Tai va, viskas susiveda i kenksmingas
Net daržoves ar vaisiai
Nu kaip ir eritrolis Qqciuks sake gali būt priežastis ten visokių endemetriozių.
Nei sirgti norisi, nei atsisakyt visai visko.
Painiava
jei reik rinktis saldumynus is cukraus, saldiklio ar vaisiu, tai renkuosi vaisius . . kazkaip atrodo, kad skaidulos juose ir kokie nors mikroelementai biski pakelia juos virs cukraus ir saldikliu ... aisku fruktoze ir bla bla bla... bet sveikam zmogui gal nedideli kiekiai nekenkia
Giliai kapstot...
Aš tai dirbu šiandien intensyviai ir netgi iš darbo. Tai pakliūsiu dabar į kamštį beveik nesibaigiantį.
Kažko labai džiugaus negaliu pasakyt. Kapstyt nieko nenoriu. Bandau susivokti kelintadienis šiandien ar ar geriau vakare padirbt, ar dar spėsiu dienom iki penktadienio, jeigu ką.
Qqutės nenusisekimai tokį lengvą šypsniuką sukėlė, nu būna dienų lyg tyčia, kai geriau jau rankas po užpakaliu pasidėt, kad ko nors daugiau nepridirbt
. reikia užsimerkt pupelių rytdienai
. Ir tą Alfo pyragą gal trečią iškept ryt-poryt, kol dar yra keli švieži baravykai.
Juokingiausia kad vaikis 2 bliūdus to pasvilusio troškinio suvalgė, sakė skanu ( nu svilėsių nedėjau jam aišku) bet bent buvo verta tokią nesamonę gamint ![]()
Mezgimo fronte paardžiau biškį bet nežinau ar pataisiau kas nepatiko. Reik daugiau po pažastim pamegzt kad matyčiau ar gerai
Oj, vėl apie maistus/nemaistus....
Kaip tik mačiau šiandien straipsniuką apie kokous pranovalgytojus. T.y. tie, kurie gyvi saulės energija Gal irgi plę nesveika tiek UV spindulių...
Aš vis dar pasilieku prie tos nuomonės, kad sveikiausia mažiausia apdirbtas produktas. Todėl saldumui rinkčiausi vaisių. Šviežią. Vėl galima ginčytis, kaip jis augintas, kuo apdirbtas. Todėl rinkčiausi vietinius sezoninius. Daržoves taip pat. Saugojimui, ilgam naudojimui -šaldyti arba rauginti.
O Ingriduskai patarti atsisakyti kažko taijau net juokinga
nu nes žinok pomidoria ir baklažanai taip pat turi medžiagų, kurios verčia organizmą kaupti skysčius... taigi maišeliai ir nuo jų gali būt.
Dar nuo pagalvės
Nuo nemigos, blogo miego.
Nuo hormonų dibalanso (kaip beje ir tie tepliojimai dėl to gali būt)
Nuo inkstų ligų
Nuo kepenų ligų
Blabblabla
Eikim studijuot medicinos. Gal kas nors aiškiau pasidarys.
Ėjau pirkt virbalų, parsinešiau suknelę
nei man jos labai reik nei ką, bet vis įdomiau
O gal tiesiog nebenupuškim
Koks gražus vakaras, prasiėjom paupiu Žvėryne, kavos išgėrėm.
Taip smagiai brūžinosi šalikas savaitgalį, kad sugalvojau naują projektą pasibandymui. Kolegė nusipirko, aš ją visaip apžiūrinėjau ir lyg ir supratau konstrukciją. Ir siūlą tinkamą turiu. Gal mažų ir gausis