Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu va, tik įrodymas mano nuzombėjimo, buvau tikra, kad kad Liniuka basankių prisipirko. Tie tavo tvins'iukai žiauriai faini, tik gal biški zomšas balamūtina, prisibijau priežiūros ypatumų. Dar vienus panašius juodus odinius su spalvotais kraštukais nusižiūrėjau. O kaip jų dydžiai, ar atitinka? prie tų juodų, kaip tik vokietė pakomentavo, kad mažesni nei įprastai.

O kas liečia atostogas, aš jų realiai taip mažai turėjusi, nes dažniausiai jų laiką suryja LT ir tėvų lankymas, kad neturiu jokių kategoriškumų, esu atvira viskam, ir gulėjimui prie baseino ir keliavimui, ir su viskuo įskaičiuota ir nakvojimui palapinėje, naujų vietų atradimui ir tu pačių lankymui, kad tik jų būtų...

O menuo atostogų, išvis kažkokia egzotika.

Savaitgalį kaip tik šeimynai pasiūliau pasiorganizuoti prailgintą savaitgalį, sakau gal kurią iš salų aplankom, ar Belgiją, ar iki Bayern'o palekiam. Ir ką, vaikai vienu balsu, varom į Olandiją, prie šiaurinės, ten kur pernai buvom. 

Atsakyti

Vaikai tai gal mėgsta pastovumą. Bet kai už atostogas moka tėvai, tai aš nežaidžiu šitoj vietoj demokratijos  :B . Tėvas dar bando klausti, pasakoti, ką planuoja, ko labiau nori, bet aš greit nugesinu. Turi būti įdomu man  :B . Aišku, aš žinau, kas įdomu vaikams. Tai visokie ten dvarai ar pilys tik labai nedideliais kiekiais gali būti vartojami. Pamenu, kai po vieno aplankyto bile kokio dvaro liepėm vyrui iš žemėlapio išmesti visus jo susižymėtus dvarus :D ir varyti tieisiai ten, kur mes ir norėjom. Gamta tinka visiems, dar visokie vandens telkiniai. 

O jūs, Kapseika, visus metus užsieny prabūnat, tai atostogos gerai ir į LIetuvą - aplinkos pakeitimas :)

Batai labai gražūs abeji ♥.

Bandom susipakuoti savaitgalio išvykai :B  . Kaip seniai tai darėm... O keisčiausia tai, kad aš turiu pasirūpinti tik savo ir mažės komplektacija, kiti jau savarankiškai savim pasirūpino :wub: . Tai aš ir likau paskutinė. Visą dieną tai silpna, tai planetos sukasi, galvojau, kad nukrisiu kur Oze vienu metu.

Katuko meistrė puikiai dirba :4u: . Aišku, faina, kai ir nagų forma tobula, tai bepigu. O virbalus Vincis atsiuntė, ar iki Kuano palėkei?

Atsakyti

Atsiuntė.

Apie atostogas tai ... ai tiesiog patylėsiu. Man visaip tinka, kai nereik niekuo rūpintis.

Atsakyti

Namie prie baseino tai gulėčiau :D. Bet nusitrenkus į svečią šalį pirmąsyk gyvenime - negaliu. Ir neturiu tokios prabangos po 4 kartus į tą pačią. Ir neįdomu man. Nuo minties apie mėnesį prie jūros arba metai iš metų į tą pačią vietą - sakyčiau, kad geriau visai nevažiuot :)

Vieta tai skiriasi, nes miestas ir viešbutis kiti. :D Būna tokių atveju, kai atostogų kelialapius perki tik likus savaitei iki atostogų ir turi pasirinkimą tik Kreta arba Kreta. Turkijos kurortai iš kažkokio vidinio nusistatymo netraukia.
Aš mėnesį viloje prie jūros kokioje Italijoje ar Ispanijoje norėčiau praleisti. Apskritai, pensija Italijoje. Gerai skamba. :D

Atsakyti

Kapseika, kolegei tai atitiko. Aš sužinosiu kitą savaitę :D Jei pamažinti, tai nieko. Mano dydis tarpinis 38-39, o ėmiau 39.

