S dydis rūbų. Arba 36. Tai aš ir klausiau tų jaunimo pardžių, nes gal ne visas žinau, kai tik mirtinam mirtinam reikalui į Akropolį, Ozą ir Panoramą važiuoju... Pvz. apie Stardivarijų nežinojau, reikia paieškoti, kur anas. O apatinių gal ne visai pradinukinis dydis, spėju.
Stradivarius yra ir Oze ir Akropoly. Pastarajam prie HM. Ten pat ir Bershka. Ir dar toks Pull&Beer yra šalia, nors ta man ne itin patinka. Ten tokie ultra madingi
Sinsay Oze, nepamenu ar Akropoly yr. Bet šita man tokia visiška piguva, visiška sintetika ir kreivos siūlės. Nors rūbai tokie itin paaugliški.
HM dažnai nieko naujesnio nepaduoda, metai iš metų tie patys modeliai, bet paauglių irgi mėgstami,.dėl patogumo.ir kainos. Ir kokybė jų geresnė. Įdomesnių rūbų reik.ieškot internet ir siųstis. HM turiu momeny.
Nu vat mano žinios tokios
tik mano dukros jau perėjo į Mango ir Zara
tai gal kokių naujovių ir nežinau
Ir kalbu būtent apie madingus rūbus. Kurių reik čia ir dabar. O ne patogius ir patvarius, kurių reik paauglių mamom
Ai dar NewYorker. Šitam tai ir aš pati kasdieninių rūbų paperku.
beje, šiandien buvau įkišus galvą Karaliaučiuj į šitą, tai visia tokia graži striukė buvo mano akimis Kainos nepamenu, o ir nebus jos analogiškos kaip LT. Kaip ir beje asortimentas.
Stradivarijus nežinau ar paaugliukėm siuva. Ten tokie rūbai mano išmatavimų moterytėm. Ir ilgis ir formos. Užtatai aš jį labai mėgstu, nes ant manęs idealias kelnes pasiuva.
Nu žinokit, pirtis turi būti. Nusipirkau maudymuką. ![]()
Gerai čia Kerpena pasakė. Ir tvenkinys turi būti
.
Mes pavakarieniavom All for one Užupyje. Buvo skanu, sotu ir labai paslaugus jaunuolis. Tikrai rekomenduoju.
O jau kokios šiltumo vakaras, absoliučiai vasariškas, su basutėm ėjau.
PIrmas vakaras po daugelio, kai nereikia nieko gaminti. Net nežinau, ką veikti. Kur ta kojinė pasislėpus
.
Aha, mes matėm qqtę šalia gadget dukros....
Kerpena, nu
man tada reiktų biškį pakūst.
Nors aš gi sakiau nevažiuosiu į pirtį
Ir išvis pačios pirties nemėgstu
katuk ![]()
man irgi reikia, dar nemažai.
Bet žinai, kaip viskas reliatyvu. Kai kažkada priaugau iki šio svorio, tai jaučiausi žiauriai stora. o dabar kai numečiau, tai jaučiuosi sakyčiau net liekna. ![]()
Bet labai geras tas Ingriduskos palyginimas su temperatūra, kad jei buvo 40 ir nukrito iki 38, tai dar nereiškia, kad jau gerai. Tai galvoju, kad vis tik reikia mesti tuos likusius.
Pirtis pirčiai nebūtina
.
Nieko nemegzu. Įlindau tieisog internete šen ten pakimarint...
Esu laiminga, dėl tokios paprastos priežasties kaip staliukas.
Šitame bute nebuvo svetainėj stalelio. Toks nepatogumas, nei puodelio pastatyt, nei stiklinės.
Žiūrėjau pirkt, bet taip nesinori investuot i daiktus kurių nepasiimsi.
Ir šiandien gime mintis pažiūrėti dėvėtus.
Ką manot, jau stalelis svetainėje su atvežimu sukainavo 9.37 eur.
Iš tos laimės iškepiau išgalvinį pyragą.
Iš Katuko atvežtų amaranto miltų, moliūgų miltų, su riešutų sviesto, kavos, kokoso pieno kepurute ir slyvomis kuriu puselese becukris šokoladas.
Gal skanus bus.
Dar trečiadieniais turgiuks, tai visko pripirkau
cukiniju, baklazanu, zalumynu, svogunu raudonu, pipiru paprikiniu 2 rūšių, slyvu, agurku.
Gimė troskinys cukinijų jaunų traškių, baklažano, su rūkytomis slyvomis ir su tofu ir kokosu pienu, čiliuku
Bet dėl staliuko vis pagaunu kad šypsausi.
Ingriduska, kaip aš žaviuosi tavo kūrybingumu virtuvėje.
Ir tokie pirkiniai labai smagūs, kaip kokia sėkminga medžioklė. Čia panašiai kaip dėvėtuose rūbuose atrandi kokį labai reikalingą rūbą už juokingą kainą.
Labas rytas
Šįryt einant į darbą praėjo tas orų frontas matyt dabar atšals. Toks juodas debesis matėsi tiesiog, kaip ateina, vėjas kilo. Jau galvojau, kaip duos dabar koks smarkus lietus. Bet iš tikrųjų net lietsargio neprireikė. Tik džemperio kapišoną užsidėjau.
O jau kaip tamsu ryte
Šiandien užmačiau kasiūlų dundagą ir taip užsimaniau spalvų
O tada dar Qqtės enterlakinį sarafaną užmačiau ir dar labiau prisireikė
Bet toks kosmosas man tas enterlakas, ypač pradžia
Kažin ar ryšiuos
Mes šiandien sprendėm dilemą kelios iš keturių važiuojam į inventorizaciją. Bet paskui paaiškėjo, kad dėl vieno sandėlio dvi važiuoja šiandien, o aš su kita kolege - kitą penktadienį. Pernai irgi toks oras buvo, - jokio smagumo, kai skaičiuot reikia, o ant galvos purškia. Arba kad ir sandėly, bet šalta. Br.
Lynoja Kaune.