Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ten kur kairys petys pradedamas. Akis surinkt reikia nuo ažūro, rašo viską kai dešiniam daryt nu man nesigauna kažkas. 3 psl.ar aš markerius ne ten uždėjau ar ten klaida kokia

Ten vertimas turbūt blogas, šitoj vuetoj ir kūriau, dariau veidrodiniu principu, rinkau iš priešingos pusės, dabar nepamenu tiksliai, bet pradėjau turbųt nuo rankovės krašto. Jei dešinys nuo kaklo, tai kairys nuo rankovės

Atsakyti

Nu man kilo itarimas bet galvoju gal nematau ko

Atsakyti

Liniuka va o tėvams kaip tik agurkai šiemet labai gerai dera, skint nespėja, o su serbentais liudniau-uogienei nelabai yra..

Atsakyti

Priedas  5261172E-E8F8-4165-AE1E-DA4FD61B937E.jpeg   73,07KB   0 Parsiųsta kartų

Įdomu ar naujas vaikas trukdys megzti? :D Vežamės iš Tauragės.

Atsakyti

Jurgitak, koks vaikas :bigsmile: 

Pas mus kai Luna atsirado, tą dieną, kai ją parsivežė vyras, aš kaip tik mezgiau, tai ji atlėkė, apsidairė ir puolė žaist su siūlais. Tai aš labai griežtai išbariau ir nuo to karto niekada nelindo prie mano mezginių. Gal dar suveikė ir tai, kad aš to šuns nenorėjau, netikėtai man parvežė ir pyktis buvo labai tikras, iš širdies gelmių. :)

Atsakyti

:wub: Galėčiau kažkiek ir nemegzti su tokiu vaiku

Nu kokį nuotykį apturėjau :blink:  greičiausiai alergija, nu bet aš ne daktaras. Taigi valgėm pietus.. ir paraudo veidas, karšta, bet kažkaip man būna kartais taip. Bet dukra sako, nu kažkaip nenormaliai, pradėjo kalt viršugalvy plaktukai, galvoju spaudimas sukilo, va to tai nebūna. Bet kadangi buvo koks 50 ml degtinės, nu negali žinot. Bet kai išraudo rankos, pradėjo degt šlaunys, po kiek laiko išmėtė dėmėm pilvą ir nugarą, kaklą, nebejuokinga tapo.  Vyrs davė antialerginių. Guliu jau kokias 3 valandos, rankos jau baltos, bet veidas dar dega. Ir galva sunki. 

Žodžiu, mesiu gert, nes turbūt nuo degtinės. Visas kitas maistas nebuvo naujas, ir dar 4 žmonės sveikutukai.

Pliam, jeigu būsiu įsitaisius alergiją....nieko gero.

Atsakyti

Katuk man plaktukas galvoj yr buvęs nuo čirvinių blynų ir nuo piestro pyragų. Be dėmių aišku bet vistiek savijauta ne kokia..

Atsakyti

Katuk, nu tau tai visokio nestandarto pasitaiko :blink: O gal koks derinys įprastų produktų taip suveikė. Nemesk gerti iš pirmo karto :D 

Man šiandien kažkokia gaminimo diena. Užmarinavau agurkus, išviriau šaltienos, prisikepėm šašlų, bulvinių čipsų, kukurūzų burbuolių. Toks oras lauke :wub:​ 

Atsakyti

To naujo vaiko 5 metus dukra prašė, ir prieš mėnesį vyras jau neatsilaikė, rezervavo. Šiandien namuose daug veiksmo. Įnešė jis gyvybės. Dukra kol kas pilna entuziazmo jį prižiūrėt. Žiūrėsim, kiek ilgai.

Katuk, ar tikrai degtinė? Gal koks samagonas?

Atsakyti

Degtinė Finlandia. Iš Duty free. Tik su Cranbery. Tai vat tos sintetinės spanguolės galėjo ir sualergizuot. Nors buvo skani ir sakiau, kad man patinka :D 

Bet turint patirties (MB metus laiko, jei ne daugiau, kankinosi su dilgėline nenustatytos kilmės) manau, kad jau alerginis procesas prasidėjęs ir reikia būt atsargiam, nevartot produktų, kurie didina histaminą. Todėl bus priverstinė dieta...

Tik dabar pradeda gerėti, nors veidas tai kaip po kokio pliažo be saulės kremo :D 

Atsakyti

Limit wauuuuu, na tu pavarei, kur Halė, o kur Balsiai.

Vajeeeee

Giriu ir stebiuosi

Vaikštau tarp valgymų.

Jurgitak tokį džiaugsmelį turime 9 metus.

Liniuk mes kepėm kukurūzų burbuoles, mėsą, daržovių iešmelius.

Dirbom, pasodinome dar 2 pušeles kalnines.

Ištrineriavome dilgėlių plotą.

Tada viską sugrėbiau ir tiek išsidilginau kol nunešiau į sklypo kampą.

Katuk nu ne nuo degtinės.

Gal koks būtų dalykų nebutas variantas

Atsakyti

Parodau kaip Ugniaus mergaite, busima martelė, papuošė mūsų,fermos sieną.

Ir meilė kavai ir alus vyri rankoje, ir suknia žydra ir kasa geltona😂😂 ir Sauliaus Polinezijos herbas ant maikono.

Pagavo viską

Pridėta:

Atsakyti