

Atsakyti

Padubliavo

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 09 liepos 2020 - 21:34

Va. Skribliaus man reik. 

Atsakyti

Labas rytas

Vel nubudau antru namu lovoje.

Graudu islydeti vyra buvo. Blioviau.

Atsibuciavim ir su sūnum ir jo mergaite atpūtem i pajuri.

Katuk man labai patiko kelione Latvijos pajūriu.

Kolka, Roja, Venspilis buvo tiek graziu švyturiu lankomu, tokiu nematytu Baltijos juros veidu.

Apie masinas jau nesiplesiu.

Qqciuk grazi suknia ir skrybele.

Kerpena puikiai tave sumotyvavo, labai dziugu del taves.

Einu kavikes kaisti

Atsakyti

Koks oras feee, net nedžiugina, kad paskutinė darbo diena prieš atostogas.

Bet užtat vakar parsirado mezgimo mūza :yahoo:  Taip netikėtai kaukštelėjo, kad visai man to pradėto dryžiuko nereikia, dėl to ir nesimezga. Ir kaip tik užmačiau pintereste vieną modelį. Perknisau visą drakiaus guolį ir sudėliojau tobulą derinį. Dzin, kad mezgu iš 4 babinų :D Jei nebus įspūdingo vaizdo, imsiu publiką sudėtim :D​ Kašgora, šilkmoheris, merinas, pusvilnė.

Atsakyti

Liniuka, sudėtis įspūdinga savo įvairove :)

Atsakyti

Jei kam nepatinka oras, galit mane kaltint :P ir džiaukitės kad neprisnigo :lol:

Man staiga prisireikė atostoginio-kelioninio mezginio, tai pradėjau - raudoną :oh: RAUDONAi margą tiksliau :laugh: ar baigsiu - nežinia, bet bent jau megzdama pasilinksminsiu  :lol: tarp kitko, siūlų pas drakių radau  :bigsmile: 

Atsakyti