Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai nevalgyt problemos nėr. 

Problema yra sugalvot patiekalus. Dėl to ir sakau, kad meniu kas sudarytų. O pagamint tai jau pati :D 

O milto ir cukriuko gaminukus galima ir nusipirkt gatavai :rolleyes:  kai labai kažko norisi užkrimsti. Ir nėra alternatyvos. Arba valios. Arba dar kažko.

Va ir dabar. Nu. Guli kažkokie obuoliai nevalgomi savaitę. Išmest? Nu neeee, gi pirkau, gaila. Tai paprasčiausias patiekalas-pyragas  :D​ 

Gal kažką supiniojau su ta kosmetika :hmm:  einu pažiūrėt, ar tą naudojo. Nors pamenu kad kažkokia ten  rūgštis apie 10 euriukų kainavo. 

Atsakyti

nu turbut ta katuk, mano akim tai pigu :)

obuolius galima iškept orkaitėj su varškės įdaru pvz :)

ten dėl gaminimo Limit daugiau taikiau :) jinai gi pyragų kept netingi o mėsos gabalą ar žuvies gabalą išsivirt, išsikept ar pasitroškint  su daržovėm taigi paprasčiau

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 17 rugsėjo 2020 - 13:34

Nu ta pati. Normaliai ta kaina :D​ 

Atsakyti

nu turbut ta katuk, mano akim tai pigu :)

obuolius galima iškept orkaitėj su varškės įdaru pvz :)

ten dėl gaminimo Limit daugiau taikiau :) jinai gi pyragų kept netingi o mėsos gabalą ar žuvies gabalą išsivirt, išsikept ar pasitroškint  su daržovėm taigi paprasčiau

Taigi aš nesugalvoju tokių patiekalų :D  

Žuvis biškį nusibodo mums. O vat ir nebežinau, ką vien iš daržovių gan maistingo pagamint.

Šiandien numačiau baklažanų kotletukus. Kodėl būtent kotletukus? Bo nes mano sugyventiniui nepatinka nei rroškiniai nei kokie nors kitokie baklažanai. Tai kaip vaikui, slėpsiu juos kotlete :D 

Bet irgi-vien kotletai su daržovių garnyrų nepraeis. Reik dar kokios kruopos arba bulvės....  na aš gal ir apseisiu be priedo. Bet faktas kad liks to garnyro, pastumdysiu šaldytuve, o ten pqgal nuotaiką - arba šiukšlinėn arba skrandin :D​  va taip ir gyvenam

Atsakyti

tai bulvės į tų didelių blogiečių sąrašą nepapuola, nu taip krakmolas, angliavandeniai, bet vistiek ne miltas ir ne cukrus

iš kruopų lęšiai, grikiai, ryžiai irgi odos negadina, figūrą priklausomai nuo kiekio :) virškinimui kaip kam

nu čia Ingriduška vos ne kasdien ogo kokius meniu surašo :) galima gamint apsigamint :)

Atsakyti

mano meniu šiandien (valgantiems mėsą)

pusryčiai-keptas varškės sūris kiaušinio plakiny, pomidoras, avokadas

pietūs- troškinti kotletai, cukinijos ir paprikos apkeptos su svogūnu, česnako šiek tiek, balzamiko actu apšlakstyta (nuo tiek cukraus neapsinuodysim), rauginti agurkai

Atsakyti

Aha, kai rečiau žiūri į veidrodį, o dar ir regėjimas ne itin, tai visai neblogai viskas atrodo :D

Čia žinok specialiai taip gamtos surėdyta, kad nematytum su kokiu seniu/sene gyveni :D kam regėjimas nesugenda su amžium, tai tie skiriasi arba geria  :lol: 

Atsakyti

Tai va kodėl šiais laikais tiek skiriasi -  nes dabar, jei tik kas regėjimui negerai, tuo akinius perka. :lol:

Atsakyti

Bajeristės :D​ 

Atsakyti

Kerpena, kosmetologė pati turi tokio pat amžiaus mergaitę, kaip didysis mano. Sakė, kokios 15-16 metų jai irgi labai spuogai lindo. Mokyklą va baigė šiemet. Kaimynystėj gyvena.

Jei norėtum, galėčiau duoti kontaktus, tikrai labai maloni tokia, sveiko proto, prie natūralumo labiau.

Atsakyti

Limit, duok, gal   ir jai padėtų.

Atsakyti

Mes gamtos dalis :). Galima putotis, galima priimti viską taip kaip yra. Man tinka visoks oras, jeigu tik viduje (mano pačios) gerai. O šiuo metu neblogai :).

Lusasita, tai ką tu gyvenime darai jau pusę metų? Kad pusę vasaros pomidorais užsiėmus, tai suprantu :D, ale kitu metu? Turi kokių kitų hobių?

nu ka ,  ka :)  GYYYYYVENUUUU :)

as NIEKADA nemegzdavau dienomis, net kai  uzsakymus megzdavau :)  cia mano tik prie tv    uzsiemimas :)  nu tai dabar  ziuriu  tv seriala,  ir su dukra  msng  plepam :)  tai va Poldarko daugiau  matau, ne vien girdziu :)

Atsakyti