Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

joo, geriau kai mama daugiau ismoko savo pukuociukus ... labiau socializuoti buna :)  kuri sau pasiliksit ????

Atsakyti

Sveikos,

Kad rašyt čia, perjungiu klaviatūrą iš rusiškos😂😂😂

Be manęs tame ofise jie pagyveno 2 sav.

Dviese. Su vienkartiniais popieriniais puodeliais

Bet darbuotojų jau 6,,tad visko reikia čia ir dabar.

Taip keista čia matyt tą dar visišką neskaičiavimą taros.

Vis tik pas mus jau įaugo neimt maišiuko jei nereikia.

Pardėj čia sūrio 150g.sipakuoja į tiek pat taros. Ideda i plastika, tada uzsuka maistine plevele, tada i popierini maisiuka ir tada dar i politilenini. Juokinga kaip😂😂😂

Daigiau visokių įdomybių smulkių pastebiu,,tarkim PC galima prekiauti padelkom kvepalu,,be parkiu, vieśai,,Bacaratais.

Nu ir kavos kioskų milijonai, kas žingsnis.

Juoda kava nuo 10 iki 20 grivinu,,nuo kiosko grozio priklauso.

Reikia dalinti is 32.

Tarkim langu bute nuvalymas kainuoja 33grivinas,,dideliu langu.

Vis pamirstu kad krano vanduo negeriamas.

Atsimenu tik puse puodelio nugerus.

Bus man kaip Seksas ir Miestas kur duse i burna pribego ir iki WC nedabego😂😂😂

Atsakyti

Reik suirganizuot konservavima namuko LV

Panadu kad penktadieni bus viskas uzdaryta.

Atsakyti

Ingriduska-ir vanduo ir maišiukai-viskas pažįstama :D mano tremty tas pats. 

Man dar labai sunkiai sekas visokius butelius mesti į  buitines atliekas. Ypač kai ilgiau namie pabūnu, tai nuvažiavus ieškau vis rušiavimo šiukšlinių. 

O namie-vandens sifono :D 

Latvija sako nekontroliuos sienų-tikisi sąmoningumo.

Katiniukai :wub:​ 

Atsakyti

joo, geriau kai mama daugiau ismoko savo pukuociukus ... labiau socializuoti buna :)  kuri sau pasiliksit ????

Su mergiotėm turim savo simpatiją, bet vyro dar nespaudžiau, kol kas tik gavoje strateguoju, kaip čia jį nulaužti. Pilka nulėpausė mūsų favoritė 🥰

Atsakyti

O mes irgi turim naują draugelį :) atseit vaiko bet žiūriu kad ir mes prie narvo tupim kaip prie leliuko :D

Nupirkom gi degu vaikui tai ir tupinėjam aplink

tiesa sakant niekad nesiseilėjau dėl gyvūnų, visom katėm geriausiu atveju abejinga, nu bet šitas padarėlis toks mielas :wub:

senstu ar ką :)

darbe ruošia mus srautais nuotoliniam darbui...gal ir nieko kas antrą savaitę :D

Atsakyti

Diena i pabaiga, greičiau savaitgalis ateitų.

Atpratus nuo tokio tempo, penktadienis vėl taps ypatinga diena, pabaiga darbų🤩,o dar mintyse,vis verčiu į rusų ir dar atskiri žodžiai ukrainietiški makaluojasi,,snegenos ne 20metės.

Vis dar man stebuklas tas noras bogato, raskošno net jei nei tu ten turtingas, nei kojs ypatingas.

Šoka virš bambos.

Su tom apsaugom, foje name gyvenamam 

Juokinga.

Suknia Alexiuko, tail nepatiko kai gavau, bet visai smagi ir net sakyciau tokia mano, tinkanti.

Pridėta:

Atsakyti

Suknia laabai :wub:

ir aštokiosnoriu

Atsakyti

Suknelė labai faina ir labai tinka. Ypač spalviškai :wub:

Šiandien miegu visą dieną.. Reiks priprast eit anksčiau gultis.

