Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai va, viskas susiveda i kenksmingas

Net daržoves ar vaisiai

Nu kaip ir eritrolis Qqciuks sake gali būt priežastis ten visokių endemetriozių.

Nei sirgti norisi, nei atsisakyt visai visko.

Painiava

Atsakyti

Atsimenu kai atsirado pampersai po kiek laiko atsirado tyrimai kad,betniukam tai negerai.

Atsimenu kaip vaiku gydytoja sako Ingrida viskas kas palengvina buiti negerai skalbino mašinos,,indaplovės, pampersai....

Taip ir su saldikliu

Atsakyti

dar dabar betrūksta primegzt kokių nesąmonių :cray:

:4u:
Šitas būtų lengviausiai pataisomas :ax:

Atsakyti

jei reik rinktis saldumynus  is cukraus, saldiklio  ar vaisiu, tai renkuosi vaisius . .   kazkaip atrodo, kad skaidulos juose ir kokie nors mikroelementai    biski pakelia juos virs cukraus ir saldikliu ... aisku fruktoze ir bla bla bla...  bet  sveikam zmogui gal  nedideli kiekiai nekenkia

Atsakyti

Lusasita, kaip tik paskutinis straipsnis apie fruktozę buvo, kaip ji sveikatą gadina :D

Atsakyti

Giliai kapstot... 

Aš tai dirbu šiandien intensyviai ir netgi iš darbo. Tai pakliūsiu dabar į kamštį beveik nesibaigiantį.

Kažko labai džiugaus negaliu pasakyt. Kapstyt nieko nenoriu. Bandau susivokti kelintadienis šiandien ar ar geriau vakare padirbt, ar dar spėsiu dienom iki penktadienio, jeigu ką.

Qqutės nenusisekimai tokį lengvą šypsniuką sukėlė, nu būna dienų lyg tyčia, kai geriau jau rankas po užpakaliu pasidėt, kad ko nors daugiau nepridirbt :). reikia užsimerkt pupelių rytdienai :). Ir tą Alfo pyragą gal trečią iškept ryt-poryt, kol dar yra keli švieži baravykai.

Atsakyti

Juokingiausia kad vaikis 2 bliūdus to pasvilusio troškinio suvalgė, sakė skanu ( nu svilėsių nedėjau jam aišku) bet bent buvo verta tokią nesamonę gamint :)

Mezgimo fronte paardžiau biškį bet nežinau ar pataisiau kas nepatiko. Reik daugiau po pažastim pamegzt kad matyčiau ar gerai

Atsakyti

Lusasita, kaip tik paskutinis straipsnis apie fruktozę buvo, kaip ji sveikatą gadina :D

ar tikrai LABIAU , nei  tortas su cukrumi ??? ar tikrai labiau  nei  desertas su neaiskiu saldikliu ??? :D

siaip  viskas  sveikata gadina :D  ir kvepuot  sveikatai pavojinga :)

Atsakyti

o jei i tema kalbant,  tai as vakar JAU MEZGIAU  :D  nu nes pabaigt norisi ir  kita megzt pradet jau norisi :)  siulai grazus :D

Atsakyti

Oj, vėl apie maistus/nemaistus....

Kaip tik mačiau šiandien straipsniuką apie kokous pranovalgytojus. T.y. tie, kurie gyvi saulės energija Gal irgi plę nesveika tiek UV spindulių...

Aš vis dar pasilieku prie tos nuomonės, kad sveikiausia mažiausia apdirbtas produktas. Todėl saldumui rinkčiausi vaisių. Šviežią. Vėl galima ginčytis, kaip jis augintas, kuo apdirbtas. Todėl rinkčiausi vietinius sezoninius. Daržoves taip pat. Saugojimui, ilgam naudojimui -šaldyti arba rauginti.

O Ingriduskai patarti atsisakyti kažko taijau net juokinga :D  nu nes žinok pomidoria ir baklažanai taip pat turi medžiagų, kurios verčia organizmą kaupti skysčius... taigi maišeliai ir nuo jų gali būt.

Dar nuo  pagalvės

Nuo nemigos, blogo miego.

Nuo hormonų dibalanso (kaip beje ir tie tepliojimai dėl to gali būt)

Nuo inkstų ligų

Nuo kepenų ligų

Blabblabla

Eikim studijuot medicinos. Gal kas nors aiškiau pasidarys.

Ėjau pirkt virbalų, parsinešiau suknelę :D  nei man jos labai reik nei ką, bet vis įdomiau

Atsakyti

O gal tiesiog nebenupuškim :B 

Koks gražus vakaras, prasiėjom paupiu Žvėryne, kavos išgėrėm. 

Taip smagiai brūžinosi šalikas savaitgalį, kad sugalvojau naują projektą pasibandymui. Kolegė nusipirko, aš ją visaip apžiūrinėjau ir lyg ir supratau konstrukciją. Ir siūlą tinkamą turiu. Gal mažų ir gausis :)​ 

Atsakyti

O gal tiesiog nebenupuškim :B

Aš šian irgi nupušus visai :mega_shok:

Skaičiuoju kiek turiu sumokėt, suskaičiuoju 113,7. Spėkit kiek pervedžiau :hah: 117,3 :lol:

Atsakyti