Ui nea Restar, manoji nuo nuo rugsėjo 14 savaitę krims teisės mokslus čia VU, o po to iki lapkričio 1 vyks nuotolinis mokymasis. O jau koks nusivylimas dėl tuo nuotolinio
Sak, taaip nuoru į tą Vilnių
, o ir butas nuo birželio nuomojamas. Ji ten su vaikiuku kartu, jam man atrodo mokslai bus irgi kitą savaitę, bet musiau įprastu rėžimu, tai greičiausiai vis tiek Vilniuj pasiliks. Bet apie UK labai svajojo, ir įstojus buvo ir kvietimus siuntė, bet įvertinę situaciją pasilikom LT. Brolis irgi Vilniuj, tas antram kurse daba bus, kolegijoj transporto mechaniką ar kaip ten, mokinas, po dviejų metų statybos inzinerijos suprato ka statybininku nebus, nu tikėkimės ka automobilistu bus
.
O aš, ką aš
Puodai, dvirkas arba žygiai ir jau po truputį
grįžtantis mezgimas. Yr keletas numegztų, bet nėr kam fotografuot, o ir vasarą karšta megztinius buvo rengtis, nu gal daba sezonui prasidėjus dukra pafotografuos, jei kada iš to svajonių
Vilniaus grįš. Pamenu sūnus tai sakė nu aš tai į tą kaimą čia katrą savaitgalį negrįžinėsiu
nors irgi ne bendrabutuje gyveno, laisvė buvo, su panele kartu mokės, o bet tačiau per tuos tris metus nebuvo savaitgalio ka negrįžtų pas mamą
Aš jau kartais taaaaaip kokios išeiginės nuo jo norėdavau
( ketvirtadienį žinutė-a grįši, penktadienį žinutė-ką valgyt noriėsi, šeštadienį žinutė ką vešies ryt valgyt) i taip ta pati maldelė
Bajeris čia aišku, bet šeimoj visi tą maldelę ir mane per dantį juokais traukia. Dukra tai iš vis erzinas
sak, mama a galiesi man per Omnivą blynų su varške įdėt