Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš tai atėjus rudeniui lūžtu anksčiau, keliusoi anskčiau, kol kas natūraliai. Nors ir neįprasta keltis prieš 7. Bet tai laimei, kad visų mokyklos netoliese, tai užtenka taip keltis... Vyras per baravykus ėjo gulti apie 3, tai vaikus išleidęs nuėjo dar numigti valandžiukę :). Man tai neįmanoma, jeigu jau atsikėliau, tai neužmigisu niekaip. Užtat grindis išsišveičiau mieliau :). Šiandien visa trijulė į mokyklas išėjo jau, vyrukas apsisprendė, kurį futbolo klubą lankys, tai 3 dienas per savaitę vėlai grįš. O jau ryt ir aš į darbą nuvažiuosiu, bus atrakcija ir pabėgimas iš namų, paliksiu tik vyrus :).

Qqutės mintys apie megztinius seilėtekį sukėlė - nu taip būna faina, kai pilna minčių ir norų apie mezginius. Aš šiuo metu biškį abejinga. Gal ir gerai, nes norėti ir negalėti - lomkės...

5 poras auskarų, pasirodo, pirkau  :B . Aš tik sidabrinius mėgstu, tai pernelyg ir neišsileidau, o kiek bus džiaugsmo iš tų niekučių :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 07 rugsėjo 2020 - 12:28

qqte, bet tu ir greita. Tik ką pradėjai. Ir atrodo neatostogauji...

Atsakyti

Kerpena nu tai virbalai 5 Nr., o ir dydis nedidelis

be to apdailai ten daugiau laiko sueis, vien atnara anglišku stulpeliu

o ir mezgiau tai vakarais tik,naktim gal net tiksliau

nebuvo kada dienom nė savaitgalį :D
jau pasiilgau tų žiemos savaitgalių kai namie visą dieną niekur nelakstai nieko netvarkai, valgyt puodus priverdi ir mezgi

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 07 rugsėjo 2020 - 12:45

O tai ta atnara ne kartu mezgasi? Man taip iš pirmo žvilgsnio pasirodė, nors nenagrinėjau labai.

Atsakyti

galima gal ir kartu, bet aš tada sunkiai pločius visus nutaikau, o recepte tai primezgama jinai :) taip kad darbelio dar sočiai :)

Atsakyti

Einant į sisitikimą aptikau bažnyčią.

Pridėta:

Atsakyti

O čia įėjimas į gyvenamą namą, tai yra į butus. Va tokie holai jetau jetau kaip man cia viskas neskoninga ir taip pritempta prie turtingu.

Pridėta:

Atsakyti

Kaip tanku Kijeve, žmonės namai, penhausai.

Žemės aš paukštis😂

Man mano ferma arčiau dūšios

Pridėta:

Atsakyti

Žemės aš paukštis😂

Tipo pingvinas? :hmm:​   Nu kad ne, nepanaši  :mmm: 

Atsakyti

Tipo pingvinas? :hmm:​   Nu kad ne, nepanaši  :mmm:

Yar ir vietinių laisvai gyvenančių žemės paukščių :D 

Atsakyti

O čia įėjimas į gyvenamą namą, tai yra į butus. Va tokie holai jetau jetau kaip man cia viskas neskoninga ir taip pritempta prie turtingu.

Nu bet žinai, gal geriau nei kokia apšnerkšta Naujininkų barakų laiptinė.....

Atsakyti

Ko ne Paryžius - ta bažnyčia išvis man jį priminė. 

Bet tai turtingi tiek ukrainiečiai.

Atsakyti