Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katukai primink ka ten antakiam papirkai?as via ieskau idealios priemones. Jau galvojau atradau bet nebepatinka ir ta.

Nauja kosmetologe prikibo su permanentiniu, nuotraukas rodė savo darbų nu bet nenoriu aš jo

Atsakyti

Pirkau Lancome pudrą 

https://www.lancome-...eam/LAN226.html

Labai patenkinta, išmokau jau taip ryškiai nenusipiešt. Arba pripratau prie ryškumo :D

Tik man reik papildomo šepetuko išsišukuoti, na kad nebūt ryškių kontūrų, natūraliau atrodo.

Bet šiaip pati pudra labai gražiai uždažo.

Atsakyti

The ordinary neprisijaukinu. Drekinantis kremas du kartus teptas. Apsauginis su spf gal viena. Serumas kai prisimenu. Nu du kartai i menesi.... reiktu bilobil pagert, jei prisiminsiu kur padejau.

Atsakyti

Antakiams loreal piestuka turiu. Tra spec blondinems. Man patinka kad pasukuoji ir ner to uzbrezimo jausmo. 

Atsakyti

Antakiams loreal piestuka turiu. Tra spec blondinems. Man patinka kad pasukuoji ir ner to uzbrezimo jausmo. 

Nu.mes tipo viską žinom ir suprantam

Prašom aiškiau, kas do sukiojamas pieštukas blondinėms

Atsakyti

Aš antakiams loreal toki geli nusipirkau

Unbelieva brow vadinas. Pradžioj bais patiko bet ar klisaranke padidariau ar ka nebemoku graziai padidazyt. Jis tirstas klampus. Labai gerai laiko bet nu vat geriau man pudriniai koki. Eisiu to lancome ieskot

Atsakyti

o tuo bufet serumu tai parsinešus kai pasitepiau tai vis lakstau veidrodin žiūrėtis, nu taip gražiai.

O kremus drėkinančius tai la roshe posay naudoju. Kol kas geriausiai tinka

Atsakyti

Nėr ant lietuvos to lancomo :(

Atsakyti

katuks, 17 Rgs 2020 - 17:53, parašė: Nu.mes tipo viską žinom ir suprantam Prašom aiškiau, kas do sukiojamas pieštukas blondinėms
  Va toks. Priedas  Screenshot_20200917-183427_Chrome.jpg   137,76KB   0 Parsiųsta kartų pirkau eurokose neseniai. Bet jau kokie trys metai vis perku.

Blonde arba dark blondePriedas  Screenshot_20200917-183701_Chrome.jpg   88,15KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 17 rugsėjo 2020 - 17:37

O jis tau ir piešia plaukiukais? Nes kažkokį panašų turėjau, tai plę įsirežus spaudi, kad tik ką nors nupieštų, ta tik jautri oda iškart parausta, neiko nematau, nupiešė ar ne :D 

O išsukamą pieštuką, plonutį tokį papirkau kartu kai pudrą pirkau. Šiaip visai neblogai trūkstamoms vietoms užpildyt, bet irgi kietokas, reik pastangų užpiešimui.

Qqte, pažiūrėk man rodos kita firma kažką panašaus turėjo. Nors negaliu pasakyt, ar panaši, tik paveiksliuką mačiau :D  tam pačiam douglase

Atsakyti

Jei jau į grožio temą :D  Gal kas naudojat karštus bigudukus? Mano kirpėja labai man rekomenduoja, bet kažkaip man neatrodo viskas taip paprasta :hmm:​ O kainuoja apie 50 eurų, tai dėl poros kartų nesinori pirkt.

Atsakyti

Gal vistik aš ten tuos gelius ir mačiau...

Dar sakiau, aksčiau naudojau antakių šešėlius. Avon. Tik šepetuką pirkau plaukelinį. Tai irgi neblogai buvo. Tik turėdavau pakontūruot/paretušuot. Bet kas plaukelių turi pakankamai, tai tie šešėliai visai geri.

Atsakyti