Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka žinok būn pigesnių :) bent jau kiek pamenu paauglystėj man mama taip plaukus garbanodavo, paverdi tuos bigudukus kpl viduj parafinas ištirpsta ir suki ant plaukų. Atvėsta nujami ir viskas. Bais gražus efektas būdavo. Man regis verdamus turiu kažkur ir dabar. Tikrai ne 50 pinigų kainavo. Nebent kokie mandresni yra, tik nežinau ar efektas tų mandresnių geresnis. 

Aš laukiu kol biškį paaugs ir žnyples panusipirksiu. Noriu irgi pasigarbanot

Atsakyti

Katuk jis minkštas tai tikrai nereik piešt įsirėžus. Kai tik vien su piestuku man kažkaip baisoka, bet pašukuoju su tom šukutėm ir ok būna.

Atsakyti

Qqte, ten elektriniai tie, kurių noriu. O žnyples turiu, bet po to kai apsideginau plaukus, bijau aš jų :B 

Dar sakě geras dalykas yra Dyson garbanuoklis, kur pats apsivynioja plaukus.

Atsakyti

Vaje vaje, kokia graži tema :). Nu aš savo trumpom blakstienom paklapsėjau, apie antakius išvis -nieko nežinau ir gal net nenoriu žinoti, kad ir man ko neprireiktų...Kol kas turiu savus, jų tvarkyt leidžiu sau nueit pas specę kartais, kai visai apželia. Jie pas mane būtų kokio 1,5 cm pločio, jeigu natūraliai augt leisčiau...

Pagrybavom su kaimyne atsakančiai. Jau mažiukų baravykų nedaug, daug didelių, kur anksčiau neradau, kol maži buvo :). Ale užtat raudonviršių gražutėlių radau tiek daug, kiek gal gyvenime nesu radus. Aišku, ne 60, bet man gal ir 20 yra labai daug jų :). Laukia "linksmas" vakarėlis...

O giminėj neliksma naujiena, šiandien sužinota, niekas nemirė, neserga, bet baisiai baisiai liūdna, nežinau ką daryt, nei kur dėtis.... 

Atsakyti

Qqte, ten elektriniai tie, kurių noriu. O žnyples turiu, bet po to kai apsideginau plaukus, bijau aš jų :B

Dar sakě geras dalykas yra Dyson garbanuoklis, kur pats apsivynioja plaukus.

Man panašu, kad tamstos kirpėja bais stengiasi brangiausius daiktus įprūdyt.

Atsakyti

Man panašu, kad tamstos kirpėja bais stengiasi brangiausius daiktus įprūdyt.

Tai kad neprekiauja jinai. Kaip ir nėra suinteresuotumo :hmm:​ 

Atsakyti

Dyson garbanuoklio kaip tik video prieš tai žiūrėjau. Neužsimaniau. Ar reik elektrinių bigudukų tau spręst. Man tai ir parafininai neblogai veikia. Žnyplės gi su reguliuojama temperatūra būn. Ale va to apsideginimo biškį bijau.

Pavasarį labai slinko plaukai ir dabar laabai nemažas ežys galvoj. Tai va ilgio aš nenoriu bet tą ežį iki normalių plaukų užaugint visai neblogai būtų :)

Paskutiniu dažymu labai patenkinta likau- šaknis nedaug dažė kad nebūt ryškaus perėjimo, greit dažyt nereiktų o ir spalva tokia graži natūrali gavos.Auginam su kirpėja tą ežį žodžiu

Atsakyti

Net ir aš susidomėjau tais suktukais.

Va radau tuos neelektrinius

https://juneta.lt/pr...-eurostil-23-mm

Gal ir man reikia?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 17 rugsėjo 2020 - 20:29

Nu va tokius panašius turiu tik mėlynus :)

Net neatsimenu ar išmėginsu. Man rods nusipirkau ir nusikirpau trumpai po poros dienų

Atsakyti

Šiandien lengvas liūdesiukas ir mane ima. Kartais negaliu suprast kai kurių žmonių elgesio. Lyg su jais gražiai geranoriškai. Padedi kai paprašo o jie tsu netikėtai tik purpt ant galvos kaip tos varnos netikėtai...bėda aš ilgsi pykt nemoku, su manim biškį gražiai aš vėl gražiai..o tada ir vėl purpt...nu ir kaip apsisaugot?

Bando savo viršenybę demonstruot, nors visai ir nėr dėl ko...

Atsakyti

Restar, įtariu skyrybos...

Keistos jūs, kam tie bigudukai. Geriau tiesintuvas :D 

norėčiau šito, bet nervina, nes namie net du yr, taigi negi pirkt dar trečią :oh: bet kad ir neduoda nei vieno išvežti :D 

Bet jau RF tai nenorėčiau pirkt.  Virdulys :D blyn.  Kaip koks Boeing'as. Prieš užvirdamas atrodo kad tuoj nuskris :D  toks garsas. Bet pliam, teks kentėt, negi neši atgal dėl garso. Kokia 20 sekundžių tik pakentėt reik

Atsakyti

Katukai nų tiesintuvas tsi gsl neskristų :) ar bent neūžtų :)

Jei realiai tai man nei jokia kirpėja net tiesinus plaukų nėr, nu kaip ištiesinsi tą kuris tiesesnis už tiesų :)

Atsakyti