Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Rimtai taip galima? :unsure:  Prašom paaiškinti. :D

Tai jie netgi rašo, kad gali pakartot.

Kasoje imi stiklinęar puodelį, susimoki tipo už kavą/arbatą, sultis, o aparatai skysčiams stovi jau už kasų, prie staliukų. Tai kiek nori tiek eini. 

Islandai gi ne lietuviai-geria ir valgo tik tiek kiek norisi, o ne iš gobšumo, kol bloga pasidaro

Atsakyti

Tai katuk todė, kad  be kiaušinių

Bet kiaušinius pakeist gal kuo galima

Pvz ksantano derva duoda tokį panašų efektą, aš ledus su ja gaminu, tai paplakus piena su trupučiu jos gražiai išsipučia, galima ko gero ir su augaliniu pienu

Atsakyti

Tai katuk todė, kad  be kiaušinių

Bet kiaušinius pakeist gal kuo galima

Pvz ksantano derva duoda tokį panašų efektą, aš ledus su ja gaminu, tai paplakus piena su trupučiu jos gražiai išsipučia, galima ko gero ir su augaliniu pienu

Nu todie i klausiau, ar keto kiaušinius leidžia.

Tas, kuo keičia veganai, nė velnio nepurina. 

Kur tos dervos galima rasti? Nors nebeaktualu, bet maža ką...

Atsakyti

Ta derva yra vegoo shope ŠM

Nusipurksu alia suriui bet nedariau

O su akvafaba man nesigauna putos

Atsakyti

Žinovui Katukui. :) Sviestas Rokiškio, nes dar liko šaldytuve, tai galiu pasakyt. Daugiau detalių istorija nutyli, nes su paaugle susikalbėt nelengva, o ypač apie klaidas.

Atsakyti

Tai katukai ar tu ant keto susiruošei?

Dervos livin pirkau

Jo radau kad tokiuose kepiniuose kaip biskvitai tai niekuo nepakeisi pasirodo

Bet man tai  neaktualu irgi keitimas

Atsakyti

Žinovui Katukui. :) Sviestas Rokiškio, nes dar liko šaldytuve, tai galiu pasakyt. Daugiau detalių istorija nutyli, nes su paaugle susikalbėt nelengva, o ypač apie klaidas.

Kai apie pyragų klaidas, tai ir su manim geriau nekalbėti :D 

Sviestukas geras, gal tiesiog jį ištirpdė ir nesuplakė gerai su cukrun. Ta prasme jį rekkia sukti ilgai, kokias 5 minutes kombainu. Jei rankytėm tai gal kantrybėa pritrūko. Kekse būna dar daugiau sviesto, bet visa esmė ir yr gerai išsukti tešlą.

Labas rytas, su kava. Nu nes kas sugalvojo tokioj ankstybėj šeštadienį važiiuoti, be jokio svarbaus reikalo :B 

Testas neigiamas.

Atsakyti

Tai katukai ar tu ant keto susiruošei?

Dervos livin pirkau

Jo radau kad tokiuose kepiniuose kaip biskvitai tai niekuo nepakeisi pasirodo

Bet man tai  neaktualu irgi keitimas

Kartais pagalvoju apie keto. Bet nelabai suvokiu, kaip tą padaryt be mėsos.

Nu nes svoris kaip.užkeiktas-ni tudy ni sudy. Nors nieko rimto ir nedarau, teisą sakant.

Qqte, parodyk ką per megztinį susiruošei megzti? 

Mano jausmai Abaratsai dviprasmiški. Labai svarbu su kuo jį apsirengiu. Vakar išsitraukiau.... nu ir vėl nebegražu. O dar radau, kad jums nerodžiau ant savęs vieno mezginio. Fuksijinio kardiganiuko. Jis vis dar be sagų... teks Karaliaučiuj ieškot, nes LT buvau primiršus, kad reik.

Vat nereik man tų megztinių pasirodo :B net nepamenu, kad turiu :D 

Atsakyti

Labas rytas,

Nubudau po 9. Pailsėjau, pamiegojau. Pasišldžiau savo pyragą kepdama vyrui karštus sumuštinius. Tarp 7-8 balu..na o nuo to slyvų tai tas taip toli kaip maždaug aš nuo Vilniaus dabar. Trūko smarkiai slyvų, jos būtų balsnsas rūgštelės ir saldumo. Valgiau su jogurtu sojos nesaldintu, šokolado drožlėmis užgerdama kava.

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 05 rugsėjo 2020 - 09:42

Labas rytas, 

Labai faina lėkštutė :bigsmile: 

Pyrago nenoriu šiuo metu. Papusryčiavau šokolado :D

Atsakyti

Katuk šitą pradėjau

https://www.ravelry....omfort-cardigan

Keto mėsa neprivaloma, ypač jei žuvį valgai tai tik geriau, žuvis kiaušiniai, pieno produktai jei vartoji( daug kam netinka),riešutai- galima bet neprivaloma ir nepadaugint.

Aliejai - kokosų, alyvuogių

Bet riebi žuvis, daržovės, kiaušiniai pagrindas ir bus tau laimė :)

Atsakyti

aš kai žuvies nemėgstu tai laikaus mažiau sveikos versijos :)

Atsakyti