Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos, skaitau....

Nezinau ka rašyti

Darbe chaosas, bet aš žinau kaip yra su tuo dyriku, plavali znaem.

Ofise jau yra indai, irankiai, šaldytuvas, ryt atvaziuos vandens quleris, čia krano negeriamas.

Yra pieniukas late kavai. Pakabos rubam, ir po truputi visa,kita.

Prisijungiau i veganu grupe Kijeve, pagaliau radau parduotuves ir prekes. Ji cia gerokai daugiau ir tokiu wau padirodo yra.

Siandien ir vakar ejom pasivaiksciot.

Dieno 32, 22 valanda vis dar 28

Kondiskes veikia visu pajegumu.

Vyrui triuši troskinu su bulvem, morkom, jau ko gero rytojui. 

Grizta pietauti namo, nes tik 5min.kelio.

Atsakyti

Limit ir dziugu ir suprantu mamiška nerimą.

Nekartočiau tos patirties, man visada Ugnius atrode per toli.

Dabar taip ramu.

Namus musu tik keicia, tik kuriasi ir man šypsena veide ir dūšioje.

Atsakyti

Kijevas šį vakarąPriedas  received_3403535759870966.jpeg   51,1KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Įtariu, kad mokytoja jau link pensijos ir bijo dėl savo sveikatos. Man tik įdomu, ką ji darytų jei kuriam vaikui sustreikuotų širdis dėl oro nepakankamumo sėdint per pamoką su kauke?

Greičiau ši paranoja ir psichozė baigtųsi!

Nea - kaip tik pati jauniausia :). Psichozė ***...

Atėjo Ingriduks - tvarka bus :). Viskas skamba labai fainai, tien visko naujo, o svarbiausia - abu kartu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 02 rugsėjo 2020 - 21:52

Nu va kad kartu tai tiesiog toks stebuklas, net negaliu pykti,,vis dar suprantu kokią dovaną gavau. Susitikimą ir buvimą.

Restar visko čia tarp fainumo yra.

Susitikimai su dizainetiriais, apziuros ketinamu pirkti objektu, tada kiti dizaineriai.

Nekenciu to visiem sakymo dirbam, kak zinau kad dirbsim su pigiausiu. 

Ir dar nezinia kaip jau cia bus tinkamai, nes pigiai ir luxury nebuna.

Atsakyti

Pradinėj be pirštinių į biblioteką negali vaikas užeit  :B . Iš didelio rašto jau iš krašto išeina - paprastose bibliotekose pirštinių niekada dar niekas nepareikalavo.

Restar, taip labai nesipiktink – mūsų mokykloje panašu, kad į biblioteką išvis užeiti nebus galima. Kol kas vienintelis legalus išėjimas iš klasės – su lydinčiu mokytoju į valgyklą tam skirtos pertraukos metu, na dar į WC. Vadovėlių kol kas nedalino, rytoj bus matyt, bet labai nenustebčiau, jei ir juos į klasę kas nors atneštų.

Atsakyti

Mano abu dvyniai prieš rugsėjo 1 vadovėlius į klases nešiojo :). Ale be pirštinių lietė :D

Nieko, pasisavinau polietilenines pirštines iš Maximos, kad mergaitė ryt nueitų į biblioteką, nes jau šiandien norėjo eiti. Nesvarbu, kad  2 pradėtas turi ir šiaip namie pilna knygų. Parsineš dar kokių :D. Kur tik ji pasisuka, ten ima skaityt knygas. Džiaugiuosi, aišku, nes aprastai link paauglystės ima ir pasikeičia situacija, ypač, kai atsiranda telefonas...

Pirštinių pati neketinu nešioti, tai ir pirkti nenoriu. Be to, vaikiškų turbūt nebūna?

Atsakyti

The new York times slyvų pyragas. Taip ir vadinasi, visur tas pats. Pvz. šitas https://www.google.c...6viIy_6bIQyr3r-

Turiu pasakyti, kad pyragas tiesiog įstabus :bigsmile: – sušveitėm, net ausys linko. Vis pagalvoju, kad nelabai gal aš kada čia, jūsų seniai susiformavusioje kompanijoje, pritapsiu :geda: , bet kaip gali išeiti, kai čia vis taip vietoje ir laiku ką nors sužinai. Ne tik, kad apie šį receptą nebuvau girdėjusi, bet dar ir visai pamiršau savo slyvą apžiūrėti, o ji pasirodo šiemet tokių gražių vaisių priauginusi ir pats metas dabar skinti. Ankstesniais metais gal kokia liga ją buvo užpuolusi – vaisių nors ir daug, bet pūdavo tiesiog kekėmis, net dorai nepradėję nokti, slyvienėms tekdavo skinti nebent dar pusžales.

Trumpai tariant, pyragą tikrai ruošiuosi kartoti. :rolleyes: Tik kitą kartą kepsiu aukštesnėje temperatūroje – 180 laipsnių bent mano orkaitėje įtartinai mažai, po 50 min. pyragas buvo dar liulantis. Ir citrinos neturėjau, bet nepasakyčiau, kad trūko.

Atsakyti

Pyragus Iškepiau du! Po rabarbarinio. Pagal the New York Times.Vieną pagal originalą, tai tiesiog parūko, teko kept antrą parai net nepraėjus :D  tada biškiuką paimprovizavau :rolleyes:  kas man nebūdinga. Tešlą pagal rabarbarinį, slyvas pasmulkinau. Super! Toks pat geras. Ir praktiškai toks pat. 

Nu žodžiu. Neįmanoma tos angliavandenių priklausomybės išnaikinti :D 

Smalsute, pritapimas prie chebros pasirodo priklauso nuo mėnulio fazės :D 

Ingriduska-skaitau ir galvoju, kaip tavo vyras ir šefas ten be tavęs gyveno? :D  nu gryn serialas :D  gryn naujas sezonas. 

Ir gražus tas Kijevas

Atsakyti

Mano tobuloj orkaitėj (šiemet pirkau) iškepė greičiau :).

O tu, Smalsute, ateik kada kur gyvai susipažinti, kai organizuojamės, tada lengviau pritapsi :)

Nuo bruknienės su kriaušėm seiles man varva. Ir užsimaniau pasigamint tų Ikejos kukuliukų. Gal ryt :).

Atsakyti

Labos, jau antrą dieną Restar kalba apie kriauses su bruknemis, nugi nors atvažiuok ir suvalgyk. Man labai skanu. Ir bruknės su paukštiena mėgstu, pirktinių skanių uogieniu nelabai randu. Šiemet bandysiu bruknes pakeist slyvukais. Vaikai įvertino - kas per šlykšti uogienė, tu rimtai ją valgysi? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintas: 03 rugsėjo 2020 - 06:31

Labas, Raminta - nuvažiuok į mišką :).

Atsakyti