Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Vyras mano Katuk neparodo jokio ženklo,,lyg 137kg ir 67 tai tas pats. Iš vienos pusės,labai gera,,kad jis žvelgia giliau.

Čia kaip aš kažkada saviškiui pabumbėjqu, kad reakcijų jokių. Sakė, jo pasamonėj ir akyse aš visada vienoda... Nu bet gal kažkiek geriau atrodau, nei prieš du metus :D Ir iš viso, sakė, svorį keičiu dėl savęs, o ne dėl jo. 

Atsakyti

Su svorku man šį kart pavyko, nes:

1.Tik dėl savęs

2. Sau

3. Tik apie Savo norus galvojau produktų pasirinkime.

4. O aš juk nesu savo pačios priešas, taigi.....

Vyras tegul sako ką nori, bet eidamas gatve nuolat tai apkabina, tai ranką uždeda....

Atsakyti

Čia kaip aš kažkada saviškiui pabumbėjqu, kad reakcijų jokių. Sakė, jo pasamonėj ir akyse aš visada vienoda... Nu bet gal kažkiek geriau atrodau, nei prieš du metus :D Ir iš viso, sakė, svorį keičiu dėl savęs, o ne dėl jo. 

Tai pastebėk kada vyro elgesį prie svetimų. Bus geriausias tau komplimentas

Atsakyti

Buvau pas kineziterapeutą, liepė nemegzt per kartą visos kojinės, o tik pusę :D ir prieš mezgimą hantelius pakilnot :D  Gal ir ne mezgime problema, bet kitokių pasikartojančių judesių nesugalvojau. Dar gavau visokių namų darbų.

Atsakyti

Tik ryte ypač tie maiśai po akim erzina. Jie visada yra,,bet ryte,ypač ryškūs.    

Mesk saldiklius ir grūdinius.  :4u:​ 

Atsakyti

nu brač kažko paskutiniu metu vis nesiseka kas

tai plėvelę planšetei nusipirkau mėginau užklijuot ir išmečiau nes sugadinau

tai glaistą sūreliams viriau ir jaučiu perviriau ar ką išskydo, išpyliau

šiandien troškinį greitpuody prisvilinau :oh:

nu aišku proto reik turėt sudėt į vieną puodą apkepintą mėsą, bulves gabalais ir nemirkytas pupeles, bet puodas irgi kaltas, per pusvalandį visas vanduo išgaravo :(

reik naujo, nes jau ne pirmą kartą pastebiu

dar dabar betrūksta primegzt kokių nesąmonių :cray:

Atsakyti

Tereza grūdinių jau tuoj pusantrų metų burnoj neturėjau.

Stevia naudoju

Bet maišai čia mano genetika, jau foto kur man 3 ar 6 metai jie tokie, kas yr saldikliai nė nežinojau.

Liniuk faina visai hanteliai.

Pabandyk ant virbalu hantelius uždeti ir megzti😂😂😂😂

Atsakyti

ingriduk, o tu tikra stevia naudoji, ta prasme gryna ??? ar ta eritritoli su stevia alvo ??? pastaraji keto grupeje  baisiausiai iskoneveike,  kaip baisiausia dalyka moteriskiems dalykams...

Atsakyti

ingriduk, o tu tikra stevia naudoji, ta prasme gryna ??? ar ta eritritoli su stevia alvo ??? pastaraji keto grupeje  baisiausiai iskoneveike,  kaip baisiausia dalyka moteriskiems dalykams...

Būtent. 

Atsakyti

50 ant 50 naidoju

Ir ta ir ta turejau.

Stevia lašiukais iš Livin ir Alvo.

Suprantu kad žmonės gyvena be desertų, aš taip nenoriu.

Man jie teikia spalvų.

Kuom čia keist tä cukrų.

Vienur kalorijos, kitur GI, trečiur nuodas pasirodo.

Gaunasi visai nelengva

Atsakyti

kazkoki monki fruit   giria , kaip  nekenksminga... nu bet kol perdaug neisnagrinetas, tai ir nekenksmngas, aip ir tas eritriolis budavo ...

Atsakyti

man tai vistik iš galvos neišeina mintis, kad nu negali būt malonu skanu saldu ir nekenkt sveikatai :) nu tokia mintis kad stebuklų nebūna ir už viską reikia mokėt :)

tai jei taip norisi saldumo tai ir taikaisi kad arba kalorijos ir aiškus poveikis (irgi ne pats geriausias) arba jei nėr kalorijų tai kažkas čia negerai, kažkur kląsta tūno :)

aš valgau tą eritrolį tokiu pat dažnumu kaip ir cukrų valgydavau, t.y nedažnai

kai nedažnai tai ir malonumas didesnis :)

Atsakyti