Katuk,su gimtadieniu!!!
Katuk su gimtadieniu
Katuk,su gimtadieniu
Katuks, sveikinimai ir bučkiai
Lengvo vakaro su uošviais. Kaip sakoma- svarbiausiai nesijaudinti ir gerai maitintis ![]()
Labas!
Sveikinimų jūra
ačiukas!
Nuotaikos neblogos, planą šiokį tokį turiu.
Matintis stengsimės sveikiau ir saikingai
kaip bus su gėrimais, dar nežinau. Parsivežiau Aperolio
Laba diena,
ktukui tikrai graži diena išaušo
Ypač lyginant su vakarykščia ![]()
Ir linkėjimai gimtadieniu ipatys šilčiausi gražiausi sveikiausi
Bačiukai labai gražūs. Suspirgėjo net noriukas toks nedidukas ![]()
Man svarbu irgi, kad bent būtų tos atostogos ![]()
Viskas įskaičiuota niekad nesam buvę. Vaikai prisiklausę iš draugų, tai labai tokių atostogų norėtų, nes gi neribotai PAVALGYT galėtų ![]()
Katuk, su tavo diena! Sveikatos, ramybės ir geros nuotaikos!
(Mūsų katinas sveikutėlis iš tyrimų, kas labai džiugu, žinoma, kaip 11 m senjorui. Reiškia, depresija buvo
).
Aš Katukui FB parašiau, bet ir čia linkiu kad grįžtų valkata Gyvenimo Džiaugsmas.
Tiesiog kabotų virš galvos net jei ne viskas per sviestą.
Va,tegul taip būna nuo šiandien.
Bučkis tau.
Laukiu vyro, jau važiuoja iš Vilniaus į Kryžkalnį.
Mašiniuks paruoštas atech apžiūrai, tikiuosi.
Ir paėmę brangų vyrą vėl į pajūrį lėksim.
Katuk su gimtadieniu!!!
Vakar mačiau Ingridushka su tuo kostiumu. Na modelis, ne kitaip 🙂 galėjai ir sau prigriebt į gintarakasį (kažkada rašei, kad kaip po bulviakasio
)
Palapinėj ok jei nepuola uodai. Bet a) dušo reik. b ) wc man civilizuoto reik.... nuo vaikystės užsiklijuoja jei ne savas arba koks smirdintis😊🤣
Man tai tuliko smarvė ar nekomfotiškumas nedaro įtakos, nes užaugus vienkiemy, kur apskritai tokio dalyko nebuvo. Bet užsiklijuoja, kai tenka būt, kur daug žmonių aplink, pvz, kokiose stovyklose, kai nueini ir girdi, kad kažkas jau eilėj laukia.
Nu kodėl penktadieniais po pietų laikas tiesiog sustoja.... iki 16 val
Žemaitijoj tai apsiniaukę ištisai ir lynoja. Tikiuosi, Vilmak, jums lietaus jau netrūksta
. Kai kuriuose laukuose beveik ryžius galima auginti, mačiau.