Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

labas :) šiandien kojinių diena gal ir nieko prie tokio oro, bėda kad tamsios jos, bus sunku įžlibint

Atsakyti

Gal ir linksma taip megzti. :)

Tik kad aš neturiu daug pradėtukų niekad. Na jei kokie du būna, tai dažniausiai ir taip aišku, kada kurį megzti.

Atsakyti

Aš irgi max 2 pradėtukus pastaruoju metu. Vienas nebaigtukas ardytinas. 

Po viso virtuvinio siautėjimo neberandu nei knygos skaitomos, nei kojinės... Reikia kažkaip pasiryžti, t.y. priversti vyrą sutvarkyti visus pilnus ir tuščius stiklainius, kurių vos ne pusė kambario dabar :D. Nežinau, kur sutalpint, ale jis tikrai ras :D. Taip gal ir smegenys prašviesėtų :).

Šiandien popiet buvo planas grybaut su kaimyne. Ta jau išsigandusi kad lyja, aš neprarandu vilties :). Man tik neramu, ar nebus nurinkta/sukirmiję/peraugę ir pan. Ar pavyks pateisinti kaimynės viltis :D. Nes kaip ir atsakinga jaučiuosi, kad ji prisirinktų.... Na, bent jau miškį pasivaikščiosim, tai tikrai :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 17 rugsėjo 2020 - 08:35

tai va aš pagrinde vieną mezgu mezgu kol pabaigiu tik tada kitą imu, bet paskutiniu metu ėmiau blaškytis, pradedu vieną, noriu kito,ypač jei naujų siūlų nusiperku tą numetu, paskui taip ir lieka, tai va nusprendžiau tuos visus nebaigtus susitvarkyt o vėliau žiūrėsiu gal visai patiks ir vėl pradėsiu kokius 5 vienu kartu :D

su kojine bėda, neatsimenu kurio nr virbalais mezgiau :D aišku niekur neužsirašius

Atsakyti

qqte, aš irgi vieną kojinę turiu nebaigtą. Galvoju, ar atsiminsiu, kaip raštą įkomponavau pirmai. Gal irgi kauliuką griebti, kad pajudėtų reikalai :D 

Atsakyti

Kojines visada mezgu vienais virbalais (2,25), tai su tuo jokių problemų. Nebent Nr2 įsigysiu :). Bet tada man jau visai žandikauliai braška...

Atsakyti

sapnavau, kad mezgu net dumai ruksta :)  kazi ka tai galetu reiksti  :D  gal reik susirast  nebaigtuka, ir po pusmecio  nemezgimo pradet megzt mokintis :)

Atsakyti

Lusasita-megzti, kaip dviračiu važiuot. Nereik iš naujo mokintis nuo nulio :D 

Kaip man gerai, kad visi mano nebaigtukai už.400 km :D 

Nors jiems tutbūt negresia būti pabaigtiems, greičiau išardytiems. Jei numetu, tai matyt ir nereik.

Ups, kojinę vieną tikrai turiu :rolleyes: . Bet kažin ar jau bepabaigsiu, nes pradėta net ne pernai ir ne užpernai. Kokie 4 metai :hmm:  ir riešinę vieną turiu :D tai prisimint kas ten kur-šansų nėr.

Atsakyti

as ir 2.5 ir 3 nr kojines galiu megzti

maziau nei 2.5 tai jau turbūt neperšaunamos gautųsi mano mezgimu :)

nu pasiėmiau 2.5 lyg atitinka

Atsakyti

Vakar +28, o šaindien tik +15 :blink: tyčiojas ta gamta iš mūsų...

Atsakyti

Mes gamtos dalis :). Galima putotis, galima priimti viską taip kaip yra. Man tinka visoks oras, jeigu tik viduje (mano pačios) gerai. O šiuo metu neblogai :).

Lusasita, tai ką tu gyvenime darai jau pusę metų? Kad pusę vasaros pomidorais užsiėmus, tai suprantu :D, ale kitu metu? Turi kokių kitų hobių?

Atsakyti

Nei aš putojuos nei ką :D  liūdnoka vienok

Atsakyti