Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Laba diena,

Man šitas oras irgi visai nieko. Ypač, kai darbe sėdi. Savaitgaliui jau galėtų ir saulė paspigint :D

Dalyvavimai visokiuose iššūkiuose man patinka, tik va entuziazmo į juos įsitraukt paskui pritrūksta. Tai dabar jau labiau apgalvoju, kur lįst, ypač, jei mokėt reik :D

Vienas prieš gal 3 metus buvo toks fainas, bet  pašiurpino neblogai toje vietoje, kur žmonės savo patirtim dalinasi atvirai, juodom tokiom. Tai va ten supratau, kad nenoriu aš tų patirčių nei skaityt, nei žinot. O paskui dar pavėlavau su viena atsakaita, tai patys mane iš ten išmetė :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 10 liepos 2020 - 10:54

Pasirodo būna visokių iššūkių, apie kuriuos aš net nežinau :D. Bet jo, man impulsyviai kur nors įsitraukt lengva, bet turbūt tik dėl to, kad pažiūrėt, kaip vyksta, kas ten įdomaus, o tęst... Turi būti kokia konkreti problema, poreikis, kurį norisi rimtai išspręsti, tada ir motyvacija gal nedingtų. Dar kažkokie greiti apčiupiami rezultatai - kaip su svoriu, kai gali gana greit matuoti naudą. Su kitkuo daug sunkiau...

Atsakyti

I škur ten žinosi visus :D

Nuklysti kažkur, užmatai kažką ir sudomina. Bet tik keletas buvo tikrai vertų dalyvavimo. Na, kur nesigaili.

O šiaip pilna visokio š malimo už pinigus. Tik mokėk ir dalyvauk

Atsakyti

Lace su gražia data  :happybday:  :happybday:  :happybday:  Daug gražių dienų  :birthday2: 

Atsakyti

Lace, su gimtadieniu  :birthday2:  :dovana:​ 

Atsakyti

Žinot ką-ardau :B 

Sugalvojau gi pervert ant siūlo Nuala kūnelį....

Man rodos per platus man . Nu boxis toks gaunas. Aišku,jis ten siaurėja link klubų, bet man norisi dar siauresnio

Atsakyti

Lace linkėjimai! Daug kelionių,  atradimų ir mažų džiaugsmų!

Atsakyti

Lace, sveikinimai su uogienės diena  :4u:​ 

Atsakyti

Lace, su tortadieniu  :4u: 

Atsakyti

Lace, su gimtadieniu :4u:​ 

Atsakyti

Sveikos. Lace, su tortadieniu!

Atsakyti

Lace su gražia švente  :birthday2:​ 

Atsakyti