Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ingridushka, jau nestebini, bet vis tiek - atrodai super. Ir įsivaizduoju, koks pačiai jausmas turint kitokį kūną ♥. Aš numetus tik 12 kg neatsidžiaugiau porą metų. Paskui pripranti :).  O ką rašai apie viskas įskaičiuota, tai nelabai aktualu man, nes pliaže sėdėt nėra kada, kavutė neaktulu... uolat užkandžiauti gi nesveika :D. Kiek žiūrėdavau kelionių, tai pagalvodavau, kad gal būtų faina, kad taip būtų, kad vaikai galėtų tai išbandyti, bet... Padauginus kainą iš 5, visgi susidaro didelis skirtumas. O realiai galime apsieiti su daug mažiau. Vaikai Maderioje tiek džiaugėsi baseinais prie viešbučio ir viduje. Tai realiai pirmą dieną pasimaudė ir dar gal kokią. Na, nėra pas mus laiko tokiems dalykams :D. Vis į trasą, vis ką naujo pamatyt. O vėlai grįžus niekur į baseinus nebegali patekt. Tai realiai mūsų poreikiai tik nakvynei yra.e

Apipirkinėjau paauglę. Nusipirko 3 smėlio salvos daiktus ir vieną juodą maikę (su pakveiksliuku iš Disney). Prisinervinau, sakiau, kad kitą kartą važiuos su tėčiu. Tik prieš pirkdami ką nros turės messengeriu suderint su manim :D. Aš galiu su jos broliu dvyniu apsipirkinėt. Paima ko reikia ir išeinam. Trumpai ir greitai. O ten tai reikia čiupinėt, žiūrinėt, o galų gale neašku ko nori ir kas tinka  :B

Atsakyti

Restar, nu, kur vyriškas apsipirkinėjimas, o kur moteriškas  :D . Nėr ko lygint net ..

Atsakyti

Maniškė taip nemėgsta apsipirkinėt, kad daro tai reaktyviniu greičiu :D Savaitgalį nuvažiavom akropolin, tai apsipirko pirmose dviejose pardėse :) Žiemą pirkom striukę, tai gal per 20 minučių išairinko :D​ 

Atsakyti

Tereza, komplimentai!!! Atrodai puikiai, kaip ir mezgi... 😍

Nuoširdžiausiai dėkoju  :4u:

Ingriduška, atrodai stulbinamai  :wub:

Viskas įskaičiuota ir gulėjimas paplūdimy/prie baseino man atrodo kaip baisus kankinimas. Na, max 2-3 valandas taip. O paskui imčiau siust. Man gi reikia veiklos, extrymo ir adrenalino.  :D

Kokios mes vis tik visos skirtingos  :angel_not:

Ai, tiesa, camper avalynę labai laikinu. Turiu jų kelioninius sportbatukus - tiesiog gėris ir palaima. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 23 liepos 2020 - 18:09

Namie ant sofkės megzt ar knygas skaityti galit, o jau prie baseino tai baisi kančia :D​ 

Atsakyti

Aha, gi Liniuka, visą tokią mergaičiukę mačiau, su prabangybine puikybine bliuzele💙 Ingriduška, tas kombinzonas tau labai tinka, toooks pabrėžiantis figūrą, čiupk ir sau vieną😃

Liniuka, parodyk kokias basankes tu išsirinkai? Man tokia adaptacinė prie darbo savaitė, dirbasi tai puikiai, net pati stebiuosi, kaip tos dvi su puse savaitės atostogų šį kart teigiamai suveikė, tik va niekaip miego rėžimo nesutvarkau, vis dar, kaip per atostogas, vėlai užmiegu, o keltis tai 4 ryto tenka. Po piet imu virsti į zombį. O ir jausmas lyg kažkas gerklę kutentų.

Tiesa ėmiausi nėrinio (n metu vašelio rankose neturėjusi), neklauskit kodėl ir kam, bet visai netyčia nusipirkau LT padėvėtuose vieną keksiuką su 600 m. margiuko siūlo už 50 ct. O tada jau teko galvoti, ką iš jo padaryti, ieškoti ką prie jo dar pridėti, rezultate bus skara, kurios nežinau ar kam reikia. Rankos užimtos ir tai jau gerai. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 23 liepos 2020 - 19:11

Aha, tą ir norėjau parašyti, kad pasiimi virbalus ir ramiai sau prie baseino leidi dieną. :D

Jei esi naujoje šalyje, tai, žinoma, kad tyrinėji tą šalį, bet, kai, pvz. į Kretą skrendi jau 4 kartą, vien dėl saulės ir atitrūkimo nuo darbo, tai viskas įskaičiuota ir baseinas yra gėrių gėris.

Atsakyti

Mano pirkis

Priedas  received_2844082462370177.jpeg   134,55KB   0 Parsiųsta kartų

Mano drugelis

Priedas  received_337416533942520.jpeg   172,79KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

dėl baseino ir pliažo.. aš,matyt, kažkokia kaip ne visi  :blush-anim-cl: , bet man pliažas- bausmių bausmė.. Dieną, galiu, antrą- dėl kitų.. Trečią jau per jėgą.. Ar su knyga, ar su mezginiu..Bet gal bėda, kad aš viešoje vietoje nelabai moku nei skaityti, nei megzti, mane blaško, ir to skaitymo nepalygnsi su skaitymu ant sofutės..

Degintis iš viso -inkvizicija kažkokia  :bijau2: , tikrai anam gyvenime gal kokioj šiaurėje gyvenau   :santa:

ir vaikščiot tais pačiais maršrutais, kaip ir Restar negaliu...

kažkada su kolege kalbam, ji Papėje mėnesį praleidžia, nu man nesuvokiama...Sakau ką jūs ten veikiat? Aš 5 dienų išbūt negaliu..

Tai va, tikrai visi mes skirtingi.. :mirksiukas:​ 

Koks drugelis  :wub:

Nebloga ta manikiūristė iš antro aukšto  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 23 liepos 2020 - 19:39

Kapseika, ne basutes pirkau.

Priedas  Screenshot_20200723_203919.jpg   102,01KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Screenshot_20200723_204017.jpg   116,42KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Screenshot_20200723_203954.jpg   141,42KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Man tie twinsai labai gražūs :wub:

Aš į šitus spoksojau. Tik pirkt labai tyngiu :D Priedas  received_297579797961464.jpeg   19,04KB   0 Parsiųsta kartų

Manikiūristė dirba puikiai. Gal kiek ilgokai, bet galima ir su pertraukom :D  drugelis tai zagatovkė

Atsakyti

Namie prie baseino tai gulėčiau :D. Bet nusitrenkus į svečią šalį pirmąsyk gyvenime - negaliu. Ir neturiu tokios prabangos po 4 kartus į tą pačią. Ir neįdomu man. Nuo minties apie mėnesį prie jūros arba metai iš metų į tą pačią vietą - sakyčiau, kad geriau visai nevažiuot :). Imu žiovaut net pagalvojus. Aišku, būkim biedni, bet teisingi - ir negaliu sau leist. Po kurio laiko gal sentimentai nuveda į tas pačias vietas, smalsu pažiūrėt, kas pasikeitė. Adrenalino man nereikia, bet įspūdžių ir tik naujų - būtiniausiai.

Atsakyti