Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas  :4u: 

gyvenimas  lekia didžiuliu greičiu, nebespėju nieko... 😏 o jei dar į darbą reiktų eiti. 🤐

jus tik paskaityti sugebu, tai bent jau žinau kuo gyvenate. Kol prisiruošiau komentuoti, jau naujos aktualijos 🙂 tiesiog pabūsiu su jumis mintimis 🙂

Mano tobuloj orkaitėj (šiemet pirkau) iškepė greičiau :).

O tu, Smalsute, ateik kada kur gyvai susipažinti, kai organizuojamės, tada lengviau pritapsi :)

Nuo bruknienės su kriaušėm seiles man varva. Ir užsimaniau pasigamint tų Ikejos kukuliukų. Gal ryt :).

gundot visos su tuo pyragu, reiks gal išbandyti ir man.  :unsure:  Aš Ikejos kukuliukų nusiperku Ikėjoj šaldytų ir pasidedu į šaldiklį, kartais labai geras išsigelbėjimas būna, kai nėra laiko ar įkvėpimo kažką gaminti.  :rolleyes: 

vakar prisiminiau seniai begamintą patiekalą - kepiau orkaitėje faršu įdarytas cukinijas. 😉 taip skaniai pavakarieniavom. 😊

Atsakyti

Restar, pagal mano supratimą jos augimą kur šlapia, o ten būna visokių šliaužiančiu gyvių... Bet gal kada perlipsiu per save, kai užaugsiu. O ir vaikus dar biški reik paaugint, neturiu gi kur palikt jų.

Atsakyti

Bruknės nebūtinai kur šlapia. Va spanguolės tai taip.

Atsakyti

Vis pagalvoju, kad nelabai gal aš kada čia, jūsų seniai susiformavusioje kompanijoje, pritapsiu :geda: , bet kaip gali išeiti, kai čia vis taip vietoje ir laiku ką nors sužinai.

Aš irgi prisijungiau prieš kelis metus prie susiformavusios kompanijos ir nieko, jau kaip ir sava jaučiuosi.

Ir gerai katukas rašo, ateik į kokį gyvą susitikimą, labai padeda pritapimui. :4u:

Atsakyti

Nu smagu, kad visos įvertinot tą užrodytą pyragą :) Man jis irgi numeris 1 savo paprastumo ir skonio santykiu. O numeris 2 man šokoladinis cukinijų keksas.

Bruknių jei ką pilnas turgus po 2.50. Kiek ten jų reikia uogienei, jei ne iš vienų virt.

Atsakyti

Jo, realiai pigu. Bet vis tiek norėčiau dar nuvaryt į mišką, jeigu tik turėčiau kuo. Ir ten, kur rinkom, tai išvis proskyna ant kalnelių, jokių gyvių nesutikom :). Na, gerai, gerai - pora blakių :).

Išsiviriau apie 6 litrus (puslitrikai ir mažesni stiklainiukai), dar pasilikau kokių pora litrų gal šaldymui, gal džiovinimui ar pyragui, ar šiaip suėdimui, dar nenusprendžiau. Mažoji paprašė į mokyklos dėžutę įdėti. Realiai jos šiaip skanios valgyti.

Lace - ar kažkuo įdomiu užsiėmusi (ir nenori išduot :) ), ar tiesiog lekia gyvenimas dėl įprastų reikalų?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 03 rugsėjo 2020 - 08:56

Binkio atžalyną neseniai radau vienai mergaitei. Bet jaučiu kol grįš jis iki manęs bus jau jums vėlu.... galiu užklaust ar perskaitė. Paštomatu suvaikščiotu gal.

Atsakyti

Jau pasidalino vienas geras žmogus PDF :).

Atsakyti

Restar, 03 Rgs 2020 - 09:53, parašė: Lace - ar kažkuo įdomiu užsiėmusi (ir nenori išduot :) ), ar tiesiog lekia gyvenimas dėl įprastų reikalų?

lyg ir nieko naujo mano gyvenime - priešmokykliniai rūpestėliai, mezgu vis dar “gerumo mezginius”, dar porą dienų katulius šefuojam - tėvai porai dienų į Nidą su senjorais išvažiavo. Taip ir lekia tos dienos 🤭

Priedas  DC352ADD-BDF5-4FB7-BB9F-EF1689AC6619.jpeg   120,05KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kašikutis kacinukų :).

Atsakyti

tuoj tie kaciukai nauju namu turbut ieskos ? :)  meilybes

Atsakyti

tuoj tie kaciukai nauju namu turbut ieskos ? :)  meilybes

jau neužilgo ieškos ❤ Realiai jau ir dabar išgyventų - mėsytę jau valgo, į dėžutę reikalų atlikti eina. Bet gal tegul dar pabūna kelias savaites po mamos sparneliu. 😉

Atsakyti