Tiksliai reiktų Vincį aplankyt
Nes man tai nieko nereikia
Gal turite kokį patikrintą kriaušių džemo receptą?
Nu kaip skaniai papietavau
Į kalakutienos faršą pritarkavau morkos, pripjausčiau svogūno, česnako, petražolių, krapų, padariau kukuliukus ir 20 minučių į garų puodą. Batatus supjaučiau kaip fritkes, apiprieskoniavau, truputį aliejaus ir į orkaitę 20 min. Tobula
Per vyro ligas vėl atradau seniai užmestą garpuodį. Garinu žuvį, daržoves. Viskas gaminasi kartu ir greitai.
Liniukos gaminimas priminė man senus gerus aukso laikus Jakšto g ofise, kai vienose patalpose sėdėjom kelios asociacijos, turėjom nemažą virtuvę, viena atsitempė garų puodą ir gamindavom bendrus pietus ♥. Viskas būdavo taip skanu ir šiaip linksma ♥. Nuo to buvau užsikepus savo įsigyti, bet tokiai šeimynai ten daug neprigaminsi/ne visiems patiks, o didžiausia problema - nėra kur dėti.... Tai turėsiu gal kada, kai namai tuštesni atsitiks
. Turiu tiesiog paprastą puodą ir 2 aukštus su skylutėm, dar iš Rykės, kas pamena, įsigytą. Tai naudoju ko pašildymui arba garinu brokolius.
kraujas priduotas, dantys sutaisytas, mierka naujai kapai nuimta, beliko vienas vizitas į gydymo įstaigą šiandien - skiepas mažei.
Laba diena 🌷
Nite, 18 Rgs 2020 - 11:37, parašė: Šaltas ir tuo pačiu labai šiltas rytas - nuo patamsių su Vinciu siūlus kilnojauaš jau aplankiau 😎 papliurpėm, siūlus paglosčiau ir...kodą nulaužiau.Varykit ir jūs - Gedo prospektas prie KFC, ypač tos kam nieko nereikia
78C7B996-AC00-40BC-9278-8FC1C4CD58D2.jpeg 217,46KB
0 Parsiųsta kartų
kažko mane šiuo metu labai visokios plytinės spalvos traukia. 🙄 Labai meditavau apie plytinius merino-jako siūlus, tokie gražūs, tokie ❤❤❤ Laimei proto balsas nugalėjo 😁 greičiausiai vis tiek nei megzčiau iš jų, nei nešiočiau. 🤭 Tai spalvos poreikiui patenkinti kojininių nusipirkau 😎
Nite, Vincis tau vieną mėlyną sruogą įdėjo 😉 sakau garsiai ir viešai, kol nano augintinis į ją nepasikėsino 😊
Vakar pagaliau pabaigiau Aušros liemenę. 😊 užtai dabar ranką skauda nuo tampraus antrukinio atnarų mezgimo. ![]()
1027B061-B5D2-40D7-AB53-D8461ACBEE6D.jpeg 179,17KB
0 Parsiųsta kartų
B3950A60-F91D-4403-B659-34E7719DA1D9.jpeg 160,44KB
0 Parsiųsta kartų
Ai, pas dantistę nuėjau nusiverkus, tai matavo temperatūrą net 2 kartus, sakė, kad per žema, bet nesakė, kokia. Tai ir jausmas toks, kad vos slankioju šia -žemė, ne iki mugių man. Be to - ir nereikia nieko...
Liemenė šiandienos akimis irgi kažkaip keistai atrodo, nes nesuprantu kas - gal tieisog tos mano kys kreivos...