Nu aš irgi sakau turtingi.
Aš ne pingvinas🤣🤣🤣
Aš Povas🐦
Bet tai turtingi tiek ukrainiečiai.
Nespręsk iš vieno sostinės fasado apie visą didžiulę šalį.
Pažiūrėk statistiką, kiek ukrainiečių vien LT uždarbiauja.
Iš kitos pusės, kiek tam vestibiulio interjere patvarumo? Ar nebus ten kokia piguva iš Lenkijos. Ar dar geriau-iš Kinijos
tiesioginiai skrydžiai iš UA...
Katuk, aš tai ir sakau.
Kad kažkokia nesąmonė, kokie keli tūkstančiai vaidina velniai žino ką.
Nereikia ir šalies,,užtektų į galą kokį Kijevo pavažiuot, miegamą rajoną ir jau manau būtų be tos pompastikos.
Remintai tai padaryti taip nei super, nei kinietiškai, bet vistiek po 10m bus baisuva juk tiek žmonių praeina.
O vadovų kabinetai čia lyg velnias žino kokios šalies prezidentų.
Su dizainere kalbėjom ji sako jus visi tokie paprasti ir vadovai ir darbuotojai į ką jai atsakiau kad LT jauna šalis ir tie visi kurie ir bando vaidinti vistiek dažniausiai yra iš Karoliniškių ar Žirmūnų daugiabučio, kaip beje ir Kijevo oligarchai.
Nėr ko vaidinti kaip LT taip ir UA ko gero tėvai iki dabar dar ten gyvena standartiniuose butuose.
Griždama nupirkau voveraičių, slyvų vietinių ir rožinių bulbikių.
Vyrui vakarienei buvo silkė su cibulėm ir aliejum, virtom apkeptom bulvėm, voveraitėm keptom svieste ir salotom rauginto ir šv.agurko, ridikiuko,,svogūno ir aliejaus. Suvalgė 2 porc. Sakė gardu gardu.
Mes lašišos pjausnių su morkų/agurkų šiaudeliais salotom pavakarieniavom. Kas norėjo - su ryžiais dar.
Skoniui draugų nėra... Neseniai prasimušę labai nori parodyti savo statusą a la prabanga. Mes vis tiek arčiau skandinavų, užtat švarus neperkrautas stilius arčiau širdies. Aišku, ne visiems. Bet man nuo visos prabangos, išraitymų, pablizginimų bloga darosi... Parodomoji prabanga visai neimponuoja.
Na, ką reiks eiti prie didelio katilo stovėt, uogas maišyt:).
Dalinuosi superiniu pomidorų padažu. Pranoko visus lūkesčius. Ypač, su makaronais. Šiandien paruošiau makaronus su šiuo padažu, tai mažasis net paprašė pakartot. Pomidorų šiemet vėl nemažai pas sesę, reiks taip derlių sudorot.
https://viomiomagazi...auce-for-pasta/
šiandien trumpai per kelias drabužių parduotuves perėjau. Susipažinau su mados tendensijomis, noriu ilgų kardiganų. Daug. Į ofisą iki naujų metų, greičiausiai, dar nereikės grįžti, tai nauji drabužiai kaip ir neaktualu. Bet kardiganų noriu.
Užstrigau su tais 1,5 mm, naujo antro mezginio pradėt nenoriu, nors gal ir protinga būtų šilką vėlesniam laikui padėt.
Mano fronte čili troškinukas vakarienei. Su kefyru ir batonu
ir vėl jokio keto net nekvepia.
Bet žuvis buvo vakar. Šamas.
Kažkaip kasdien vien žuvį nu irgi kažkaip per daug man...
Mesk batoną per tvorą ir pakvips
O jei rimtai, tai net ir nesugalvočiau jo su batonu valgyt. Tik su guacamole ir grietine.
Mesk batoną per tvorą ir pakvips
O jei rimtai, tai net ir nesugalvočiau jo su batonu valgyt. Tik su guacamole ir grietine.
Neužteks išmest batono, bo jame dar yr ir sojos mėsos bei juodo šokolado.
Pupelės? Nesu išnagrinėjus pilnai keto principų.
