Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tiksliai reiktų Vincį aplankyt :) Nes man tai nieko nereikia :D 

Gal turite kokį patikrintą kriaušių džemo receptą?

Atsakyti

Nu kaip skaniai papietavau :wub:  Į  kalakutienos faršą pritarkavau morkos, pripjausčiau svogūno, česnako, petražolių, krapų, padariau kukuliukus ir 20 minučių į garų puodą. Batatus supjaučiau kaip fritkes, apiprieskoniavau, truputį aliejaus ir į  orkaitę 20 min. Tobula :wub:​  Per vyro ligas vėl atradau seniai užmestą garpuodį. Garinu žuvį, daržoves. Viskas gaminasi kartu ir greitai.

Atsakyti

Kokią žuvį garini? Prieskonių dedi kokių nors?

Mano garpuodis irgi pamirštas.....

Atsakyti

Gaminau tilapiją, šamą, heką. Paprieskoniuoju šiek tiek. Dar kokių brokolių ar kalafijorų į kitą aukštą pridedu.

Atsakyti

Liniukos gaminimas priminė man senus gerus aukso laikus Jakšto g ofise, kai vienose patalpose sėdėjom kelios asociacijos, turėjom nemažą virtuvę, viena atsitempė garų puodą ir gamindavom bendrus pietus ♥. Viskas būdavo taip skanu  ir šiaip linksma ♥.  Nuo to buvau užsikepus savo įsigyti, bet tokiai šeimynai ten daug neprigaminsi/ne visiems patiks, o didžiausia problema - nėra kur dėti.... Tai turėsiu gal kada, kai namai tuštesni atsitiks :). Turiu tiesiog paprastą puodą ir 2 aukštus su skylutėm, dar iš Rykės, kas pamena, įsigytą. Tai naudoju ko pašildymui arba garinu brokolius.

kraujas priduotas, dantys sutaisytas, mierka naujai kapai nuimta, beliko vienas vizitas į gydymo įstaigą šiandien - skiepas mažei.

Atsakyti

Laba diena 🌷

Nite, 18 Rgs 2020 - 11:37, parašė: Šaltas ir tuo pačiu labai šiltas rytas - nuo patamsių su Vinciu siūlus kilnojau :wub: Varykit ir jūs - Gedo prospektas prie KFC, ypač tos kam nieko nereikia :hihihi:
aš jau aplankiau 😎 papliurpėm, siūlus paglosčiau ir...kodą nulaužiau. :oh: Negi tuščiomis išeisi 😀

Priedas  78C7B996-AC00-40BC-9278-8FC1C4CD58D2.jpeg   217,46KB   0 Parsiųsta kartų

kažko mane šiuo metu labai visokios plytinės spalvos traukia. 🙄 Labai meditavau apie plytinius merino-jako siūlus, tokie gražūs, tokie ❤❤❤ Laimei proto balsas nugalėjo 😁 greičiausiai vis tiek nei megzčiau iš jų, nei nešiočiau. 🤭 Tai spalvos poreikiui patenkinti kojininių nusipirkau 😎

Nite, Vincis tau vieną mėlyną sruogą įdėjo 😉 sakau garsiai ir viešai, kol nano augintinis į ją nepasikėsino 😊

Atsakyti

Vakar pagaliau pabaigiau Aušros liemenę. 😊 užtai dabar ranką skauda nuo tampraus antrukinio atnarų mezgimo. :oh:

Priedas  1027B061-B5D2-40D7-AB53-D8461ACBEE6D.jpeg   179,17KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  B3950A60-F91D-4403-B659-34E7719DA1D9.jpeg   160,44KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

nu laabai gražu, Aušra liemenę papuošė :wub:

Atsakyti

Ai, pas dantistę nuėjau nusiverkus, tai matavo temperatūrą net  2 kartus, sakė, kad per žema, bet nesakė, kokia. Tai ir jausmas toks, kad vos slankioju šia -žemė, ne iki mugių man. Be to - ir nereikia nieko...

Liemenė šiandienos akimis irgi kažkaip keistai atrodo, nes nesuprantu kas - gal tieisog tos mano kys kreivos...

Atsakyti
Nu o aš tai sugalvojau megsiu liemenę vietoj kojinių :) jau ir siūlus sumasčiau, nu aišku ne žakardinę, gal su pynėm, bet modelis bus toks
Atsakyti

Qqte-tai kaip ten tas kauliukas :hmm: 

Lace-nu kokie gražūs kodo nulaužtukai :wub: 

o vat liemenė.... nu visai ne mano skonio. Bet jei užsakovė laiminga, tai tiek to-teful bus :D ma  gal labiausiai kliūna tos kitaspalvės atnaros.

Atsakyti

Man ta liemenė kaip tik dabartinių paauglių mados. Ne mūsų.

Bet vėl mieste, žiūriu, grįžę į madą, kai į trumpus plačius džinsus kišami stori bliuzona ir pan. Daug kas, kas neprideda grožio figūrai, bet paaugliai jaučiasi patogiai, ir jiems dzin, kas ką galvoja :) 

Atsakyti