Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ingriduska, as irgi galvoju, kad režisierius aukštai sėdintis viską ten parežisuoja ;) labai džiaugiuos dėl gerų naujienų :)

Dėl darbų tai matyt man tokios dvejonės nelabai gresia 😁 bet ramybės norėčiau daugiau.... nors gal šiaip pavargus ir atostogų išsiilgus :)

Rodaus savo užbaigimą, kol neskalbiau buvo platesnis ir trumpesnis, dabar susiaurėjo ir išilgėjo, bet vis tiek jaučiu kartosiu :)

IMG_20200811_195106_medium2.jpg

Atsakyti

Ingriduška džiaugiuos dėl jūsų šeimynos. Smagūs pokyčiai  :lietuva:​ 

Atsakyti

Abelooo alia tikrai gražus ir labai tinkantis tau.

Ačiū kad džiaugiatės kartu❤

Atsakyti

Abelo-fainai tau tinka. Koks siūlas?

Ir va kam patinka ilgos rankovės :D pailgėjo ir jos, ane?

Ingriduska-nu viskas dėliojasi taip, kaip reikia. Džiaugiuos, kad tu džiaugies. Ir matysi, kiti reikalai irgi susidėlios taip, kaip reik.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 11 rugpjūčio 2020 - 20:10

Ačiū už pagyras :) taip, pailgėjo ir rankovės, bet šįkart iškart mezgiau ilgesnes, kad tik nesutrumpėtų 😁

Siūlas SoftFun Denim iš Scheepyess, iš šilto siūlo. Medvilnė su akrilanu perpus. Labai labai jaukus siūlas. Seniai jo turiu, daug žaisliukų esu prinėrus, žinau, kad turėtų gerai dėvėtis :)  Vadinasi Campside. Ten yra ir skara, ir susegamas variantas megztinio, ir šitas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abelo: 11 rugpjūčio 2020 - 20:16

Abelo, gražiai tau tinka. Man atrodo ir šukuoseną pakeitus?

Atsakyti

Ingridushka, nu kaip fainai iš tiesų susidėliojo abiem pusėm. Ir vaikams tikrai gerai, ir jums neblogai. Šaunuolis vaikas, kad nori čia kurtis gyvenimą. Tikiuosi, ir aš kada lengviau atsidusiu. Dabar išvažiavęs 2-iem dienom prie ežero su draugais švęsti. Bent jis pašvęs. O aš, kai nematau, tai ir nesinervinu  :B .

Abelo, mielas paprastuolis ir spalvos geros. 

Tikiuosi, pagaliau paimsiu mezginį. Nors reikia priiminėti sprendimus, tai ir vengiu  :B .

Atsakyti

Abelo gražu  :super: 

Atsakyti

Šukuosena gal taip atrodo, nes ilgai buvo nekirpti, paskui po karantino nukirpo tai net pati nustebau :D dabar jau vėl reiktų pritrumpint :)

Atsakyti

Na aš ir vėl prie to pačio. Jei bus kantrybės perskaityt iki galo.  Įdomu, kas autorius, kur tokie žmonės slepiasi ir kodėl jų nieks neklauso :D​ 

https://m.delfi.lt/p...php?id=84957701

Atsakyti

Na aš ir vėl prie to pačio. Jei bus kantrybės perskaityt iki galo.  Įdomu, kas autorius, kur tokie žmonės slepiasi ir kodėl jų nieks neklauso :D​ 

https://m.delfi.lt/p...php?id=84957701

Neklauso daug ko, ne tik tokių protinguolių :D žmonės apskritai turi pollinkį girdėti tai, ką nori girdėt  :D visada, nepriklausomai nuo to, kas jiem kalba: politikas iš tribūnos, ar nuosavas sutuoktinis :rolleyes: tarp kitko matematinis mąstymas labai apmažina šitą polinkį :lol: išmoksti objektyviai girdėt tai, kas sakoma, ir neprikurt to, kas nebuvo pasakyta :ax:

Vaaaa... bet naudingumo argumentas yra svarus, jo negalima taip paprastai atmesti. Nes matematikos žavesys atsiskleidžia tik tada, kai jos moki daug ir gerai :ax: suvokimas, kad matematika pati savaime yra vertybė, ateina toli gražu ne visiems. Man asmeniškai matematika yra tik įrankis, aš nepasiekiau "matematinio dzeno" (taip sako mano draugai matematikai :lol: )

Atėjo barzdotas vaikas ir  pamečiau mintį :D

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Atsakyti