Restar aš su vienu pakartojimu rašto mezgu iš plonesnio siūlo bet lyg normaliai man
Labas rytas. Pamiegojau lyjant, dabar prasigiedryjo, galvojam ką veikt nes prie jūros vistiek nepadrybsosi.
https://www.mingeskaimas.lt/ - gal į Mingę nuvažiuot norit?
Pati nebuvus
Bet sesuo grožėjosi ir nuotraukas siuntė
Rasyt, su Kapseika sumaišiau ![]()
pažiūrėk a.ž. gal kiek padės...
Labas rytas. Pamiegojau lyjant, dabar prasigiedryjo, galvojam ką veikt nes prie jūros vistiek nepadrybsosi. Katuk o tu Nualą ilginai kažkiek ar pagal receptą varei?šonus siaurinai iki apačios?mezgu ale bet nežinau kokį čia ilgį daryt. Ilgo maišo nesinori bet kad bamba šviestų irgi nelabai
Qqte-ilginau. Biškį daugiau nei per vieną siaurinimo tarpą. T.y. paskutinis akių sumezgimas, pamezgiau truputį, gal kokius 7 cm ir tada pagal receptą pailginau nugarą. Tiesiog matavausi koks man ilgis patiktų
Restar-manau ir vienos juostos užtektų, esmė visa nuolydyje, reiktų perskaičiuot siūlo plonumui. Ai, ir aš rankoves palikau ilgesnes, t.y. ne visai pagal receptą. Tuo pačiu ir kūnas siauresnis gavos, gal kokia 10-15 cm.
Ot, naivuolė, tikėjausi, kad šiandien išvalys sofą, tai ryt jau galėsiu savo mezgimo kampelyje mėgautis be smarvės (o mišinys tai buvo turbo atominis - katino s.... + actas+gyvūnų kvapų naikintojas+dezinfektantas su eteriniu aliejum kažkokiu, žodžiu, kuo tik ten nepurškiau....). Kadangi užsakiau su kvapo naikinimu, o naikino biopreparatais, tai supurškė sofą šlapiai šlapiai ir paliko džiūti. Nu gal išdžius, kol vaikai iš stovyklos grįš
.
Šiemet vasarą neužsiimam jokiais namų dažymais, tai bent sofa kaip nauja bus, tik kažin, ar ilgam. Juokauju, kad reikės celofanu užkloti - ir nuo katino, ir nuo savo užpakalių, nes šviesi smėlinė
.
Pagalvojau, kad senokai besimatėm. Gal rytoj arba trečiadienį būtų norinčių po darbo pasimatyti?
Aš šnd darbe su savo vasariniu viskoziniu-medvilniniu. Jau ir taisytas, nes po skalbimo ištįso- teko atnarą nuardyt, kurią primezgus buvau:
received_706312979951233.jpeg 178,34KB
0 Parsiųsta kartų
received_387657518866811.jpeg 86,64KB
0 Parsiųsta kartų
Liniuk, nu visai gal ir noriu nes esu.
Aš visai galėčiau ir norėčiau turbūt, nes su 1 vaiku praktiškai neturiu ką veikt gyvenime
. O dar kaip tik nebrangią stovyklą jiems prie jūros nužiūrėjau, rezgu mintį gal dar išsiųst juos visus. Kad jau mažai kur buvom kartu, tai bent jei daugiau prie jūros pabūtų...
Nu gal visai ir noriu, bet ryt jau nesu😀
Niuma-labai spalva man patinka
Tai gal siandien😂
Aš jau namie makaronus verdu
Galit atvaryt