Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš jau irgi savo lovoj :)  Smagūs tokie expromtai. Už tai yra ką prisimint paskui. Namie- vienas miega, kitas dar ne :D  Ačiū Liniukai už svetingumą ir kad nepabijojai naktibaldų pradžioj savaitės.  Smagu buvo visas pamatyt. Kad čia tuoj pat keliat sparnus kas kur išsilakstyt, tai nebeaišku ar šįmet bus pirtis. Kažkaip pasiilgus jau buvau tokio mergaitiško vakaro.

Ingriduška- smilga likus. Vaikiškų dydžių rūbų iš Liniukos gavo :D 

Katuko megztelis labai mielas. Ir spalva skani.

Restar užmestukas- tokiem vakaram idealus. Ir spalviškai elegantiškas- laibai norėtinas rūbas. Kažkodėl nepasimatavau.- Aišku kodėl- nebuvo kada :D 

Žodžiu, su šypsena dar ilgai būsiu. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 03 rugpjūčio 2020 - 22:52

Ačiū už pagyrimus mezginiams, namams ir svetingumui :D Ale nieko čia ypatingo. Tokie ekspromtiniai susibėgimai dar paprasčiau gaunasi, nereikia iš anksto galvot, ruoštis :) O man smagu, kad žmonės nori pas mane atvaryt :) 

Niumos entuziazmo tai kokioms trims užtektų :wub: 

Ir megsiu iš babinų nuo šiol patogiai :wub:​ 

Atsakyti

Liniuka, nea. Čia kaip vakar temą lietėm- daugiavaikės, mažų vaukų mamos  ir ne. Tik palik mamą be vaikų :D Taip ir naudojasi proga. Nes kaip ir Restar sako- pasirodo, kad laisvo laiko atsiranda. Kai jo yra visada- net negalvoji apie tai, kaip ką į tą dieną įkišti vien tik sau malonaus apart virtuvės-tvarkymo-skamlbimo. 

Atsakyti

Niuma nea :D  aš tikrai nelėkčiau kavos pagert už 100 km

Nu buvo labai malonus ekspromtukas.net ir po moliūgo išdaigų :D  pas mane kažkoks nenuspėjamas gyvenimas.... vyras šaukia iš garažo:ateik greičiau! Rodo man balą-iš kur? Ogi pernykštis 30 kg moliūgas nusprendė, kad pavargo laukti ir ...subliuško. Teko valyt, nes šiandien jau išvažiuoju, nebūt kada....

Bet kai nori, netrunki :D 

Miela iki negalėjimo, važiuosiu tremtin su gera nuotaika ir prisiminimais.

Liniukos mezginių ir babimų kiekis... nu tiesiog... geras toks :D  o svetingumas tai jokiais matais neišmatuojamas.

Nors Niuma nenusileidžia😀 net dovanų gavau :D​ 

Ir Ingriduską palaiminom gyvenimo pokyčiams

Ir papletkijom, kaip gi be to

Myliu sektą!

Atsakyti

Na, man Vilnius 'ant liežuvio galo' buvo jau nuo praeitos savaitės. Labai norėjau siūlyti savaitgalį pasimatyt. Buvau pasiilgus visų. O vasara- atostogų metas, sunku iš anksto derintis. Tai čia labai mažo postūmio reikėjo, kad mezginius susimesčiau ir atlėkčiau. 

Aišku, garsinę navigaciją galėjau greičiau įsijungt, tai būčiau pusvalandžiu anksčiau buvus :D 

Atsakyti

Tai labas rytas.

Norejau pamatyt pries isvaziuojant jus, pamaciau ir laiminga.

Kai baigsis karunos lauksiu jusu Kijeve. Faina turim Karaliauciuj gide ir Kijeve turesim ko gero😎

Dar ryte lovoj guliu ir galvoju kam man megzti, svarbu drauges mezga, tada ir as apmegzta. Niuma, ne smilga, nelaikykit uz ligoni ar tycia taip sakant kad pultumet sakyt oj ne ne, bet buna dienu pvz.vakar kai sau stora atrodau, negrazi ir nefaina visai.

Tai vat save matai kitaip.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 04 rugpjūčio 2020 - 10:47

Labas, aš pagaliau gerai išsimiegojau, lovoj iki 10 prasivarčiau, su pabudimais, bet negalėjau anksčiau atsikelti. Labai pasimėgavau tuo, dėkoju sektai :). Nes vis atsibusdavau gana anksti, širdis daužosi -nei miegot, nei ką daryt. Nieko nemėgstu anskti daryt, nesugalvoju ką. Reikėtų, aišku, išbrist iš to rato ir eit vaikščiot, ar megzt, ar skaityt, bet kol kas nepribrendau dar. 

Greičiau tie coronos apribojimai baigtųsi (kad corona išnyks, tai neturiu iliuzijų...), tai tikrai būtų faina pasisvečiuoti ir Kaliningrade, ir Kijeve ♥. Vis Barselonos prisiminimai išlenda ♥.

kaip prisiverst dirbt  :oh: .

Atsakyti

Niuma, ne smilga, nelaikykit uz ligoni ar tycia taip sakant kad pultumet sakyt oj ne ne, bet buna dienu pvz.vakar kai sau stora atrodau, negrazi ir nefaina visai.

Tai vat save matai kitaip.

Ingriduska, baik. Smilag tai ne ligonis. Smilga - daili, liekna ir sveika. Būtent tokia ir esi.

Atsakyti

Koks fainas susibėgimas buvęs. :wub:.

Šiandien tokia tvanki diena. Akliai net prie namų kandžiojasi, o musės į burną lenda.

Ryte truputį išbandžiau savo galimybes. Sugalvojau suderint sportą ir reikalus ir dviračiu nuvažiavau iki Utenos pakrašty esančios parduotuvės. Tai pirmyn nulėkiau su vėjeliu, o atgal su pilna kuprine, prieš vėją, dar į kalną daugiau kelias, tai galvojau keliai nulūš. Bet kur jau dėsies, pravažiavau. Gavos 25 km. Bet dabar kojos tokios linkstančios, kai einu.

Atsakyti

Kerpena siauteji matau

Atsakyti

Kerpena, na, tu varai, gražu stebėti! Pavydas kyla tinginei kaip aš :).

Vilnius tai apniukęs, namie nejaučiu ir tvankumo, tik sofa kažko momentaliai per naktį išdžiūvo, nors šlaputėlė buvo. Reiškia, šilumos nemažai.

Vaikai stovykloj laimingi, nes susidraugavę (pagrindinės jų baimės (išskyrus mažę, nes "man nereikia naujų draugų, aš jų ir namie turiu") visada būna - "o jeigu nepavyks susidraugauti?", vadovai puikūs, maistas sotus. 

Atsakyti

Aš stovyklose nuolat bijodavau, kad liksiu alkana. Pirmoje stovykloje, kažkaip ar porcijos mažos, ar valgymų išdėstymas kitoks, bet gal keturias dienas kankinausi, vis alkana... Paskui must apsipratau. Bet ta baimė niekur nedingo.

Koks fainas jūsų pasibuvimas vakarykštis💛

Atsakyti