Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nite sau?

Atsakyti

Oras nuotaikos negadina man. Visi maloniausi užsiėmimai būtent tokiu oru nuo vaikystės. Ir miegot gaiviai galima. Reikia iki bibliotekos nuvaryt knygų pasikeist.

Nitė, kur keliauji? Žinau, kad nemėgėja savo lovą palikt esi :). Raudonas megztinis viliojančiai skamba. 

Liniuka intriguoja  :bigsmile:. Supratau, ko mano mezginys taip lėtai juda - panašiausia, kad ir man jo nereikia... Na, bet juda į antrą pusę. Vakar numezgiau pusę eilės. Užvakar pusėje buvau numetus :)

Atsakyti

Kerpena puikiai tave sumotyvavo, labai dziugu del taves.

Nežinau dar kiek ten mane sumotyvavo. Šiaip, jei jau ryžtuosi kam nors įsipareigoti, tai paprastai laikausi taisyklių ir pareigingai viską vykdau. Tai čia kol kas tas veikia. Nežinau, kaip bus, kai pasibaigs iššūkis.

Atsakyti

Nite sau?

Sau :D

Nitė, kur keliauji? Žinau, kad nemėgėja savo lovą palikt esi :). Raudonas megztinis viliojančiai skamba.

Druskininkai savaitei :rolleyes:

Atsakyti

Kerpena ten tie iššūkiai gi vis kartojasi, galėsi sekančiam dalyvaut :)

mane tokie iššūkiai tai atvirkščiai veikia, sukyla vidinis atbulišius kuris pradeda krebždėt kad niekam aš nieko neprivalau, kaip noriu taip ir gyvenu ką noriu tą ir valgau :D

matyt niekaip iš paauglystės neišaugu

Atsakyti

Oi, geras žodis atbulišius! Aš irgi tokia. Nuolat viską racionalizuojanti pagal save. Atbuleika arba protestante vadinu save :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 10 liepos 2020 - 10:16

Manęs irgi visokie iššūkiai, o ypač su kontrole ir atsiskaitymais ne motyvuoja, o nuteikia protestantiškai :) Neseniai vienam dalyvavau for fun. Nu dalyvavau, tai užsiregistravau ir paskaitydavau atsiųstą info. O reikėjo viską taikyti praktikoj. Aha :D Na bet jie man patiko, nes jokio įkyrumo, jokio radikalizmo, nors pas veganus forumuose jo sočiai. Vegane netapau :)​ 

Atsakyti

qqte, man tai jei kas šiaip sau lieptų laikytis kažko, tai gal irgi sukiltų atbulišius, bet prieš pasirinkdama ilgai galvojau, skaičiau sąlygas, pasirinkau pati, tada vykdau, net jei kas tuo momentu ne visai patinka.

Jau kuris laikas ieškojau  ko nors, kas išjudintų, kažkaip pastumtų, nes labai sunkiai išsijudinu ir sunkiai sekasi.

Prieš tai keto grupėj kažkokia moteris su rusiška pavarde, dabar nepamenu, irgi rinko grupę kažkokiam kursui. Jau buvau bedalyvaujanti ten. Bet kai sukūrė ten grupę ir buvo dar tik pasiruošimas, tai ji surašė ko reikės - papildų, mineralų, dar kažkokių produktų, iš iHerb viskas. Tai paskaičiavau, kad man kokių 200 eurų reikėtų viską susipirkt. Tada iš karto atsisakiau, nors šiaip ten,  be  produktų imant,  turėjo gera programa būt.

Atsakyti

A žinau tą..

nu ten įdomiai, pati nuo vasario laikosi o jau kitus moko, kursus veda :)

jei apie tą pačią kalbam :)

Atsakyti

O jei kalbant apie orą tai man toks kaip šiandien tikrai geriau nei +30 :) dabar va ir nebelyja, pasivaikščiot pats tas

tik bėda kad aš su baltom kelnėm, klausimas ar negrįšiu taškuota :)

Atsakyti

lietus lietuvoj :)  man tai nepatinka. SALTA :D  kiba gris noras megzt . :D ... dabar tai kyla noras  megztinius issiparduot , kad vietos naujiems atsirastu :)

nu ir svecius rytoj namie  priiminesiu o labiau patiktu sodo terasoje ....

Atsakyti

labas dienas

visą rytą mokesčius skaičiuoju :D

nu čia yr tokių pas mus, kurie galvoja, kad aš jau tokia protinga, kad viską žinau iš karto :B plę, o aš tai viena ausim girdėjus tik, o tie mokesčiai.... per 15 teisės aktų išmėtyti, kol sudėliojau grandinėlę...

ir viskas per uošvius eilinį kartą :B o ten nepasakysi - nežinau. 

nu žodžiu, uošvis turbūt rado mašiną, tiksliau jam surado sūnus kitas, Belgijoje. nu ir skaičiavom, kiek kas kam  gali dovanoti neapmokestinant

tai va

oras, kol esu namie, man patinka. lauke neatrodo puikiai. labiausia tai knisa vėjas, nes visi plaukia piestu stovi :D

mezginiai. na jūsų ir sudėtys ir spalvos susižavėjimą kelia. mano mezginys juda, nors ir lėtokai.

kelionės. Ingriduska, esu keliavusi tuo maršrutu irgi, buvo faina. beje, tai buvo antros mašinos pirmoji kelionė, po kurios ir išlindo visos problemos. Mes važiavom nuo Rygos link Palangos, tai va jau grįžtant nuo Palangos įsijungė saugus važiavimo režimas, t.y. traukė tik iki 100 km/h max. kai mašinos variklis 2,2 . autostrada. :mad2:

motyvacijos. nemėgstu taisyklių. nebent pati jas sugalvoju. bet vat nesugalvoju :D nebent tai dėl vaikų gerovės. tapau veganu :D  o dabar vaiko užsispyrusio nėr, tai ir taisyklių nėr

Atsakyti