Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ui nea Restar, manoji nuo nuo rugsėjo 14 savaitę krims teisės mokslus čia VU, o po to iki lapkričio 1 vyks nuotolinis mokymasis. O jau koks nusivylimas dėl tuo nuotolinio :D Sak, taaip nuoru į tą Vilnių :D , o ir butas nuo birželio nuomojamas. Ji ten su vaikiuku kartu, jam man atrodo mokslai bus irgi kitą savaitę, bet musiau įprastu rėžimu, tai greičiausiai vis tiek Vilniuj pasiliks. Bet apie UK labai svajojo, ir įstojus buvo ir kvietimus siuntė, bet įvertinę situaciją pasilikom LT. Brolis irgi Vilniuj, tas antram kurse daba bus, kolegijoj transporto mechaniką ar kaip ten, mokinas, po dviejų metų statybos inzinerijos suprato ka statybininku nebus, nu tikėkimės ka automobilistu bus :D  .

O aš, ką aš :D Puodai, dvirkas arba žygiai ir jau po truputį :D  grįžtantis mezgimas. Yr keletas numegztų, bet nėr kam fotografuot, o ir vasarą karšta megztinius buvo rengtis, nu gal daba sezonui prasidėjus dukra pafotografuos, jei kada iš to svajonių :D  Vilniaus grįš. Pamenu sūnus tai sakė nu aš tai į tą kaimą čia katrą savaitgalį negrįžinėsiu :D  nors irgi ne bendrabutuje gyveno, laisvė buvo, su panele kartu mokės, o bet tačiau per tuos tris metus nebuvo savaitgalio ka negrįžtų pas mamą :D Aš jau kartais taaaaaip kokios išeiginės nuo jo norėdavau :D ( ketvirtadienį žinutė-a grįši, penktadienį žinutė-ką valgyt noriėsi, šeštadienį žinutė ką vešies ryt valgyt) i taip ta pati maldelė :D Bajeris čia aišku, bet šeimoj visi tą maldelę ir mane per dantį juokais traukia. Dukra tai iš vis erzinas :D  sak, mama a galiesi man per Omnivą blynų su varške įdėt :D :D :D

Atsakyti

Oi, kaip prajuokinai, SOLI-SOL su tais maistais. :D 

Mano tai išvykėlė studentė, nelabai ką vežas ir dar namie raukos, kai padarau. Nors yra buvę, kad kažko konkrečiai paprašė. Dar duonos naminės įdėdavau, bet dabar ir tos nenorėjo. Gamint tai niekad nieko negaminau įsidėjimui, o produktais dėt nėra prasmės, nes geriau jai ten nusipirkt, ko pačiai norisi, vis tiek perkam.  Nebent iš močiutės kokių kiaušinių gauna, ar dabar pomidorų įsidėjo.

Jai nors nuotoliniu būdu mokslas prasideda, bewt vis tiek sekmadienį išvažiavo. Atsibodo namai ir namiškiai.

Atsakyti

Na, mūsiškis dar ir VU planuoja lygiagrečiai pasimokyt :rolleyes: Kitą savaitę paskaitos, o paskui jei nuotolinis, tai gal ir pavyks kažkiek, jei ne, bus matyt.

Soli Sol, smagu, kad išlindai :4u:

Atsakyti

Solisol sūnus mano sūnėną priminė, kuris iš Vilniaus pirmus kelis metus kiekvieną savaitgalį važinėdavo namo. Tai jo tėvai net manęs prašė jį kaip nors įtikinti, kad ir Vilniuj faina, nebūtina namo važinėt taip dažnai :) Dabar jau baigęs mokslus, Vilniuj faina, bet namo važinėja kas antrą savaitgalį ir per visas atostogas  :D Stipriai per dažnai :D​ 

Atsakyti

Kai kieno vaikai tai kiekvieną dieną grįždavo :B 

Daba svajoja kada jau ča išsikraustyt.

Ale bet pinigo  nieks neduoda nuomai :B 

Nors vieną vasarą barake pagyveno, tai sakė-nenene, norim komforto.

O su tais maistais.... aš tai temdavausi neatkeliamus krepšius visokio gėrio. Bet kai anyta priperka kokios nors kavos maximoj ir įdeda išvažiuojant, tai juokinga biškį. 

Arba uogienes, kurių nieks nevalgo.

Oj prisiminiau, nesenas bajeris. Ruošėsi anyta pas anūkes, sako nupirkau joms agurkų  bulvių nuvešiu... atkalbinėjau ka neveštų, nes jos nevalgo ir man tenka grįžus tuos supuvusius agurkus iš šalsytuvo surinkti... ir sudygusias bulves sukompostuot.  Nepatikėjo, bet gal po.poros savaičių kaip tik grįžau ir akurat-supuvusių agurkų kalnas :D  sunčiau net fotkes

Limit -dėjau gi tau nuorodą apie abiturientų draudimus iš sodros, ten buvo ir apie UK.

