Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar už bile kokią bile kiek registruojant taršos mokesčio sumokėsi. Nuomokis.

nu kodėl? Jei nedidukė, su negalingu varikliu, gali ir iš viso nebūti to taršos mokesčio..

Atsakyti

vilmak va va pas mus tortai irgi neidavo :) nu tik mama gal labiau tortinė, bet šiaip nebuvo mados tokios kokius ten pyragus ar tortus be progos gamint, tik per šventes, t. y. per gimtadienius ir per naujus metus tortas būdavo.

Per gimtadienius mama kepdavo medaus tortą, va šitą mėgstu, bet paskutiniu metu nežinau ar man skonis pasikeitė ar mama kažką ten ne taip padaro-aš labai jaučiu sodą jame, nu ir nepasakyčiau kad skanu, kaip muilą valgant, tai va per Simo gimtadienį paragavau mažą gabaliuką ir supratau kad nieko neprarandu nevalgydama

o per Naujus metus visada darydavo želė ir varškės tortą be miltų, va tas tai pats pačiausias, nu aš varškės visokius desertus mėgstu-pradedant spurgom, baigiant sūreliais :)

per velykas tinginys iki šiol pas mus įprasta :)

Atsakyti

Laba diena,

Tuos spirgus tai ir aš mėgstu, bet jai labai seniai bevalgiau.

Aš tokia visaėdė, kad man viskas eina :D Ir vaikai mano, ir vyras tokie.

Ir mėsa, ir tortai lenda puikiai.

Ir to slyvų pyrago, ir spurgų savaitgaliui noriu :rolleyes: 

Vakar toks geras oras buvo, dar vasaros galiukas užsilikęs. Šiandien irgi saulėta, gražu pro langą.

Vidurinis vaikas dar trumpom rankovėm vaikšto. Man rytais jau šalta, velkuosi striukę.

Dėl mašinos tai neturiu ką patart.

Atsakyti

Bet mėsytės reikia.. galiu ir be bulvių, ir be duonos..tiesiog rūkytos dešros galiuką nusilaužt, ir vieną...na gerai, gerai, dar pomidoru užkąst  :D

uhm  :wub:  vos seilėm nepaspringau :D gerai, kad šaldytuvas su dešryte ir pomidorų kašikas čia pat  :D 

Atsakyti

Restar, ta situacija tokia su klaustuku. Va šiandienos skaičiai.

Priedas  received_661504164485512.jpeg   31,71KB   0 Parsiųsta kartų

Mūsų šeimyna išsimėčiusi per tris žemes: aš dirbu Mecklenburg-Vorpommern, vyras dirba Hamburge, gyvenam ir vaikai mokosi Schleswig-Holstein, tai skaičiai sakyčiau gan stabilūs, bet nieks nežiūrės į pavienes žemes. O ir tie skaičiai įtariu tokie skirtingi, dėl kiekvienos žemės skirtingos politikos, kas liečia testavimą. Mūsuose tikrai vis dar labai mažai testuoja, vien dėl tos priežasties mūsų įmonė įsirengė mini med. centrą, sudarė tiesioginę sutartį su laboratorija, nes turime daugybę kolegų keliaujančių po visą pasaulį. Bet, kad skaičiai gerės gilyn į rudenį mažai tikėtina. O ar nėra, kad keliaujantys darbo - verslo reikalais, grįžę neprivalo izoliuotis, ar jau kas pasikeitė?

Atsakyti

Vilmak - nedidukė mums netinka :). Kalbant apie nedidukes tai, jo gal yra pasirinkimas. O tų, kurių ieškau, rinką seku jau nuo gegužės. Buvo gal kokia viena kita mašina padoresnė pasitaikius ir greit neliko. Tas anas "perekūpas" yra brolio draugo draugas :). Jau n kartų telefonu kalbėjom, labai jis mane įtikina nei kiek to nesistengdamas. Mes patys vieni tiesiog bijom pirkti. O brolis mano erelis pašnekėt, o padėt... Nesisiūlo, bijo, kad paskui keiksim ir pan. Neįprašau padėt.

Kapseika, per karantiną laisvai važinėjo, vairuotojams nebuvo ribojimų :D. O dabar gi ten visokios kitokios politikos, aš jau nebežinau ir pati nebesigilinsiu. Žmogus nervinasi, nes gi jis negali užsidirbti. Aš viliuosi kokio stebuklo, kad bent vienai savaitei kokį plyšelį padarys.  Nes tai įdeda, tai išima šalis, iš kurių grįžusių reikia izoliuotis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 04 rugsėjo 2020 - 10:57

Ten kur plius, tai kiek padaugėjo nuo vakarykštės dienos. 

Atsakyti

Vakar vakare žiūrėjau DE  buvo virš 1300. Čia gal dar irgi kintantys duomenys per dieną? O gal mažėja... Man būtų palankiau, kad pas jus mažiau testuotų :). Viltis miršta paskutinė :).

Atsakyti

Tai yra šiokių tokių šansų, nes Vokiečiai linkę daugelyje situacijų, nutylėti, nematyti užgniaužti, su viltimi, kad kažkaip pralįs. O ir netestuoja akivaizdžiai.

Draugų šeima šiuo metu serga, vienam po kito visiem trim, kelių dienų bėgyje pasireiškė gerklės skausmai, sloga, dabar jau ir kosulys, tai telefonu gydytojas praėjo klausimyną ir nustatė, kad paprasta infekcija, davė savaitei nedarbingumą. 

Atsakyti

Vaizdas tik statistikai, nes visai nesimato angoros pūkelio ir viso mielumo :wub: Žodžiu, modelis vulgaris, o cinkelis siūle :)

Priedas  IMG_20200904_124816_resized_20200904_124900874.jpg   190,69KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kad ir vulgaris, bet viskas taip dailiai, net ir to mielumo nejaučiant gražu pažiūrėt.

Nuo viršaus? kaklą iš karto mezgei?

Atsakyti

Megzta nuo apačios, kūnas atskirom dalim, o nuo pažastų į viršų jau ratu. Kaklo atnara kartu su kūnu megzta.

Atsakyti