Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Man tai patinka tas atvėsimas, viskas savo laiku turi būt, vasarą šilta, lietus rudenį, galėtų sniego žiemą neužmiršt.

Prisipirkau priemonių snukeliui, užsitepiau ir jaunėju :D

Atsakyti

Aš ir ne prieš atvėsimą :D  man šis oras geriau už tuos +28. Man nepatinka toks didelis skirtumas, kai per naktį pasikeičia kardinaliai. Stresas mano organizmui. Nespėja prisitaikyt. 

Nu aišku reik džiaugtis kad ne į minusą iškart :D 

Atsakyti

Laba diena,

Mane tai nustebino tas atvėsimas :D Kažkaip šią savaitę vasaros tikėjausi :D

Nors buvo ir saulė išlindus trumpam.

qqute, ką pirkai?

Tarp kitko, mano bernai nuo liepos eina kas 2 savaites pas kosmetologę. Gailiuosi, kad anksčiau nesugalvojau kreiptis. Tiek pinigų išmėtyta vėjais be jokio didesnio poveikio. Tai vakar didžiajam pasakė, kad jau viskas, oda pasitaisius, kažkokius valiklius ar kremus palaikomuosius reiks nupirkt. Turim nuotrauką prieš su akne baisia, tai nėr ką lygint. Tik tiek, kad didžiajam vaikui randeliai likę. Kažkokį šlifavimą kažkada darys dar.

Kojines ir riešines po vieną su tarpais megzt pavojinga. Turiu tokių skirtingų dydžių egzempliorių :oh:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 17 rugsėjo 2020 - 11:55

Kai pasiklausai prognozes, tai niekas nestebina :). galvoju, gal dėl to mane nesunku prisitaikyti, nes iš anksto daugiau mažiau žinai, ko laukti. 

Limit - pas kosmetelogę, tai visgi kažkokiom išorinėm priemonėm tvarkė tuos veidelius? Kaip tik vienoj google grupėj mamos šnekasi apie spuogus ir sako (o ir aš labiausiai tai toerijai linkusi pritarti), kad pirmiausia reikia tvarkytis vidų - t.y. maistą, probiotikus ir pan.

Pirštines irgi pavojinga megzti po vieną :). Dar swapui aa Šarangei numezgiau vieną, tada pakeičiau planą, tai ji iki šiol vieniša guli, o tokia graži, bet neprisiruošiu antros numegzti, o ir įtarimų turiu, kad nesigaus tokia pati...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 17 rugsėjo 2020 - 12:08

Limit iš the ordinary pora serumų ir šveitiklį rūgštinį, labai jau giria ypač tą šveitiklį pieno rūgšties

Sesė iš jų migdolų rūgšties nusipirko irgi gyrė, bet man švelnesnio poveikio reikia

vakar dar plaukam šio bei to apsiprekinau, žodžiu išleisiu visus dovanų pinigus, kėdę teks iš algos pirkt :D

Atsakyti

manęs atvėsimas nenustebino nes dar savaitgalį MB prognozes susekė ir informavo :D buvau gerai informuota

Atsakyti

Restar, buvom mes ir pas dermatologę ir sakė, kad paaugliams nuo maisto dažnai nepriklauso (nors ji sakė, kad tikrai būna ir taip), gal nebent sušvelnint galima atsisakant šlamštmaisčio. Veidą tvarkė tai taip, kažkokiais šeitikliais, kaukėm, ir pan. procedūrom. Maždaug po valandą laiko.

Ir didysis yra išbandęs vieną mėnesį atsisakyt cukraus, pieno, miltų ir pan., bet pagerėję buvo tik nežymiai. Gal ir ilgesnio laiko reikėjo, nežinau, bet nebelaukėm jau. O čia poveikis akivaizdus, tai žiūrėsim, kaip toliau bus.

Man pačiai reiktų kokių procedūrų, nes oda visai sausa, raukšlių pilna, bet va kai sau, tai atidėlioju vis. kremu kokiu pasiteplioju ir rečiau iš arti į veidrodį žiūriu :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 17 rugsėjo 2020 - 12:32

Aha, kai rečiau žiūri į veidrodį, o dar ir regėjimas ne itin, tai visai neblogai viskas atrodo :D 

Teh Ordinary mano dukros naudojo, irgi labai gyrė. O kur pirkai, gal kokių nuolaidų kur yra? 

Nors man tai tikrai kosmetika poveikio didielio nedaro :D  viskas viduje. Jei kas meniu sudarytų, atsisakyčiau ir aš miltų ir cukrų :D​ 

Atsakyti

Dar jei kas gamintų ir maitintų, tai aš mielu noru tik tokį maistą ir valgyčiau :D

Atsakyti

Limit, o kur ėjo pas kosmetologę? Čia gal kokia speciali paauglių? Ar bet kur ėjot?

Mano piktai paauglei irgi veidas labai nuėjęs spuogais. Bet aš pati gyvenime nebuvus, nežinau, net į ką dėmėsį kreipt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 17 rugsėjo 2020 - 13:11

katuk douglase pirkau. tai kad ta kosmetika ir be nuolaidų pigi

aš šiaip didelių nusiskundimų neturiu, tik va paskutinį ciklą apie burną pabėrė, turiu įtarimą kad nuo kaukės o visą vasarą iš vis atsidžiaugt negalėjau, nei spuogelio nei dėmelės, iš vis pudros nei maskuoklio nereikėjo..nu o bet tačiau vistiek oda ragėja, nušveist reikia, o kai nušveiti dar kuo padžiugint palepint norisi

o kai kainos tokios tai ir sąžinė negraužia ir siūlam liko (aha bet kvepalų įsireikė katrais siunta pakvepinta buvo)

Atsakyti

šitą o tai maisto su miltais ir cukrum gamint nereikia?iš pokelio semiat ir valgot kad jau tokia didelė problema?

Atsakyti