Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk jei tą pyragą kur aš žadu tai ten nėra puraus biskvito, ten trapus padas, varškės sluoksnis ir slyvos

Tai pas tave bus panašiai kaip čia https://www.beatosvi...arskes-pyragas/, tik su slyvom :hmm:

Aš šitą kepiau, tai didvaikis paprašė kitąkart geriau du pyragus padaryt - vieną su varške, kitą su obuoliais :D o tai gavosi "nesuprantu, ką valgau"  :lol:

Atsakyti

Tai pas tave bus panašiai kaip čia https://www.beatosvi...arskes-pyragas/, tik su slyvom :hmm:

Aš šitą kepiau, tai didvaikis paprašė kitąkart geriau du pyragus padaryt - vieną su varške, kitą su obuoliais :D o tai gavosi "nesuprantu, ką valgau"  :lol:

Aha toks toks. Tik su slyvom. Bet esu kepus ir su obuoliais ir su juodais serbentais. Mano vaikui irgi nepaėjo nei viens variantas :)

Atsakyti

Sėdžiu stotelėj ir noriu megzt kad net silpna. Iš naujų siūlų kardiganą iki kelių ar ilgesnį. Tik niekaip neapsisprendžiu pagal kokį aprašą. Noriu chalato tipo tokį surišamą diržiuku, su didele apykakle ir kišenėm. Gal turit kokių pvz.?

Atsakyti

Liniukos paprastuolio cinkelis ne tik angoroj, bet ir rankovėse dar sakyčiau. Tokie baziniai megztukai iš tiesų patys pačiausi, prie visko tinka ir patys mylimiausi. Aišku, dėl šėrimosi tai ne prie visko tiks :). Graži man ta reglano linija ant pečių.

Nusipirkau IKI akcijinio sviesto pyragui :). Ir ne dėl to, kad būtų skaniausias, o tiesiog savo paprastumo ir skonio balansu. Paslėpiau didžiajai dukrai gabalėlį šaldytuve, kol grįš iš mokyklos, vos išgelbėjau :).

Tas varškės ir obuolių man labai skanus, bet baisiai seniai kepiau ir tik porą kartų. Daugiau vaznios su juo.

Ryt visgi važiuosim dar brukniaut. Paklausėm LIniukos ir išsinuomavom mašiną beveik iki mėnesio galo. Seną ir palyginti pigiai - už dieną 11 eur išeis. Aišku, nereikės kasdien, bet maža ką, tiesiog patogiau turėti po ranka bet kada prireikus, o ne sukti galvą ir ieškoti.

Atsakyti

Sėdžiu stotelėj ir noriu megzt kad net silpna. Iš naujų siūlų kardiganą iki kelių ar ilgesnį. Tik niekaip neapsisprendžiu pagal kokį aprašą. Noriu chalato tipo tokį surišamą diržiuku, su didele apykakle ir kišenėm. Gal turit kokių pvz.?

Naima?

Atsakyti

Na, jeigu šiaip norisi pyrago, tiesiog,tai jūsų teisė rinktis :D 

Bet mano patirtis rodo, kad geriau jokio pyrago, nei neskanus

Pernai berods, pavaišino viena giminaitė pyragu. Su slyvom. Skanus. Paprašiau recepto. Gavau. Kepiau tris kartus,  kaip blynas taip blynas, nė velnio nesigauna toks kaip pas ją. Ir visus tris kartus pastovėjęs tris dienas keliavo į šiukšlinę. 

Įtariu ji neišdavė kokio tai ingrediento :D  pvz kažkodėl ten nebuvo kepimo miltelių :hmm: 

Dabar kažkotais man jis labai panašus savo receptūra į tą niujorkinį. Bet vat kepimo miltelių arba pamiršo, arba mano rankos abi kairės.

Tai ką norėjau pasakyt. :hmm: 

Man nereikia belekokio, man reik skanaus pyrago :D​ 

Atsakyti

Katuk bet skoniai visų skirtingi, aš net receptą paskaičiis matau kad man tas niujorkinis nebus skanus. Nes nu nemėgsty aš biskvitų.

Atsakyti

Va, va, Qqute, man gryni biskvitai tai išvis ne kažką, bet šitas su sviestu ir visą reikalą pataiso drėgnos slyvos, svarbu nepamažinti. Bet šiaip labiau patinka sunkūs, drėgni  arba trapūs sviestiniai.

Atsakyti

Naima?

Ni, ne toks kaklas, noriu tokio šalinio ar kaip vadinas

Atsakyti

Žodžiu Katuk aš neskanių irgi nenoriu, bet man dažniausiai skanūs gaunas.

Kepu jau su persikais, slyvas,pamiršau nusipirkti.

Dejau migdolų miltų, stevijos, kokoso aliejaus, kepimo milteliu, druskytės ćiut.

Dejau tą mišinį, į viduriuką persikus pjaustytus,pastevijintus, ant viršaus vėl tas mišinys. Kepiau 30 min.200°C.

Valgysiu tik rytoj

Atsakyti

Pas mane marios kriaušių :blink:​ Reiks savaitgalį ką nors galvot. 

Atsakyti

Ingriduska, aš apie blyyyyną, blyną su įdaru. Skonis tai ką ten, saldu, riešutai ir vaisiai.

Bet šiaip tai apie save.

O ir slyvų ką tik  pavalgiau be jokio pyrago :D​ 

Atsakyti