Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk šitą pradėjau

https://www.ravelry....omfort-cardigan

Keto mėsa neprivaloma, ypač jei žuvį valgai tai tik geriau, žuvis kiaušiniai, pieno produktai jei vartoji( daug kam netinka),riešutai- galima bet neprivaloma ir nepadaugint.

Aliejai - kokosų, alyvuogių

Bet riebi žuvis, daržovės, kiaušiniai pagrindas ir bus tau laimė :)

Tai koją man kiša pyragai ir ryžiai :D 

Aš jau užriby :rolleyes: ko tais pavargau...

Atsakyti

O su tuo keto, tai matyt kaip jums su aprašymais. Užmetus akį atrodo toks baubas ir nieks neaišku, bet matyt reik tiesiog pradėt. Na ir dar antrą pusę kažkaip įkalbint, bo nes aš ne Ingriduska, nevilioja kadriliai virtuviniai kiekvienam asmeniškai

Labai qqtę įsivaizduoju su tuo kardiganu :victory2:​ 

Atsakyti

Obuolinis orkaitėj :D

Atsakyti

Obuolinis orkaitėj :D

Kodėl ne slyvinis? Visai nesektiška :D​ 

Atsakyti

Užtat taupi :P slyvas reik pirkt, o obuoliais kolega aprūpino  :D 

Atsakyti

Katuk tai man taip ir buvoo, galvoju pabandysiu, nepatiks tai mesiu. O va ir patiko. Antra pusė praktišksi prieš tai jau labai ribojo angliavandenius tai tik apsidžiaugė. Dabar jis sau daugiau leidžia- duonos juodos, obuolių kartais valgo...alaus išgeria, pas mano tėvus bulves valgė 

Atsakyti

Katuk tai man taip ir buvoo, galvoju pabandysiu, nepatiks tai mesiu. O va ir patiko. Antra pusė praktišksi prieš tai jau labai ribojo angliavandenius tai tik apsidžiaugė. Dabar jis sau daugiau leidžia- duonos juodos, obuolių kartais valgo...alaus išgeria, pas mano tėvus bulves valgė 

Aš, kai susitvarkiau su svoriu, jeidiu sau tikdai daugiau nei 20g angliavandenių per dieną. Vaisius valgau. Juodą duoną kartais, grikius. Net ir torto gabalą sau leidžiu retkarčiais, Bet vis tiek mano mytybos pagrindas yra baltymai + riebalai. 

Atsakyti

Aš tai neskaičiuoju, per vasarą tikrai buvo nesamonių- picos, burgeriai, bulvyčių, bulvinių blynų, ledų buvo, tiesiog bulvių. Ne kasdien bet buvo. Aperolių buvo nemažai. Ir nieko, išlaikiau tą svorį, mest irgi nenoriu. Torto gabalas buvo. Grikių ir duonos tai ne, poreikio nėr.

Iš vaisių suvalgiau keletą obuolių, bet kažkokie rūgštūs alyviniai šiemet buvo, dantys atšipo.

O šiaip aš vaisių nemėgstu, tai nėr jokio noro.

Nuo rugsėjo jau valgau ką galima tik. Svoris toliau toks pats bet iš kart pilvas subliuško, reljefas ant rankų atsirado

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 05 rugsėjo 2020 - 20:21

O aš vaisius mėgstu. Bus sunku, ypač rudenį, kai jie visi tokie viliojantys...

Atsakyti

Mes nusipirkom slyvu, vietiniu petsiku, vietiniu vynuogiu. Vynuogės skanulės ojei kokios geros.Paprikų irgi iš dieduko.

Pasidariau deserta kokoso pienas, šokoladas, toki to savo pyrago viršų be pado.

Dar pirkau namine suknia, lyg chalatuka. Nes neisidejau nieko namişko trintis bute.

Patogus smagus medvilninis.

Norejau dar toki siltesni bet nebuvo dydzio.

Cia Metro tuose praejimuose.

Ryt dar nera plano ka veiksim.

Atsakyti

Vakare ejom savo prabangaus rajoniuko toki restoraniuka parde apziuret.

Parde su dideliu vyno skyrium

Su dideliu surio , mesyciu, alyvuogiu, krekeriuku asortimentu.

Tau atpjauna kaip nori slaisais, juostelem, kubeliais kokio nori ir kiek nori surio, mesyciu, alyvuogiu, renkiesi vyna, gali taurem, gali buteli, o lauke prie staliuku sedi ar stovi ir vakaroji.

Idomi konsepcija ir pilna pilna žmoniu.

Sone dar stovi grilis, grilina maista irgi gi visokiu asorti prisirinkti.

Va taip cia visa savaite čilina Kijevliani

Atsakyti

Valgot :).

Aš bandau labai iš tolo pasidomėti autoimuniniu protokolu (AIP). Bėda ta, kad visai normaliai jaučiuosi, tai reikėtų susigalvoti kažkokią motyvaciją. Kas jaučiasi labai blogai, pajaučia didelį skirtumą. Žodžiu, tik domiuosi dar.

Prisirinkom bruknių gausiai, kai visa komanda rinkom, tai mažai nepasirodys :).

Ir anyta su vyro broliu važiavo, irgi visas talpas prisipildė. Dabar bus vargo vakarienė perrinkti... 

O jau nugarą skauda, siaubas.... Megzti nekyla rankos. 

Atsakyti