katuk a būna biskvitų be kiaušinio?
O aš jau nemažai nemegziau ir šiandien supratau, kad net... nenoriu...
LIniuka, oi, žinau, kam reikėtų kriaušių prie bruknių
.
katuk a būna biskvitų be kiaušinio?
Sąžiningai-nežinau
Bet minkoma tešla su kiaušiniu-laisvai.
Kiaušinis daro stebuklus, ypač atskirai išplakus baltymus. Ta prasme, pučiasi jis, nereik nė kepimo miltelių.
Bet aš kalbėjau apie riešutų miltus su riebalu-kad iš šio mišinio purus kepinys nesigauna.
Nu jo nesigauna. Bet ir tikslas ne tas.
O aš jau nemažai nemegziau ir šiandien supratau, kad net... nenoriu...
LIniuka, oi, žinau, kam reikėtų kriaušių prie bruknių
.
Tai gi žinai, kur gyvenu😉
Bet aš kalbėjau apie riešutų miltus su riebalu-kad iš šio mišinio purus kepinys nesigauna.
Tai jis ir neturi gautis purus.
Tai gi žinai, kur gyvenu😉
LIniuka, sakai, atvaryt naktį pasiskint
.
Ar tas jūsų išgirtas Times pyragas ir turi būti toks riebus, ar mano dukra ką ne taip padarė? Nu tokio riebaus, vien sviesto skonio dar nevalgiau.
Nežinau, pas mane tai neriebus. Daugiau kiaušininis
Žinovas katukas klausia, a tikrą sviestuką naudojote? Ar jis buvo minkštas ar skystas?
O gal skaičiukuose susipainiojote?
Esu ir taip padariusi
būna kepu iš 0.5 ar dvigubos normos ir kokį nors ingredientą pamirštu perskaičiuot
Ten aukščiau rašiusioms replikuoju-man tai dzin koks jūsų tikslas, aš rašiau, ka man nepatinka blynai nepurūs, o veganystėje kažkodėl tik tokie ir gaudavos
Skoniui draugų nėra. Man tai nei kiaušininis, nei sviestinis, tiesiog normalus minkštas a la biskvitas. Aš dariau iš 1,5 normos maždaug. 1 pakelis sviesto ir 4 kiaušiniai bei 240 g miltų.
O vaikai ten dar su ta pačia stikline gali bele kiek nesąmonių atsigerti....
Rimtai taip galima?
Prašom paaiškinti. ![]()
Oi, Smalsute, net grįžau pati pasiskaityti apie kokias nesąmones rašiau, nes jau pamiršau kontekstą
. Žodžiu, prie kasos susimoki už stiklinę, o tada jau piliesi, kiek ko nori gerti tų vaisvandenių - lyg bruknių, šeivamedžių, dar kažkoks ten gėrimas, aš jau nepamenu. Tas pats ir apačioje yra, jeigu perki ten kokį dešrainį ar ledus ir gėrimo stiklinę, tai paskui piltis gali ne vieną kartą. Turiu omeny, kad legaliai. Nu kiek ten gali tilpti žmogui, aišku, bet mūsų vyrukas tikrai kokias 3 stiklines išgeria. Ypač, kai tėvai beveik niekada neperka jokių limonadų/vaisvandenių. Tai būna tokia super atrakcija jiems
.