Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Man ta liemenė kaip tik dabartinių paauglių mados. Ne mūsų.

Bet vėl mieste, žiūriu, grįžę į madą, kai į trumpus plačius džinsus kišami stori bliuzona ir pan. Daug kas, kas neprideda grožio figūrai, bet paaugliai jaučiasi patogiai, ir jiems dzin, kas ką galvoja :) 

Atsakyti

O tai kokia, Katuk, atnara ne kitaspalvė galėtų būti?  :hmm:​  Juoda nebent? Man tai graži ta paauglių mada ir tokios liemenės gražu, bet vat čia kažkas nesižiūri...

Atsakyti

katuk tai tik ką kojinę baigiau vakarykštę

šiandienai išmečiau vaikio megztini uniforminį iš medvilnės

vekt mažiausiai norėjau bet pabaigt reikia (jei dar neišaugo vėl)

Atsakyti

Sveikos

Man paziureti liemene grazi :super:

I liemeneliu tema nespejau :D

Ar kuri esat naudojusi pirkeu.lt ?

Atsakyti

Lace-nu kokie gražūs kodo nulaužtukai :wub:

o vat liemenė.... nu visai ne mano skonio. Bet jei užsakovė laiminga, tai tiek to-teful bus :D ma  gal labiausiai kliūna tos kitaspalvės atnaros.

ką turi galvoje - “kitaspalvės atnaros”? 🙄

Atsakyti

O tai kokia, Katuk, atnara ne kitaspalvė galėtų būti?  :hmm:  Juoda nebent? Man tai graži ta paauglių mada ir tokios liemenės gražu, bet vat čia kažkas nesižiūri...

pabandyk suformuluoti, kas tau nesižiūri 😉 įdomu tiesiog. 😁

aš tai žinau, kas man nevisai patinka. 😎

Atsakyti

Ar kuri esat naudojusi pirkeu.lt ?

aš jau seniai naudojuosi analogiška paslauga eshopwedrop.lt 😉

Atsakyti

Varom ikėjon kėdės ieškot  :B​ 

Atsakyti

ką turi galvoje - “kitaspalvės atnaros”? 🙄

Na, geriau pažiūrėjus matau, kad pagrindo spalva ta pati, bet man kažkaip jos spalviškai išsimuša iš konteksto. Greičiausia dėl juodos spalvos rašte ta pieninė ne tokia pieninė kaip atnarose. Gal tiesiog balta man būt gražiau. O dabar ta pieninė ir duoda to kaimiškumo, kaip kokia natūrali vilna.

Lace-įvardink, kas tau nevisai. Įdomu net

Atsakyti

Na, nežinau, būčiau seniau įvardinus, jeigu pati suprasčiau, man kažko forma  kliūna - ar laisvumo trūksta, ar jo perdaug, gal rankovėse kažkas kliūna, o gal kad ant šitos maikutės, visa visuma šiose foto. Gal net kaklo v gilesnio norėtųsi.  Bet tikrai pripažįstu, kad mažai ką suprantu :), gyvai dar kitaip gali atrodyti, negu iš foto. 

Dirbu psichologinės pagalbos tarnyba, nes tarnybos neatsiliepia, kai žmogui reikia...

Feritinas irgi palei plintusą, tai man aišku, ko laiptais vos užlipu.

Liniuka, niekada neturim kriaušių džemams, tai nesu virusi,tik su bruknėmis. Pasižiūrėjau - yra internete idėjų, bet juk pati susirasi, koks tau patiks. Kriaušės šiaip nėra itin išraiškingo skonio, man su citrina patiko idėja.  Mes tik dabar baiginėjam tavo kriaušes ir vis dar džiaugiamės ♥.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 18 rugsėjo 2020 - 16:12

Aš tai esu ta liemene patenkinta kokiu 90%. 🙂 ką daryčiau kitaip, jei megzčiau antrą dublį - gal 2-3 centimetrais siaurinčiau pečius ir keliais centimetrais pagilinčiau pažastis. Su pečių nuolydžiu tai turiu vargelio - šito vaiko pečiai laaabai nuolaidūs, jau dabar kokius 5cm nuleidau per tą nedidelį plotį, o gal ir dar pora nepamaišytų. O su tokiu dideliu nuolydžiu problematiška atnarą padaryti, kad nestyrotų sparneliai. 

pagrindinis dalykas, kuris man nepatinka - virbalais megztos atnaros. Visa liemenė megzta iš 3 gijų rogutinio merino, pagalvojau, kad nesugebėsiu virbalais tokio plonumo siūlu numegzti neskystą atnarą. Kadangi žakardas gaunasi storesnis, nusprendžiau atnaras megzti iš 4 gijų.  Ir vat man tas storių neatitikimas ir nepatinka. Turbūt dėl to ir Katukas atnaras mato lyg ne tos pačios spalvos. 

svarbiausia, kad užsakovei tinka ir patinka. 😊 tikrai nepermezginėsiu ir antro dublio nedarysiu. 😉 bet kažkaip labai užsimotyvavau išmokti dailią mašininę apdailą padaryti. Reiks pas Ristiną į mokyklą užsirašyti. 😎

Atsakyti

Rinkausi rinkausi ir išsirinkau supamą. Patogesnė pasirodė :) vaikystės svajonę išsipildžiau :)

Atsakyti