Ingridushka, jau nestebini, bet vis tiek - atrodai super. Ir įsivaizduoju, koks pačiai jausmas turint kitokį kūną ♥. Aš numetus tik 12 kg neatsidžiaugiau porą metų. Paskui pripranti
. O ką rašai apie viskas įskaičiuota, tai nelabai aktualu man, nes pliaže sėdėt nėra kada, kavutė neaktulu... uolat užkandžiauti gi nesveika
. Kiek žiūrėdavau kelionių, tai pagalvodavau, kad gal būtų faina, kad taip būtų, kad vaikai galėtų tai išbandyti, bet... Padauginus kainą iš 5, visgi susidaro didelis skirtumas. O realiai galime apsieiti su daug mažiau. Vaikai Maderioje tiek džiaugėsi baseinais prie viešbučio ir viduje. Tai realiai pirmą dieną pasimaudė ir dar gal kokią. Na, nėra pas mus laiko tokiems dalykams
. Vis į trasą, vis ką naujo pamatyt. O vėlai grįžus niekur į baseinus nebegali patekt. Tai realiai mūsų poreikiai tik nakvynei yra.e
Apipirkinėjau paauglę. Nusipirko 3 smėlio salvos daiktus ir vieną juodą maikę (su pakveiksliuku iš Disney). Prisinervinau, sakiau, kad kitą kartą važiuos su tėčiu. Tik prieš pirkdami ką nros turės messengeriu suderint su manim
. Aš galiu su jos broliu dvyniu apsipirkinėt. Paima ko reikia ir išeinam. Trumpai ir greitai. O ten tai reikia čiupinėt, žiūrinėt, o galų gale neašku ko nori ir kas tinka
.