Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Laba diena :4u:

”Išmūčinau” pagaliau kombinezoną - labai jau prailgo man jo mezgimas 🙄 nufotografuoti sudėtinga tik 😬

Priedas  861649E7-7636-487B-80A8-F6851F87B125.jpeg   222,88KB   1 Parsiųsta kartų

Priedas  F28A17B7-5A45-47F5-8484-1CC22849B0A8.jpeg   188,19KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kokios ilgos kojos :D 

Sveikinu su pabaiga

Labai gražus spalvų derinys

Kas toliau?

Atsakyti

Laba diena,

ryte paaiškėjo, kad kompo laidą palikau darbe beskubėdama :D. Teko vėl lėkti, nors neplanavau šiandien. Pirmas sezono renginys, tipo, įsimečiau kojinę megzti tuo metu, kad viską girdėčiau, bet kur tau, tiek visokių reikalų realiu laiku, kad nei nepaliečiau...

Turiu svajonę šiandien po darbo palėkti grybauti prie sodo. Nervai nelaiko, brolis atsiuntė didžiulę krūvą baravykų parodyt....man nei reikia tiek, nei ką, bet ta radimo emocija man kaip narkotikas. Atsimenu, su 7-8 mėn dvynių pilvu tokiais kalneliais/įdubom kabarojausi ieškodama, jau vos pasivelku, o tik randu baravyką - ir vėl kaip ant sparnų lakstau :). tada labai ryškus potyris buvo, kai emocijos veikia fizinę sveikatą. 

Jo, ilgakojis toks kombikas atrodo :). Gal įprasčiau žiūrisi jie tokie platesni, laisvesni, bet iš foto nebūtinai tikrą dydį įsivaizduoji. Kur neprivargsi su ripsu.  Splavos gražios, ar jau atidavei, tiko?

Aš savo prieš metus ar jau pora pradėtą cardiganą ripsu, matyt, ardysiu velniop, nes nebeliko noro kankintis, nors daugiau kaip pusė numegzta, bet toks sunkus (medvilnė su merinu + linas), buvau tą pusę išplovus, ilgai džiūna, dar tįs, ko gero, o ir kam man jis  :B .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 09 rugsėjo 2020 - 10:55

Tai tas kombis toks ir yra - ilgom kojom, siauras ir ilgas 😎 skirtas labai kūdutei 5-metei 😊 visur internete nuotraukos kombių, skirtų nevaikštantiems kūdikiams, ten visai kitos proporcijos 😉

rytoj išsiųsiu, dar nežinau ar tikrai pataikiau su dydžiu. 🙄 nes mezgiau pagal mamos (kuri megzt nemoka) skaičiukus 🤔

Atsakyti

Va dar pasidalinsiu - pagaliau sutvarkiau (buvo trumpokas) ir atidaviau megztuką ypatingam berniukui Matukui ❤

Priedas  2D1FFDEB-7DC5-4C82-B6C1-215CEEE759EE.jpeg   202,84KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kas toliau?

oi, kažkaip prisikaupė pas mane nebaigtukų, reikia kažkaip visus užbaigti. 🤭

Atsakyti

Skaičiau knygą, tai taip atsakančiai nužliumbiau, net pačiai nuostabu.

Dėl neteisybės :B​ 

Lokių miestas

Atsakyti

Aš nenoriu jokių knygų apie neteisybes... 

Šiuo metu sukuos savotiškame realybės šou, su labai daug neteisybės ir nežinomųjų, liečia netiosiogiai mane, bet labai mielą draugę. Vyras lyg iš giedro dangaus šovė - skiriamės. Nors dar prieš kokį mėnesį būčiau juos ėmusi kaip pavyzdinę porą. 

Įtarimas - darbinis romanas.

Ir visus veikėjus pažįstu, tad baisiai nesmagi situacija. 

Tikiuosi, kad nepasitvirtins, nes įtariamoji gera draugė, kurią ji į namus parsivedė, po sparneliu priglaudė. 

Gal kuri susidūrus, kaip sugražinti apetitą, ji iš streso jau trečia savaitė beveik nieko nevalgo, net nuo kvapo vemia. 

Kas liečia jausmus neturiu jokių patarimų, o ir vengiu to, tik būnu šalia ir klausaus, bet kas liečia sveikatą, čia jau reikia kažką daryti. 

Atsakyti

Pusė tos knygos buvo tokia nuobodi, o dar ir ledo ritulys toks neįdomus. Bet paskui taip įsijaučiau... nors siužetas tai nieko ypatingo.

Kapseika, toj situacijoj taip paprastai nesugrąžinsi apetito. Psichologas, jei toks įmanomas, sudėliotų taškelius. Situacija šlykšti tikrai iki blogumo...

Atsakyti

Jos sese psichologė, bet pati nekonsultuoja, surado online dirbančią psichologę, turejo dvi konsultacijas... Aišku rezultatai ne taip greit randasi, o reikt jau dabar. Ji vairuoja kasdien, dirba įtemptą protinį darbą, įkalbėjau pasiimt bent porą dienų nedarbingumą, daugiau net nežinau kuom padėti. 

Atsakyti

Na tokioj situacijoj gal kaip tik geriau darbas. Reikia kažkuo užimti mintis.

Atsakyti

Skaičiau knygą, tai taip atsakančiai nužliumbiau, net pačiai nuostabu.

Dėl neteisybės :B​ 

Lokių miestas

Skaičiau čia gi mano mylimo Uvės autoriaus. Bet labai sunkiai skaičiau. Kaltinu ir vertėją, nes čia kita jau vertė, o ir šiaip ne tokio gerumo, kaip pirmos dvi. Nors laabi stipri. Bet nepamenu, kad būčiau verkus.

Aš nenoriu jokių knygų apie neteisybes... 

Šiuo metu sukuos savotiškame realybės šou, su labai daug neteisybės ir nežinomųjų, liečia netiosiogiai mane, bet labai mielą draugę. Vyras lyg iš giedro dangaus šovė - skiriamės. Nors dar prieš kokį mėnesį būčiau juos ėmusi kaip pavyzdinę porą. 

Įtarimas - darbinis romanas.

Ir visus veikėjus pažįstu, tad baisiai nesmagi situacija. 

Tikiuosi, kad nepasitvirtins, nes įtariamoji gera draugė, kurią ji į namus parsivedė, po sparneliu priglaudė. 

Gal kuri susidūrus, kaip sugražinti apetitą, ji iš streso jau trečia savaitė beveik nieko nevalgo, net nuo kvapo vemia. 

Kas liečia jausmus neturiu jokių patarimų, o ir vengiu to, tik būnu šalia ir klausaus, bet kas liečia sveikatą, čia jau reikia kažką daryti. 

Mano gerai pažįstamai taip sugriuvo pasaulis prieš kelis metus. irgi laikiau pavydine pora. Kaip perkūnas iš giedro dangaus ir jai buvo. Numetė pusę svorio (bet ji ir turėjo anstvorį) ir iki šiol tokia liekna išliko. Kiek matau iš FB, tai širdis iki šiol sužeista, neliko jokio pasitikėjimo vyrais... Paantrinsiu dėl psichologo. O gal ir psichiatras nepakenktų, gal išrašytų kokių vaistų, kurie padėtų biškį atsipalaiduoti, ir gal grįžtų tas noras bent kiek valgyti.... 

Atsakyti