Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Žemaitijoj tai apsiniaukę ištisai ir lynoja. Tikiuosi, Vilmak, jums lietaus jau netrūksta :). Kai kuriuose laukuose beveik ryžius galima auginti, mačiau. 

tai išsiruošėt visgi.. :super:

Kur lankysitės?

o kur čia taip paskendę? :hmm:​ 

javai laukuose išguldyti, bet čia jau seniau buvusio lietaus su labai stipriu vėju pasekmė..

pas mus palijo, bet miške dar labai sausa..Šiandien užsukom, kazlėkai tiesiog sudžiūvę...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 24 liepos 2020 - 16:19

Nu pajūryje tai pliaupia jau nuo pirmadienio.

Feee koks oras šlykštus

Galvoju tie kas nuo purmadienio atvaxiavo iki penktadienio ilsetis, tai juodai nepataike su oru.

Atsakyti

Aš ir pliaupiant pajūry sutikčiau pabūt :D 

Kiek pamenu, su tėvais tai dažniausia taip ir nutikdavo :D

Atsakyti

Kai jau nusiteikiu atostogaut, tai neleidžiu orui gadint nuotaikos. 

Įsidrąsinom. Supratau, kad tai vienintelė galimybė per atostogas  bent trumpam ištrūkt iš namų. Nes kitą savaitę ligoninės, poliklinikos, gimtadieniai ir vaikų stovykla sekmadienį prasidės, o atostogos baigsis.

3 naktis panakvosim Orvidų sodyboje. Aplankysim Platelius, Mosėdį, pajūrį. Važinėsim šen bei ten. Bus kitaip, bet svarbu ne namie. Žemaitija mums mažiausiai pažįstama kol kas. 

Vilmak, kažkur Šiaulių apylinkėse ir mačiau tuos permirkusius suakėtus laukus. 

Pliaupia. Tikiuosi, ryt jau bus šviesiau. 

Atsakyti

Laba diena,

Nutariau šiandien patikrinti, kiek žingsnių nuo Halės turgaus iki namų :D

Tik keliems km likus vyras prigriebė.

Jei nebūtų reikėję tempt maišų su pirkiniais, tai visai nieko.

Priedas  40EC9F95-CEBF-4934-925E-3F1E048EED81.png   368,66KB   0 Parsiųsta kartų

Oras vaikščiojimui po lietaus pats tas :wub:

Beeinant mintis kilo, kada vaikščiojat-prieš valgį ar po? 
Čia aš labiau apie pasivaikščiojimą per pietų pertrauką. 

Atsakyti

Labas

Limit mes prieš valgį per piet

Atsakyti

katuk aū, esi?bišk nualos aprašyme paklydau

Atsakyti

Limit - oho. Geras atstumas. :) mano programėlė rodo, kad mano dienos žingsnių rekordas 15424. :)

Atsakyti

Oho, Limit, ir dar su maišais :blink: Ir dar net bėgai truputį :D 

Per pietus einu po valgio. Pietauju 11.30 ir tada dar kokių 40 minučių pasivaikštau. Ryte irgi įpratau pavažiuoti su autiku iki Žvėryno pakraščio, o tada eiti iki darbo. Dar truputį lanką padarau aplink stadioną, palei upę ir gaunasi 4000 žingsnių. Per pietus panašiai irgi. 

Marinuoju agurkus. Prasti šiemet. Kitais metais iš tiek pat po kibirą per kartą priskindavau. O šiemet tik 5 l užmarinavau. Dar reikia juoduosius serbentus išsiskinti, bet gal jau rytoj.

Atsakyti

katuk aū, esi?bišk nualos aprašyme paklydau

Sakyk. Aš biškį buvau pasimetus tai prik :D​ ūriau

Atsakyti

Ten kur kairys petys pradedamas. Akis surinkt reikia nuo ažūro, rašo viską kai dešiniam daryt nu man nesigauna kažkas. 3 psl.ar aš markerius ne ten uždėjau ar ten klaida kokia

Atsakyti

Aha, dėl to bėgimo tai nustebau :D Per gatvę keletoj vietų pabėgėjau :D Daugiau lyg niekur :hmm: 

Atsakyti