Niuma-labai spalva man patinka
Ir man
ir dar siulo liko 2/3 tokiam modeliui. Zinau, kur dar galima gaut.
Aš irgi galiu šnd atvaryt
nes su dviem dideliais- praktiškai atostogos. Su draugais užsiėmę abu.
Restar, o kas yra nebrangi stovykla?
Biški rezgu planą kitiems metams, galbūt savo dičkį su dviem draugeliais išsiųsti. Kaži užsieniečius priimtų 🤔
O aš ką tik baigiau tvarkyti mūsų naminės stovyklos likučius, turėjau tris dienas tris vyrukus, miegojo palapinėje, maitinosi terasoje... Vakarojo iki paryčių su laužu, zefyrais, žvakėmis ir aišku WLAN'u taip pat terasoje. Pačiai keista, bet viskam nutilus, net kiek pasigendu to šurmulio. Nu faini bernai, tokie be paniberijų, aišku kaip ir priklauso tam amžiui patingintys, bet išjudinami, o ir paslaugūs, mandagūs... Juokiamės su kitais tėvais, kad mūsų vaikai svetimuose namuose visai kitomis spalvomis atsiskleidžia😃 Maistas jaučiu daugiausia ir kėlė rūpesčių, kaip visus apjungti, kas ką valgo, ko nevalgo, kiek ko pirkti. Tai vakar jau biški išsisėmiau, gerai, kad per porą trobų turim graiką, tai išsiuntėm pas jį. O patys tuo tarpu pasipjaustėm lašiakų😊
Et apturėjom smagų laiką, o fainiausia, kad dičkis atėjęs apkabino ir padėkojo.
Toks geras vakaras - tyku, nešalta, žiogai groja. Mezgiau sode kol ėmė temtii ir uodai pradėjo kandžiotis. Nors atostogos, bet mezgimui laiko ne taip ir randu. Tai dviračiu reikia važiuoti, tai valgyti daryt, tai vaikus maudytis vežt, tai kokį darbelį kaimui nuveikt.
Kaip fainiai ekspromtu pasėdėjom ![]()
IMG_20200803_200446_resized_20200803_103805592.jpg 183,58KB
0 Parsiųsta kartų
Aha, labai fainiai. Jeigu ne NIuma, tai vilnietės sunkiai būtų išsijudinę
. Bet kai žmogui iš Kauno nei per toli, nei per vėlu, tai neišeina apsileist. O mano vyras ką - dabar va kepa vaikui bilvinius blynus, nes gi mat internete pasėdėjo, niekas valgyt neprašė.... Nu tai kai namie daugiau vaikų, tai ir neleidžia man sąžinė vakarais ištrūkt, nes nebus pasirūpinta pagal mano standartus
.
Liniukos namas ir kiemas tikras rojaus kampelis, oazė kažkur netoli aplinkkelio, net neįtartum, kad yra tokių fainų vietų. Viskas tobulai ♥. Naujas megztinis visgi man labai patinka
. Ir dar rainas dryžiukas giliai krito širdin.
Vakaras tikrai ramus ir šiltas, tik aš mezginį tik prasivežiojau, net neišsitraukiau.
Kapseika, dabar savo trijulę išleidau po 170 eur savaitei. Tai nelabai pigi, būna pigiau kokiose skautų stovyklose, bet būna daug brangiau. O dabar netikėtai pasipylė visokių ir dienos, ir ne dienos stovyklų, kur dalinai savivaldybės finansuoja, tokioj grupėj FB netyčia prisijungiau, kur randu pasiūlymų, kurių niekur daugiau nematydavau. Tai vat viena skautų stovykla Nemirsetoj prie jūros savaitei išeitų po 80 eur už vaiką su savivaldybės daliniu finansavimu. Čia jau sakyčiau gera kaina labai. Kauniečiams ar klaipėdiečiams į tą pačią dar pigiau.
Užsieniečius į stovyklas priima, pernai tikrai buvo vaikų stovykloje Lenkijos lietuvių. Šiemet yra dukrų kambary kažkokia daugiau angliškai nei lietuviškai kalbanti mergaitė. "Atgajoj" pusbrolio vaikai iš Briuselio nuolat atostogaudavo. Aš vis apie šitą stovyklą saviškiams pasvajoju, kaip etaloninę programos prasme. Gal kitąmet spėsiu užrašyt, jie ten irgi kažkokį ES finansavimą dalinį gauna. Šiemet dėl neapibrėžtumo nesusižiūrėjau laiku.
Selfis bet matosi kaip tinka man spalvos
received_1944481215687546.jpeg 54,25KB
0 Parsiųsta kartų