Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lace - su tavo diena!  Linkiu tau maloniai atrasti, ką nori veikti gyvenime  :4u: .

Pietūs ir vakarienė viename buvo: https://www.nidosrec...su-peletrunais/ . Be galo skanu. (Peletrūnų neturėjau)

Buvom trijuose auto salonuose. Jau buvom iš principo apsisprendę pirkti naują. O kad tų naujų... nėra normalių :(. 5+2 mums gerokai mažos visgi... O kokios Peugeot Rifter, Toyota Proace City - tokios man nesimpatiškos... Ir matomumas daug blogesnis, tie kvadratiniai snukiai nepatinka man ir dydis atrodo milžiniškas... Nu kam man tie busai į darbą važinėt... O Wolkswagen'as šiuo metu mąsto, ar gamins Sharanus iš viso, ar atnaujins modelį...  Nuvažiavom apžiūrėti 5 m Sharano iš Moller salono - limpa viskuo - patogumu, dydžiu, vaizdu... tik kaina nelabai kaip už 5 metų... Daugiau, negu mes planavom skirti. Bet iš salono lyg ramiau būtų. Bet kitur pigiau... Ir vis ta pati dainelė sukasi, vyras jau irgi netverai savam kaily iš pasimetimo...

Atsakyti

Sveikos, atostogosmane ištiko :) kaifuoju!!!!

restar, dalinuosi patirtimi - Mes iš Moller irgi pirkom - 2 metus jau su kaupu važinėjam - tfu tfu tfu kol kas jokiu papildomų kaštų apart visoms mašinoms reikalingo serviso ir padangų- nebuvo. Situacija panaši- moket reikėjo daugiau nei buvom nusiteikę, bet pagalvojom kad savi patogumui, o galu gale jei norėtūsi keisti tai kaina irgi nebus labai pakritus... tai apsisprendėm imti 

Ingridushka.... tavo permainos labai skaniai skaitosi.

Atostogauju pajūry ir va galvoju... kad tas nuotolinio darbo šansas atveria galimybę dirbti ir keliauti :) kas yra nerealiai faina. Aisku su seima neprikeliausi, bet kartais gali sau leisti biškutuką laisvės apturėt :)

Lace, su tavo diena!!!! Linkiu atrasti pusiausvyrą tarp darbų, namų ir siūlų- tokią kokios pačiai giliai širdy norisi :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 10 liepos 2020 - 19:14

Lace, nešu glėbį  kvepiančių kopom gubojų ir jūros purslų tavo gimtadienio šventei, dar smėlio saujelę ir gintarą skaidrų, kaip laśą medaus.

Būk ten kur nori ir kokia nori. Daryk ka nori ir mėgaukis.

Atsakyti

Lace, su gimtadieniu :birthday2:

Atsakyti

Lace, pavėluoti sveikinimai gimtadienio proga. :4u: :birthday2:

Vakar kažko visą vakarą SM neįleido.

Atsakyti

Sveikos.

Vasaros savaitgaliai tušti. Tik dabar pridėdau pamegzt.

Rytinis planas: greit susitvarkau. Nusiperku braškių. Sutvarkau. Sušaldau. Popietėj su vyru dviračiais iki senamiesčio.

Realybė: tvarkiausi. Apsipirkau. Braškes (nusipurkau nekondicinių) tvarkiau, tvarkiau, su Emiliu numigom, toliau tvarkisu. Su vyru nusprendėm, kad vos jaučiasi parūgimo poskonis- reikia virt uogienę. Tai va pirmą kartą gaminau :)  Visada tik šaldydavau. 

Rytoj vėl planuoju pirkt šaldymui. 

Atsakyti

Laba, 

Lace, ir čia su Gimtadieniu! :4u: Biškį pavėluotai, bet patys širdingiausi linkėjimai :wub:  :4u: 

Labai noriu ir aš prie jūros kaip nors šią vasarą nusigaut :)

Vakar turėjau namie keturis bernus :D Mažiausiam 2 metai. Bet prižiūrėt malonumas buvo. Miegojo irgi puikiai, jokio garselio. 
Su dideliais bernais daugiau vargo  :B 

Atsakyti

Limit, nu bet tu pavarai su tuo alfa run :blink:  :D Pagarba :wub: Tyliai tau pavydžiu, kiek visur dalyvauji, visokių įdomių iniciatyvų pas jus :wub: 

Niuma, aš penktadienį braškių netikėtai nusipirkau. Važiuodama pro Banginį užmačiau, kad pardavinėja lietuviškas po 2.50. Pigiai, nors kartais vis dar užeina durna mintis į litus paversti, tai geras pigumas beveik 9 litai :B Užsišaldžiau 5 kilus trintų su trupučiu cukraus. Anksčiau dar išsiviriau 4 stiklainius uogienės iš savų. Dar noksta juodieji serbentai. Čia man uogienė nr. 1 :wub: Su varškės sūriu :wub:​ 

Atsakyti

Aš tų nekondicinių (tiesiog jos purvinos ir dalis pagedę, kurias nusipjausčiau) po 1,5 eur pirkau. 8 kg. Draugė diena anksčiau jas ėmė. Susišaldė, jai tiko.

Pagal skelbimus mačiau aną savaitę didsnius kiekus ir po 2 eur atveždavo, bet vidury savaitės- man vis laikas netinkamas pasiimt. 

Šiaip vidutiniškai po 3 eur kainos. 

Atsakyti

Sveikos, vakar tylu buvo. Mes sode tingiai, ramiai. Vakare kelias eilutes numezgiau. Kai tos eilutės - beveik 300 akių anglišku raštu... Braškės paskutines pirkau praeitą sav 10 kg po 2 eur. Prieš tai 4 didelius kibirus po 15 eur. Užteks gal. Nors džemą jau pasidariau  :B. Su bazilikais paskutinę partiją dariau. Man prie balto sūrio :wub:, arba mėlynių uogienė  :wub:. Reiks gal mėlynių kur paieškot bent kiek. Voveruškų vėl kibirą vyro brolis parvilko. Planavom iki antradienio sode pabūt, bet palikau kompo laidą namie... Vienam filmui užteko pažiūrėt...

Limit, pasižiūrėjau, kur tu ten buvai  :blink:. Kas pas jus dažniausiai inicijuoja tokius ekstremalumus? Faina, kai šeimoj yra pasirašančių. Tokios bendros patirtys daug duoda. Ir kaip puikiai atrodai! 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 12 liepos 2020 - 08:52

Aš aš čia tokia pas mus💪😀👻

Maudytis purve mano prigimty :D Smagumas neišpasakytas :D

Tik du išnarinti pirštai ir kojos trauma. Vakar vakare toks skausmas buvo, o pažiūrėt net mėlynės normalios nėr🤷♀ Bet šiandien jau nieko, gerai viskas. 
Bišk ruošiausi sporto salėj, bet ir be pasirengimo kažkokio spec. galima varyt. 

Šįryt mezginį vėl paėmiau į rankas. Gal pagaliau antrą rankovę pabaigsiu. 
Braškių dar būt gerai nuvažiuot kur paieškot🤔

Atsakyti

Maudytis purve :D. Kietiakė! Bet faina, kad vyrai irgi pasirašo tavo avantiūroms :).

Parsiunčiau iš Aleksiuko dažų tekstilei, tai dukra batika užsiėmė. Reiks ieškot daugiau baltų maikučių skudurynuose ar kur nors. 

Atsakyti