Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai suprantu :D  kas kam aktualu.

vienas naminis tiesintuvas puikiai garbanoja. Dėl to ir negaunu išsivežt nei vieno.

Nu gal ir necyptų. Bet negali žinot kokia netikėta savybė išlys.

Atsakyti

Va, man irgi tiesintuvo reik :hmm: 

Jau tokiom papūstom kudlom vaikštau..

Prisijungiau į FB garbanių temą. Dar nekažką išsinagrinėjau, bet ten lyg nerekomenduoja plaukų šukuot  :hmm: nu tai kur man.. Pirmądieną ir mano gerai gan atrodo. Bet paskui iššukuoju ir pasipučiu kaip įelektrinta. Ir neateadau dar priemonių suvaldyt tai. 
Kirpykloj tai gražiai ištiesina. 

Atsakyti

O kaip ir koks tiesintuvas garbanoja?

Atsakyti

Nors man neaktualu nu visaaai, bet esu girdėjus kad garbanėm tik šlapius plaukus šukut galima o sausų ne ne

Atsakyti

Turiu el.bigudukus. naudojau 1 kart.

Reik laiko jiems

Atsakyti

Liniuk net duočiau paturet jei noretum

Atsakyti

O kaip ir koks tiesintuvas garbanoja?

Namuos tai seniena kažkokia pas mane, tik tiek kad jo išorė tokia apvali, tai gal dėl to dukros sugeba lengvas garbanas pasidaryt. O dabar tai mačiau kažkokį krūtą Philipsą, kur tiesintuvo plokštelės garbanos formos. Tik brangus zaraza.

Dar yra multifunkciniai su keičiamom plokštelėm arba antgaliais.

Apie pasipūtusių plaukų tvarkymą, tai tikrai geriau sausų nešukuot, tik šlapius. Dar visokios priemonės leidžia sulipinti sruogas. Kažkada pasakojau, kad man patiko Orising priemonė garbanoms. Tokia skysta želė, sulipina, bet nepadaro dratinių. 

O dar reik džiovintis su tankiu apvaliu šepečiu ir tada bent jau lengvos bangos gaunas, o ne pudeliukas.

Atsakyti

Pamelavau :D remington ne philips

Priedas  Screenshot_20200917-220208_Samsung Internet.jpg   78,48KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kaip gerai, kad man nieko nereikia, nuoširdžiai... Tik miego :).

Katuk, tu atspėjai...

Atsakyti

labas

šiandien pabaiginėju kojinę vakarykštę o paskui jau mesiu kauliuką :) galvoju ar vietoj kojinių kitką įrašyt ar dar vienas kojines megzt..nes kojinių niekada nebus per daug gi :D

kooks vėjas lauke ir visą naktį kaukė

Atsakyti

Šaltas ir tuo pačiu labai šiltas rytas - nuo patamsių su Vinciu siūlus kilnojau :wub: Varykit ir jūs - Gedo prospektas prie KFC, ypač tos kam nieko nereikia :hihihi:

Atsakyti

Labas rytas,

Oho, kokia ankstyva prie siūlų Nitė :bigsmile:

Diena tai visai graži, kai žiūri pro langą. Bet medžiai svyruoja ir dangus toks grasinantis lyti.

Katuk, įdomios tos žnyplės, nebuvau tokių net mačius :rolleyes: :D Reiktų dar ir vidoe pažiūrėt, ar ne per sudėtinga su jom dirbt :D 

Geriausia, kad būtų kas nors namie, kad tokius reikalus man patvarkytų. Aš atsimenu, mamai tai sukdavau plaukus visada po plovimo prieš darbą. Patikdavo man šukuosenas daryt :D Laukiu, gal ir Rusnei pramuš, imsis mamai garbanas raityt :D

Vyro sesės mergaitė įstojo mokytis kosmetologijos Kaune. Tai jau šiandien pirma praktika. Įdėjo, kaip kaukę klientei daro.

Atsakyti