Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Va jau patrintas ant sofos prie teliko

Pridėta:

Atsakyti

Vyro marškinius apsirengė ir vat chalačiukas :D 

Mano chatoj tai šaaalta. Bet ai, biškiuks Vorutos ir jau šilčiau. Nebus man jokio keto :B 

Restar-o kur apie tą AIP radai?

Atsakyti

Kvyy, katuk prie keto brendžiuką galima gi :D ar kažką panašaus

Mes visą dieną veiksme, pagaliau sutvarkėm vaikio kambarį ( baldus surinkom tiksliau)

Gyvulį atgal perkėlėm, bandėm smėlio vonią padaryt, nifiga nesigavo - išsigando ir tupi visą vakarą antram aukšte :D nė rato sukt nebenulipa

Biškį mezgu. Gerai kai siūlai stori, 5 Nr mezgami. Pora vakarų ir rankovės atskirtos

Ingriduška fainas chalatuks. Aš tai su tokiu ir miestan išlįsčiau.

Atsakyti

FB AIP grupę pasiūlė. Tai skaitinėju. Anksčiau kažkur buvau radus, išsigandau. Dabar kasdien paskaitinėju, gal pribręsiu.

Idomu skaityti, Ingridushka :4u:​. 

Atsakyti

FB AIP grupę pasiūlė. Tai skaitinėju. Anksčiau kažkur buvau radus, išsigandau. Dabar kasdien paskaitinėju, gal pribręsiu.

Idomu skaityti, Ingridushka :4u:​. 

Paskaitinėjau ir kitur. Rašo kad veganams ir vegetarams sunkoka su tuo protokolu. Nu nes negauni daug reikalingų mikroelementų .

Žodžiu-nu sakau, kad galva sukasi ir nervas ima, kai pradedi galvot ką ir iš ko valgyt.. gal ir aš pribręsiu. Bet toks užburtas ratas...

Ingriduška-rašyk, tikrai smagu skaityt. O tai tema miršta, kai visos tyli :D​ 

Atsakyti

Sveikos iš ryto,

Čia karšta jau nuo ryto.

Išskalbiau patalynę, tikiuosi išdžius, nes turim tik vieną😂

Neatsistebiu televizija ukrainiečių.

Per jų kanalus,kalba rusiškai ir ukrainietiškai tuo lat metu. Tai yra vienas pašnekovas klausia rusiškai, o atsako jam jau ukrainietiškai ir jie susikalba.

Ir taip visada beveik.

Tai pusę suprantu, o kitą pusę, kuri ukrainietiška nuotrupom😂

Restar užrodyta mityba paskaičiau kol kas tamsus miškas.

Atsakyti

Labas, 

Pas mus taip gausiai ryte nulijo. Gaivu. Po vakar kaip sulaužyta. Visko tingiu. Tvarkytis nelabai galiu, atsipalaiduot ant sofos - visai negaliu, kas lieka? Sėdėt prie stalo ant kietos kėdės... Nesąmonė kažkokia...

Patalynes irgi plaušų. Kaip tik reikia eit įkišti. Paskui į džiovyklę. 

Jeigu autoimuniniams negalima jokių grūdų, nežinau, ką ir valgyt. Kiaušinio irgi negalima. Sūrio irgi ne. Badas. Kai prisiskaitau draudimų, taip užsispazmuoju.... Ai, eisiu sumuštinių su duona, vytintu kumpiu ir pomidorų darytis. Galima tik mėsą :D

Atsakyti

Vat man kaip ir visai nelieka

Grūdų nevalgau

Bet ten ir sėklų negalima.

Grikių, chia

Valgau ankštinius, ten jie negalimi

Na ir be kavos aš ne tai kad negaliu, aišku galiu, bet visai visai neniriu.

Čia tokia mano kasdieninė laime juoda kava, kvapni, stipri, nesaldinta, nebalinta.

Žodžiu irr pipirus visus tiesiog labai mėgstu, kaip ir visokius kitus prieskonius.

Bet supratau kad kopūstai, salotos, al.aluejus ir gera mesa namine turėtų buti pagrindas

Atsakyti

Mane guodžia tai, kad tokia mityba tik kuriam laikui, paskui pamažu galima bandyti sugrąžinti. 

Bet aš tik teorijų lygmeny dar. Gal kai nebus savo pomidorų, paprikų, kada nors... 

Atsakyti

O tai aš apie ką. Kad nelieka man ką valgyti žuvis su salotos lapu. :D 

Bet sutikčiau, kad tas jų metodas veikia. Aš gi kažkada pradėjau išbraukus pieno produktus iš raciono. Pagerėjo tikrai. Dabar vėl valgau ir nėr blogumų. 

O ten kaip supratau esmė ir yr-eliminuoti, o tu grąžinti atgal stebint kas tinka, o kas ne.

Ingriduska-jrigu tau gerai nuo tavo meniu, kam jį reik keisti?

Resrar-eik pasivaikščiot. 

Atsakyti

Taip gerai vakar pasipirtinom, baseino uždarymą padarėm. Po pirties dar nieko, o šiaip jau per šalta maudytis.

Ech tie maisto ribojimai, kalnas taisyklių ir draudimų... Man iškart atsiranda priešiškumas. Bet reiktų susiimti, o tai per vasarą sugebėjau +3 kg prisivalgyt :B​ 

Atsakyti

Nu jo man mano mityba ir tinka ir patinka.

Bet va vis pasidarai apie sveikata, kas cia naujo sveikesnio.

Kažkaip nesijaučiu itin sveikai besimaitinanti, o ir kas tas yr. Vienam viena kitam kita.

Svarbu kuo mažiau sudėties,,mažiau kepti ir apskritai kuo žalesnį gyvesnį rinktis.

Atvažiavom į pliažą. Dnepras.

Pliažas iš abiejų pusių.  Privežta smėlio.

Įrengti dušai tulikai.

Kavinės, muzika ir gelbėtojai, net med.punktas.

Žodžiu vien tūlikai yra civilizacija ir gėris. Geriamo vandens kraniukai.

Viskas miesto vidury.

27°C šilumikės, vanduo 24°C

Atsakyti