Nors batono aš ir nemėgėja. Bet jis šiek tiek nuima aštrumą.
Gvakamolės nesugalvočiau. Gal dėl to kad pas mane ne con corne
Greičiausiai mane tas ir gąsdina/nervina, kad bent jau pradžioje labai reiktų galvot/skaičiuot, ką galiu dėt ko ne.
Paskaitinėjau Restar užrodytą AIP grupę. Tai kažkaip švada, kad matyt man nėr taip blogai, kad kažką keisti. Nu arba ne taip dažnai blogumas išlenda.
Sveikos.
Kažką veikiu. Daugiausiai - mokinių ir mažiaus reikalai, nes antrą savaitė dirbu iš namų. Praeitą ir jį laikiau namie su sloga. Šią išvežiau pas mamą, nes ne tiek sveikas, kad jau leisti į darželį, o ten vėjaraupiai prasidėjo grupėj. Viliaus mokykloje- pirmi Covid.
Mezgimo fronte- 4 mezginiai ant virbalų. Du skubesni.
Savaitgalis - įdomesnis.
Buvom Merkinėj, Radzevičiaus kavinėje papietauti (delfi reklamuoti Pasaulio puodai). Maistas neypatingas, bet vaizdas gražus
po to dar apžvalgos bokštas ir miškas su baravykais vakarienei- dūšia atsigavo.
Vyrui padovanojau šuolį parašiutu iš 3 km aukščio. Jis dar papildomą 1 km nusipirko. (FB matyt nuotraukas, kas drauguose). Šiandien jau gavo instruktoriaus filmuotą medžiagą.Gražu pažiūrėti. Adrenalino daug. Bet noro šokti man nekyla vis tiek. O jis - nori kartoti.
Svorio-mitybos klausimu.. svoris stabilus, nuo kurio dar noriu -5-8 kg, nors draugė vakar sakė eis konsultacijų pas mane, kaip numesti svorio. Gumų trx treniruotės padeda bendram vaizdui. Bet burną užsiuvus rezultatą pasiekčiau žymiai greičiau.
Emocinis valgymas yra, jaučiu, ne visada kontroliuoju.
'Nemokamas' mokslas siutina, bet nieko nepakeisi. Vien šnd per abu vaikus vadovėliams, pratyboms ir dar daliai kanceliarinių- 100 eurų nėr per vieną dieną.
Paskaitinėjau Restar užrodytą AIP grupę. Tai kažkaip švada, kad matyt man nėr taip blogai, kad kažką keisti. Nu arba ne taip dažnai blogumas išlenda.
Aš tą pačią išvadą pasidariau
. Bet nėra ir gerai (ypač dėl alergijų), tai vis tiek kažką galvoju. Man ten kažkokią laisvesnę mitybą pasiūlė, dar nežiūrėjau, reikės pasidomėti.
Niuma, mačiau foto - lieknėji akyse
. Visos tokios gražuolės, stiliagos. Ristinos išvis neatpažint.
Man mažei 75 eur tik pratyboms (su užsienio kalba) suėjo. Ai, tiesiog neskaičiuoju visko ir nesinervuoju
. Seniai nusiteikus, kad kitaip nebus.
Jurgitak, lietuvaičių pomidorų grupėj labai panašus receptas seniai sklando, esu dariusi, dar su paprikom. Man klausimas - o tau nepasidarė pusė skardos skysčio bekepant? Ten foto tai nėra, bet matau, kad ir tokie pomidorai sausesni. Pas mane tai visokių pilna. Tai va, jeigu su tuo skysčiu blenderiuoti, tai skystokas išeina, tada dar virti ilgai tektų... O išpilti - gaila gėrį. Fantazijos ir noro sriuboms pastaruoju metu mažai.
Taip, Restar, gavosi pusė skardos skysčio ir pomidorai labiau išsitroškinę nei pakepę, bet ne bėda. Prieš blenderiuojant dar paviriau, kad skystis nugaruotų ir gavosi puikiai. Vakar pabandymui pasidariau tik vieną skardą ir labai patiko. Rytoj nebus pašalinių reikalų, tai pasidarysiu dar.