Atsakyti

Apsaugas name turėjai momeny sargą?

Jo, ir tas yr :D

Kažkada manęs girtas sargas neįleido, nors pragyvenus buvau gal metus. Sakė, aš tavęs nepažįstu.

O apvogt vistiek apvogė, ir mus ir kaimynus.

Dabartiniam bute nėr, užtenka tvoros ir vartų su pulteliu.

Bet iš kitos pusės-darbo vieta žmogui.

Suknė graži, bet įtariu materiolas tai fee. Man dar ir prakaituojančiai tai išvis būt pravalas :D

Kažkokia apatija apėmus šiandien. Nors vieną gerą darbą padarėm.  :D  skalbimk.mašina gręždama labai jau negerus garsus skleidė senokai. Prisiruošiau meistrui paskambint, tas sakė, dėl kokio atsipalaidavusio varžto aš nevažiuosiu tiek kelio, ardykit patys :B  nu išardėm, tiksliau dangtį nukėlėm. Akurat. Viens kažkoks laikiklis nušokęs iš vietos. Tai va, praradau galimybę nusipirkt naują skalbiankę. Su džiovykle. :oh:  bet taip tyyyyliai veikiančią nepamenu jau net kada girdėjau.

Atsakyti

tiesa sakant niekad nesiseilėjau dėl gyvūnų, visom katėm geriausiu atveju abejinga, nu bet šitas padarėlis toks mielas :wub:

senstu ar ką :)

darbe ruošia mus srautais nuotoliniam darbui...gal ir nieko kas antrą savaitę :D

Sensti :). Prie nuosavo katino irgi seilėtumeisi :).

Mano kolegė įsigijo šunį - vaiko svajonė. Tas vaikas antrą dieną pasakė, kad, jeigu būtų žinojęs, kad dabar visą laiką reikės š... rinkti, būtų visai nenorėjęs :D.  

Patiko Lace strategavimas.` Protinga moteris sustrateguos, tik, kaip suprantu, vyras irgi riešutėlis :). Aš tai saviškį tiesiog pastačiau prieš faktą, o jis kai gerietis, tai nu ko jam prieštaraut :).

Ingridushka šviečia ♥. Gražiai tinka ta suknelė. Mes kai prieš niolika metų meistrų remontui ieškojom, tai atėjo tokie rekomenduoti lenkai, nusidyvijo, ko mūsų veidrodis ne paauksuotais rėmais, tai... iškart padėjom ant jų kryželį. Dar mūsų pirmoji auklė stebėjosi, kad toks butas, geri darbai, o mes taip paprastai gyvenam... Man prabanga nebent nematoma gali būti. Kai yra aukšta kokybė, bet tik tu tai žinai. Pvz. ieškojau susiraukusi sofų kažkada, iš vieno baldo salono į kitą, nes visos ne mano skonio. Ir staiga pamačiau vieną, kuri labai patiko savo paprastumu. 17 000 litų kainavo :D.  Bet... turiu pinigus ir kur kitur padėti. Niekam nieko nei parodyti, nei įrodyti visai nenoriu. Bet, matyt, yra kitokio mąstymo žmonių, tai ką jau čia, kiekvienam savos silpnybės :).

Šiandien gerai paverkiau, gerai padirbau, pasigaminau švediškų mėsos kukuliukų ir bruknių padažo prie jų, pabuvojau dar vienos futbolo mokyklos treniruotėj, sutikau krikštadukrą trūlike. Jau norėjau rašyt, kad gyvenimas gerėja ir  gal šiandien net pamegsiu ir... prisiminiau, kad šiandienos vakarui Uncle Bens pakartotinė partija suplanuota :).

Atsakyti

O kas tie švediški kukuliai? Kažkaip paskutiniu metu dažnai čia minimi. O aš net nežinau, kas tai. Atsilikus nuo sektos.

Atsakyti