Uch Ingriduska, kaip skaudžiai susiskaitė, bet iš to nesiuvančio ginekologo pasikrizenau.
Vakar daug kam nesėkmių diena buvo. Ingriduk
. Man lyg ne. Daug pirkinių (maisto), dar bruknės, ir su jom dar ne pabaiga...
Šiandien nemažai laiko bus skirta mano "remontui"
, ir sielos, ir kūno. Dar auskarus pasiimsiu.
Nemegztitas totalusis.
ojei, Ingriduska,
kad gražiai sugytų
Restar, įtariu kokiems 5 metams bruknių prisirūpo ![]()
Buvom vakar pagrybauti
Auga net ten, kur niekad neaugdavo...Ir visi sveikut sveikutėliai...Irgi nelabai reik, bet tas radimo azartas, kaip Restar...
bet normalesniam miške žmonių
... Kaip kaimynas sakė:"Šukuoja mišką kaip vokiečiai partizanų ieškodami...Bet prisilaikydami koronos režimo-2 metrų tarpo :)"
Ingriduska, nemalonus reikalas, bet tikiuosi sugis greitai.
Šiandien išėjau truputį lynojant, užsirengiau ploną striukytę, be pašiltinimo, bet užsrišau šilkinį šalikėlį, užsidėjau kapišoną, tai vos paėjus tai karšta pasidarė, pradėjo oro trūkt, kažkoks lyg silpnumas, turėjau greit atsisagstyt, nusirišt šaliką. Pasirodo šiltas rytas buvo. ![]()
labas rytas
Ingriduška
gydyk pirštą
aš pasikeitus darbo grafiką tai tokia bišk daužta, keltis anksčiau, o miegot anksčiau nesigauna-kablys taigi
vakar numezgiau kūnelį, pradėjau atnarą, taip įsijaučiau žiūriu nuplatinau labai, vaizdui tai gal nekenks bet siūlų daug angliškas raštas valgo, tai tokia atnara kaip antras kūnas suvalgytų, pabijojau kad neužteks, išardžiau ir per naują pradėjau
bet taip norisi greičiau kad darbe sunku išsėdėt
Kerpena aha ir man tvankoka pasirodė, gerai susilus darban atėjau
Grybai-mama sako vakar tėtis trumpam nulėkė miškan, partempė virš 100 baravykų
sakau ir aš noriu baravykų, ant sviesto pakeptų, tai sako atvažiuosi šeštadienį galėsi grybaut
bėda, kad grybaut aš nemėgstu, nemoku, nerandu, aš mėgstu grybus tik valgyti ![]()
Labas rytas ![]()
galva baisiai skauda, net atsibudau prieš žadintuvą nuo galvos skausmo.
vaistas nepadėjo... ir dūšioj kažkokia didelė neramybė, tik įžodint to jausmo neišeina. 😒
Gal kas norit katinuko?
Nuostabaus grožio tėvų pilkis, kailiukas vos ilgesnis, dūmo spalvos
Mama labai nori jam gerus namus surasti, ne bet kam atiduoti.
Vis dar stabdo su skelbimo dėjimu, pirmiausiai pažįstamiems nori pasiūlyti.
Tai ir manęs prašė paklausinėti 😉
702870A1-BFE2-4DF7-840A-F90193FAA596.jpeg 169,21KB
0 Parsiųsta kartų
qqte, mums reikėtų tada kartu
aš grybaučiau, tu valgytum. Nors iš tiesų mėgstu voveruškas ir baravykus. Ant sviestuko.
Aš irgi voveruškas ir baravykus. Nu ir rudmėses. Kitų nelabai ten visokių slidokų valgau
Aš labiau rinkt mėgstu
. O ko jau tikrai nemėgstu - tai darinėt
.
Savaitgalis bus skausmingas - brolis pakvietė bulvių kasti, t.y. rinkti... Tai kūno remonto investicija turbūt šuniui ant uodegos nueis... Reiks iš karto Nimesilio įsidėt. Paskutinį kartą kasėm prieš kelis metus, negalėjau pajudėt po to... Tada tėvo žmona ir supažindino su Nimesiliu, jis man kaip stebuklas pasirodė
. Dar niekam nesakiau, niekas neapsidžiaugs, bet pasirinkimo čia nelabai yra, nes gi visus metus brolio bulves valgom, reikia ir atidirbt. Šiemet net nesam buvę kaime dar...
Bruknių tikrai 5-iems metams...Lietuviškas godumas nugalėjo - rinkt, kol gali...Galėsiu be gailesčio ir dovanoti
. Vakarykštė partija tokia gerulė gavosi - su kriaušėm ir tokie kaip drebučiai. Dar su slyvom pabandysiu šiandien. Bet dar kiek perrinkinėt liko - vos ne kibiras
.Nieks kits čia nekalts
.
Ingriduska
Nu bet tas ginekologas taip prajuokino
Kaip noriu ir grybų, ir grybauti...Bet nepasirašo mano diedas
O bulviakasis tai mano pats mylimiausias darbas
Tik senokai jau nekasiau. Bet kai važiuoju pro kokį lauką ir matau ant vagos pabirusias bulves, tai nors sustok ir bėk į lauką
Tik į vagą su manim nieknieks nenori stot, nes renku greitai kaip išprotėjus
Prisižiūrėjau pas vieną mezgėją instoj didelių dryžuotų kašmyrinių šalikų
Taip užsimaniau. Visą rytą dėlioju babinas nu ir taip nesiderina... Arba spalvos, arba storiai
Turiu visko, tik ne to ko reikia.
Screenshot_20200910_105813.jpg 490,7KB
0 Parsiųsta kartų
Aga, ir man pasirinkimas- bulviakasis arba Palanga (kur planavau, nes toookio protiškai įtemptumo savaitė, kad ... )
Tik pas mus kaime jau iškratytos bulvės bus, tai tik rinkimas. Realiai, nesatsimenu per visus metus kada esu kasus, nes vis vyras važiuoja su vaikas. O aš arba neščia, arba su mažais, arba su paaugusiais, bet dar mažais. Nu kažkaip taip
Ber jau pačiai sąžinė bunda, kad reikėtų prisidėt.
Tai ir mums reikės tik rinkti ir net nerūšiuoti, nes nepasitiki brolienė - pati viena rūšiuosis
. Darbo nebijau, bet nugara ir šiaip vos gyva... Po bruknių rinkimo vakščiojau pusiau sulinkusi, negalėdama atsitiesti iš skausmo...