Atsakyti

Kai kieno vaikai tai kiekvieną dieną grįždavo :B

Ne kurie ir patys namo kasdien pareidavo studentaudami :D

Atsakyti

Aš pradžioj dažnai namo važiuodavau. Paskui jau nebe taip, kai su būsimu vyru susidėjau :D

Bet va, kai gimė pirmas anūkas, tai vienas savaitgalis būdavo pas vienus senelius, kitas pas kitus  :oh: su milijonu pundų. 
Dabar nebeįsivaizduoju taip. 

Atsakyti

Ot įdomūs tie studentai :). Aš tai kas antrą avaitgalį arba vėliau išvis kartą per  1 mėn grįždavau, ir tai, kad reikia, o ne kad labai norėčiau. Nes savaitgalį Vilniuje visai yra ką nuveikti, draugai ir pan. Vasarą man kančia grįžti būdavo, nes taigi visi darbai.... Labai jau mamytės myli savo vaikelius, kad gerai po sparneliu :). Mane, aišku, labai mylėjo močiutė, bet nebuvo jokios super globos.

Anyta mums irgi nuperka ir duoda šio to iš parduotuvės. Įprasta giesmėlė - nuspirkau perdaug varškės ar kopūstų, tai duosiu jums. Tai čia pretekstas toks, nes kaip gali nusipirkti 2 kg varškės 2 žmonėms netyčia :). Aš ir pati galiu nusipirkti. Man nepatogu imti, bet neatstumiu, jeigu žmogus nori gerą darbą padaryti. Ir valgytojų pas mus sočiai. Ypač džiaugiuosi, jeigu ką pagaminto įduoda :). Bet jau suvargus ta mano anyta savaitgalį pasirodė, visgi 75 metai... 

Faina, Soliuk, kad pasisakei ir visai nemetei sektos  :4u: . Būt faina ir dažniau išgirsti beigi mezginius apžiūrėt, nes labai jau ypatingai mezgi :wub:​ .

Atsakyti

Katuk vienas klausimas del seiliu

Kaljanus ruke ir pajury, pati maciau

Pagalviu ir ciuziniu niekas nekeite nuomuotose butuose, viesbuciuose

12 isvaziuoja aptvarko 14 atvaziuoja nauji

Kiek tu seiliu pagalvese ar ciuziny liko neaisku. Kiek tvarkytojai prisiliecia prie pavirsiu, akis pasitrina ir taip nei vienam nei vienam

Kaip beje su viskuo kitu kur ciaudejo, seiles,lasejo ir pan

Jau nekalbu apie WC

Nez kiek atmenu per ten irgi lyg plinta😂😊😂😂

Na o apie tai kaip lietuviai latviam nenuveze net reiktu traktata tyrimu parasyti,,nes mistika

Vienintelis paaiskinimas jura yra anti virusine.

Atsakyti

Soliuk taves tikrai ilgejaus, nujauciau kad tu šalia ir smagu kad parašei.

Atsakyti

Nu, Ingriduk, taip jau sutapo, kad nebuvo ten sergančių tuo metu :). O gal ir buvo, tai vat ir išlenda atvejai, kai nežino, kur užsikrėtė. 

Turėjom tėvų susirinkimą online. tai vat negali liestis vaikų daiktai. Knygų, sąsiuvinių nebegali lakžikyti vienoje krūvelėje visų, kiekvienas dedasi į spinteles. Kaip mokytojai patikrinti sąsiuvinius, kad jie nesususiliestų? Sėdėti mokykloje prie spintos, iš kiekvienos atsargiai išsiimti, patikrinti, padėti :D. Absurdo teatras. PIrštinių, pasirodo, reikia muzikos pamokoj. ir dilema, kaip deinfekuoti planšetes, jų nesugadinant  :hmm: .  Ir šiemet mums teko garbė būti 2-iejų klasių tėvų komitetuose, tieisog eilės pagal žurnalą išpuolė  :B . IKi šiol vis praslysdavau, nes atsirasdavo kitų norinčių/ deleguotų :).

Lečo išviriau partiją, prie bruknių jau nekišiu nagų šiandien. Nei megzti nenoriu, matyt, tik paskaitysiu prieš miegą...

Atsakyti

Ingriduska-alkoholis yr antivirusinis :D 70 laipsnių

O visa kita... ne mokslinyks aš, o ir visų aplinkybių negaliu žinot. Bet faktas kaip blynas-šitas virusas perduodamas oro lašeliniu būdu. Yra nedidelė tikimybė liečiamuoju, bet tikrai nedidelė-virusas ant paviršiaus gyvybingas išlieka neilgai.

Tie kurie rūkė pajūry, matyt neturėjo to viruso. Tie, kurie rūkė Trakuose-kažkas turėjo.

Reikia tiesioginio kontakto su turinčiu virusą. Tokio ilgesnio nei 15 minučių.

Klaipėda irgi pajūrys. Bet deja deja, turim ten židinukų ne vieną.

Ir aš kalbu asmeniškai apie save dėl kontaktų. Nes na pamodeliuokim, kas būtų jeigu būtų. Įvežtinis ir išvežtinis vienu metu :D tarptautinis skandaliuks. Galiu to išvengt labai paprastai. 

Atsakyti