Man kelionės labiausiai patinka trumpos. 5 dienos idealu. Viskas įskaičiuota vargina iš tiesų. Tos 7 dienos labai jau vienodos. Atsikeli, eini valgyt, eini prie jūros, eini valgyt, eini prie baseino, eini valgyt, eini į kokį renginį. Antroj savaitės pusėj jau kaip į darbą :D Bet jei pora dienų išvažiuoji į ekskursijas, tai jau visai nieko. Labiausia tai patinka pagyventi po porą dienų vis kitame mieste ir turėti mašiną. Dar dievinu visokius butikinius ar vintažinius viešbutukus :wub:​ Jei paprastas viešbutis, tai tada jau geriau apartamentai. Aišku su bookingo nuotraukom visko pasitaiko, bet bent jau kelias vietas atsimenu kaip labai įspūdingas Marakeše, Brašove, Monelyje, Minske. Ech noriu keliaut kur į pietus....

Atsakyti

Gyvenimas Italijoj ir mano svajonė :wub: Ir net pakankamai reali teoriškai. Nu bet ne su mano vyru :B  Jam čia nieko realaus, o visiškas kosmosas :B 

Kretoje buvau 3 kartus. Ir dar važiuočiau. Graži gamta, įvairi sala. Gali skirtinguose galuose gyventi ir viskas naujai. Dabar jei skrisčiau, tai norėčiau Chanijoj pagyventi.

Atsakyti

Susirenku pagyras ačiū. Šitas kūnas man mielas, kad ir pasiglamžes.

Batai superiniai. Nireciau visai.

Drugelis ir nagiukai dailučiai.

Kapseika acha, kad tik būtų atostogų, o ten jau razberiomsia🤣

Atsakyti

Mėnesio Italijoj ar Ispanijoj irgi neatsisakyčiau. Ypač, jeigu kainuotų kaip savaitės kaina pvz ar visai nekainuotų :). Tada tiesiog gyveni, nebūtina kasdien kažkur lėkti, bet vis tiek dar viskas nauja :). Nors... 7 dienos iki šiol man optimumas ne namie. 10 dienų Turkijoj su viskas įskaičiuota buvo tikrai perdaug, nors ir su keliomis ekskursijomis :D. Betgi aukojomės dėl remonto namie :D. Grįžom į beveik suremontuotus namus, pradedant grindim, baigiant visų kambarių sienom.

Kreta mano svajonių sąraše vis dar. Grupiokė šiandien linkėjimus iš Kretos atsiuntė - reiškia, kaip ir realu ten nuvykti, bet šiemet visai nesvarstėm apie tai dėl tokios nestabilios situacijos. Aš nemėgėja rizikuoti.

Atsakyti

SKaitau, ir galvoju, kad aš kaip Kapseika- man tinka viskas turbūt :)

Man labai patiko ir Italija, ir Ispanija su mezgėjom :) Kur ėjom, kur norėjom ir pamatėm daug.

Patiko baidarės- pirmą kartą plaukėm.

Pajūry dievinu visais metų laikais ir prie jo važiuoju pabūt su savim (visos žinot).

Prie ežero palapinėse irgi esu atostogavus. Labiau myliu komfortą, bet kelias dienas išbūti galiu.

Po visokius LT dvarus ar zoosodus važinėjam.

Su dviračiu silpniau esu, bet iki 30 km numinu. Daugiau- nebandžius.

Su vyru Londone atostogavę. jo draugas vedžiojo po visokias lankytinas vietas. Neįsimylėjau to miesto. Bet miuziklas nerealus buvo.

Atsakyti

Labas rytas,

katuk, tai su ta diena X!!! :birthday2: Kad ji   būtų tau graži ir giedra, kaip šio ryto dangus. :4u:

Atsakyti

Katuk, su gimtadieniu!!!  :happybday:  :happybday:  :happybday: 

Atsakyti

Katuk, su gimtadieniu :4u: Naujų vėjų ir idėjų :4u:​ 

Atsakyti