Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pamenat pavasarį mezgiau geltoną megztuką draugės mergytei dovanų ir dėl dydžio abejojau? 🙄 mano abejonės pasiteisino. 😎

Priedas  B127DB96-425C-4F12-8473-0901CEB00072.jpeg   251,94KB   0 Parsiųsta kartų

tai numezgiau antrą dublį 😀 šį kartą jau dydį susiderinau. 😊

Priedas  F24ACDB9-0007-4D3D-B0AA-FF839F92B853.jpeg   216,29KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Petku Miglėj. Nesudėvimi turiu du ir negaliu sunešioti.

Reiktų dsr juodo ir balto.

Didelių dydžių ten yra geri kitos,firmos.

Žinau tiksliai kad yra nes kolege su savo E ten pirkdavosi.

Sake forma laiko,,ne babytiški ir smagūs.

Spėju, kad Shantelle. Žiauriai fainūs, tik nepigūs.

Atsakyti

Liniuk taip taip būtent tie didesnio dydzio giriami.

Pastebejau kad CK nepigūs 59 eur bet 4 metai diena iš dienos, be ypatingos priežiūros ir vistiek lyg nauji.

Tai kaip ir pigūs jei žiūreti taip į laiką.

O trauzai CK nepatinka, perku Lindexe paaikštintu liemeniu, ten daznai 3 uz 2 kaina.

Atsakyti

Liniuk taip taip būtent tie didesnio dydzio giriami.

Pastebejau kad CK nepigūs 59 eur bet 4 metai diena iš dienos, be ypatingos priežiūros ir vistiek lyg nauji.

Tai kaip ir pigūs jei žiūreti taip į laiką.

O trauzai CK nepatinka, perku Lindexe paaikštintu liemeniu, ten daznai 3 uz 2 kaina.

Atsakyti

Pas mane beveik visi trauzai Victoria secret. Neužmušami. 

Atsakyti

Nematyta sukienka.

Priedas  Screenshot_20200916_154337.jpg   239,91KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Dėkui už visus pasidalijimas.Buvau mieste susitikime. Karšta.

Paauglei nelabai norisi su mama apie apatinius kalbėtis :). Buvo nupirkti tokie iš HM medžiaginiai tiesiog, bet jie tik pridengimo funkciją atlieka, galvoju, gal neužtenka.

Mano panai xs jau netinka, reikia S. Kiek Zaroj ir pan žiūrėau,  tai max 164 ūgio esu mačius. Žodžiu, teks leistis į medžioklę kažkada susikaupus... Nekenčiu apsipirkinėt.

Už Alfo grybų/vištienos pyragą man vyras pirmą paveikslėlį gyvenime per messengerį atsiuntė :D - murkiantį katiną. Nu labai skanu, sunku sustot valgyt, o dar norėtųsi šalto paragauti. Teks kartot. 

Atsakyti

Restar, kur to recepto ieškot? Gal buvai kėlus nuorodą, bet pražiopsojau, matyt :hmm:

Atsakyti

Restar tai jai jau ir nevaikiški tiks, nesuk galvos

Tas,tavo vyras tikras šelmis,,grybait su prožektorium po pietų,murkiantis katins.

Oj jūs😍

Atsakyti

Aha, LImit, vakar buvau įdėjus :). Bjauru, kad reikia ten žiūrėt jo blevyzgas, nėra parašyto to recepto. Tai virtuvėj su kompu pirmą sykį sukausi, ale paskui užsirašiau. Nusipirkau vakar gražų sąsiuvinį ir kaupsiu mėgstamus receptus, iki šiol lengvai internete viską r asdavau, o dabar pamirštu ir kieno tas gerasis receptas ir kur ieškot, ir mažai riziką toleruoju. Tai pasižymėisu ir savo pastabas vienam sąsiuvinuky. O tai kasmet reikia brolienės klaust jo recepto baravykų savo sultyse ir pan.

Ingriduk, nu -pirmas paveiksliukas gyvenime :D. Prigyriau už atsiliepimą, tai gal ir daugiau kada ką parašys. Arba bent jau paskaitytų kartais, ką aš rašau. O tai anas toks nėra bendraujantis virtualiai :).

Kažkur eisim vakare, dar iki galo neapsisprendėm. Gal kokį "karšą" pasiūlymą turit kokiam Užupy ar centre, kur ir labai skanu, ir ne beprotiškai kainuoja?

Lace, beje, apie tavo megztuką tai aš sakiau, kad labai jau mažas, o tu tikinai, kad pagal tinkamo amžiaus išmatavimus mezgei :). Gražus dublis, dar patiuninguotas.

Atsakyti

O gal tas katins visai ne dėl pyrago.

O dėl 20mečio uogienės :mirksiukas: 

S dydį turi omeny rūbų? Nu tai į bele kurią jaunimo pardę ir eini :D 

o jei dėl liemenukų. Tai irgi orientacijai dydis svarbu :D  jeigu pradinukinis dydis, tai kokia ten dar funkcija be pridengimo reikalinga :D patogiausia tik medvilniniai

Atsakyti

Lace darbelį mačiau :)  bet tai natūralu, kad vaiks per pusę metų ūgtelėjo.

ar ne? :hmm: 

Dėl apatinių sau, tai šitoj vietoj džiaugiuosi Karaliaučiumi. Yra net kelios pardės su labai neblogais normaliom kainom. Su patvarumu gal ne kail VS :D  bet tai aš šito iš jų ir nesitikiu :D​ 

Atsakyti