Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ikeja yra vienintelė parduotuvė, į kurią M. geruoju sutinka važiuot, nes ten yra kavinė su kukuliais :D Tuo pačiu ir šaldytų nusiperku, kai reik ant greičio vakarienės, tai super.

Baigiau mezginį ir nežinau, ko toliau imtis. Turiu megztinių kalną, o žiemą ofise karšta. Kakluošalą gal kokį :hmm: Bet siūlų visokių prisipirkus turiu po puskilį, gaila kakluošalams. Suknios gal kokios norėčiau, bet siūlų neturiu tinkamų. Ai nieko man nereik :D​ 

Atsakyti

Katuk, o tu dar LT, ar ir ten turit IKEA?

Aš džiaugiausi ten radusi skrudintų svogūnų, nors paskui ir daug kur atsirado jų. Mane viena pažįstama pamokė, kad čia tokie skandinaviški sumuštiniai - ant duonos paštetas + skrudintų svogūnų užbarstyta. O jeigu dar duona naminė ir rauginto agurkėlio riekelė ant viršaus, galima apsis... iš malonumo :).

Atsakyti

Aš LT. Ryt einu testo pasidaryt ir turbūt šeštadienį išmaunu.

Čia buvo tokios paskutinės šiais metais atsotogos :D  MB sutartis terminuota, tai buvo likę dar kelios dienos iš senosios.

Atsakyti

Vokiečiai tai taukus tepa. Svogunais pabarsto. Brrr

As neperku kukuliu. Kol parsivezciau tai butu tam kartui... o taip noretus...

Reik eit akiniu tamsiu ieskot. Ingridushka uz saule ryskiau spindi. 🌞

Atsakyti

Šaltkrepšis plius šaldymo elementai ir parveši tokius, kokius įdėjai. Na, čia jei labai nori :D  bet jo-dėl tos priežasties ir aš retai perku.

Šiandien labai skanių sušių prisisukom :essen:​ 

Atsakyti

100km i viena puse, 100 atgal. Aisku saltkrepsis padetu, bet matyt man uztenka ten ju pavalgyt😊 ir organizuotis tuos elementus ar krepsius ner noro😁

Atsakyti

Kazkada lidle maciau. Idomu tokie pat ar nevalgomi🤔

Atsakyti

Vo tėtis pasakojo kad vaikystėj šmalcą valgydavo :) kaip supratau taukai su druska pipirais ir dar česnaku atrodo. Nu sakė skanu. Arba dar tepdavo su tais spirgučiais kur taukus lydant lieka..va šitas tai gėris tik kad kiek valgau tiek iki blogumo prisiėdu :)

Atsakyti

Oi, qqte, tu čia apie tuos spirgučius. Kai pirmą kartą nusipirkau didelį kalakutą žiemai, ieškojau, kur sunaudoti odą ir riebalus. Radau, kad galima pasigaminti smulkiai pjaustytus odos spirgučius su taukais tepti ant duonos. Man tai buvo atradimas ir dabar didžiausias skanumynas. Jau vėl laukiu kalakuto.

Atsakyti

Nu jau net sudominot tais kukuliais. Reiks gal nusipirkt, jei kada pasitaikys į ikėją važiuot.

Tik kad nežinau kada tas nutiks. Su mašina dabar beveik nebevažiuoju, baldus  ir kitus buities reikmenis vyras su vaikais keičia, kai aš išvažiuoju... :)

Mačiau tą maisto skyrelį, bet  kažkada užėjau, apsidairiau, viskas nepažįstama ir išėjau. :)

Atsakyti

Lydyti spirgučiai man bezbožnai skanu, bet tik su vienu daiktu - troškintais raugintais kopūstais. Ir būtinai prie jų lietinių blynų :wub:

Atsakyti

Lydyti spirgučiai ant duonos buvo mėgstamiausias vaikystės patiekalas. Jau nežinau, kiek metų nevalgius, gal nuo kokių studijų metų, kai dar močiutė gyva buvo, ir nežinau, ar dabar bepatiktų.

Vėl visas stalas stiklainių :oh: , kol vyras prisiruoš supakuoti juos. O šitai jau bus labai sudėtinga, ne mano jėgoms :D. Anyta nerimsta, kaip nori bruknių, sakė, sumokės už mašinos nuo mą, kad tik važiuotume jų pririnkti... Nesvarbu, kad už tą sumą nusipirktų laisvai... Aišku, dabar viskas priklauso nuo manęs :B​ , nes tik aš gal sugebėčiau tą vietą rasti.

Atsakyti